1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

bende ikili rakamları gormeyi hedeflemistim ama regl döneminde olduğum için göremedim bir kaç güne inerim inş. zaten az kaldi..

burda olmak sizlerle olmak bana çok iyi geliyor kendimi buraya karşı sorumlu hissediyorum mesela dün annemde bir kaç tabak aşure yerdim ama bu gün kinananlar listesinde olmak istememem beni frenledi halada frenliyor bu gün aşure mi yicem ama öğlen yemeği olarak. .
sabah kahvaltı
bir tavada yumurta
50 gr ekmek
35 gr peynir
iki zeytin
bir fincan çay.

Son düzenleme:
Mebeyh birkaç gündür liste paylasmiyor, paylasim da bulunmuyorsun burda bulunma sebebimiz sadece birbirimizin kilo sonuclarini öğrenmek değil bu yuzden haftaya da bu sşekilde devam ederse listeden çıkarılabilirsin..

Nadya ve begonyalar icin beklemeye gerek yok tomurcugum izinde almadilar sonucta..

Canim yanlislikla diger gunluge yapmisim paylaşımımı alinti yaptim Menum aşağıda:):)
Bu vakte kadarki menum iki dilim ekmek bir kk peynir 5 zeytin domates neskafe
Ara yesilcay bir muz
Birazdan spora gidicem öğle öğünu yapmiycam gitmedende sade kahve iceyim dedim nehirin soyledigi gibi...

malumunuz öğretmenler günü... öğretmenler odasına bir girdim pastalar börekler tatlılar dolu...hepsine baktım ama canım hiç çekmedi. çikulatalı pastayı bile ... iyi ki sizler varsınız yoksa benim gibi tatlıyı seven bir insan kendini bu kadar frenleyemezdi. odama geldim yeşilçayımı içiyorum :) bir sınav daha başarıyla atlatıldı...

öğretmenler günün kutlu olsun canim
iradenin dolayında alkışı hakettin
bende az önce öğle yemeği olarak bir kase aşure yedim burda sizlerle olmasam tencereyi yerdim

Öğretmenler Gününü Kutlarım canim daha nice hayırlı gençler yetiştirin bu vatana inşallah. Iraden için de Tebrikler

Öğretmenler günün kutlu olsun canım...
Bugün benim de nişanlanışımın 10. yıldönümü Seneler ne kadar da çabuk geçiyor...

Konuyu kimlerin okuduğunu,ziyaretçileri göremiyor muyuz artık Bakıyorum bulamıyor muyum yoksa

Öğretmenler Gününü Kutlarım canim daha nice hayırlı gençler yetiştirin bu vatana inşallah. Iraden için de Tebrikler
teşekkür ederim canım.. amin allah yüzümüzü kara çıkarmasın işallah..
Öğretmenler günün kutlu olsun canım...
Bugün benim de nişanlanışımın 10. yıldönümü Seneler ne kadar da çabuk geçiyor...
teşekkür ederim canım .. evet bizde eşimle 13 yıldır birlikteyiz.. bazen düşünüyorum da tanıştığımızda iki çocuktuk. şimdi iki çocukluyuz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…