bencede salı olsun değişiklikte ferahlık vardır
bende biraz geç tartılma işini deneyim bari..wetucum bende bu hafta 99 u görürsün diyordum banada acayip motive olacaktı senin 99 u görmen ama olsun geç olsun kalıcı olsun yinede verdin ya ona bak değil mi
Bu vakte kadarki menum iki dilim ekmek bir kk peynir 5 zeytin domates neskafe
Ara yesilcay bir muz
Birazdan spora gidicem öğle öğünu yapmiycam gitmedende sade kahve iceyim dedim nehirin soyledigi gibi...
Teşhkür ederim canımCanim bu sayfanin alt kisminda "diyet gunlukleri" var orayi tikla gunluklerin icinde bulabilirsin benim rumuz var zaten
malumunuz öğretmenler günü... öğretmenler odasına bir girdim pastalar börekler tatlılar dolu...hepsine baktım ama canım hiç çekmedi. çikulatalı pastayı bile ... iyi ki sizler varsınız yoksa benim gibi tatlıyı seven bir insan kendini bu kadar frenleyemezdi. odama geldim yeşilçayımı içiyorum :) bir sınav daha başarıyla atlatıldı...
sağol canım birlikte daha iyiyizöğretmenler günün kutlu olsun canim
iradenin dolayında alkışı hakettin
bende az önce öğle yemeği olarak bir kase aşure yedim burda sizlerle olmasam tencereyi yerdim
malumunuz öğretmenler günü... öğretmenler odasına bir girdim pastalar börekler tatlılar dolu...hepsine baktım ama canım hiç çekmedi. çikulatalı pastayı bile ... iyi ki sizler varsınız yoksa benim gibi tatlıyı seven bir insan kendini bu kadar frenleyemezdi. odama geldim yeşilçayımı içiyorum :) bir sınav daha başarıyla atlatıldı...
Öğretmenler günün kutlu olsun canım...malumunuz öğretmenler günü... öğretmenler odasına bir girdim pastalar börekler tatlılar dolu...hepsine baktım ama canım hiç çekmedi. çikulatalı pastayı bile ... iyi ki sizler varsınız yoksa benim gibi tatlıyı seven bir insan kendini bu kadar frenleyemezdi. odama geldim yeşilçayımı içiyorum :) bir sınav daha başarıyla atlatıldı...
teşekkür ederim canım.. amin allah yüzümüzü kara çıkarmasın işallah..Öğretmenler Gününü Kutlarım canim daha nice hayırlı gençler yetiştirin bu vatana inşallah. Iraden için de Tebrikler
teşekkür ederim canım .. evet bizde eşimle 13 yıldır birlikteyiz.. bazen düşünüyorum da tanıştığımızda iki çocuktuk. şimdi iki çocukluyuz :)Öğretmenler günün kutlu olsun canım...
Bugün benim de nişanlanışımın 10. yıldönümüSeneler ne kadar da çabuk geçiyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?