- 9 Şubat 2012
- 1.339
- 1.391
- 198
Kızlar sormayın basıma geleni yarin aşure yarışması varmis ve beni jüri yapmışlaröğle yemegimi yemeden gidip her kasteden 1 kasik alicam söz toplam 4 yada 6 kişi katilacakmis
Ben seni bu hafta daha çok takdir ettim.superdin canim inşallah gelecek hafta birincide olursun dicem ama emziriyorsun diye kiyamiyorum olma ya hedefine ulas yeter:)
Yaz canim oyle daha iyi yuzlesiyoruz kendimizle. Hatırlatmam ya bugune endekslemistim kendimi yersem haftamin daha iyi geçeceğine inanıyorum hem
CCanım ben zaten katı bir diyet yapmıyorum. Mesela geçen hafta yarım halka tatli
YYarım hamburger 1 dilim biskuvili puding yedim yarım hamburger falan ama diyorum ya az yemeyi yani kendime dur demeyi öğrendim ondan ve akşamları hafif beslenmek
Yoksa ben bebeğime Kıyamam. Emzirme ye bayılıyorum. Acele yok benim canım
öğle yemeğim şimdi yiyebildim
6 adet konserve yaprak sarma
1 dilim çavdar ekmeği
3 kaşık yoğurt
(sarmanın 400 gramı 564 kaloriydi, 6 tanesini yedim 6 sını yan marketteki arkadaşıma verdim)
çok abartı olmamıştır umarım
Ara da da orta şekerli türk kahvesi içmiştim
Kizlar kilo veren herkezi kutluyorum
Bu günkü menüm
1 kase melemen
Ceyrekden fazla tost sucuklu Kaşarlı 1 kase yogurt
ara
1 bardak kahve
1 avuç tuzlu madem
Taze üzüm
Aksam bisey yemicem cok tokum
slm kılo verebıldınızmı acaba kactan kac oldunuzEvet hele ki bir hafta boyunca yapınca düzen oturuyor. Sen bunu basardin.Bende ogrenicem inşallah:)
Yazıyorum hazır mısın :))
Sabah:
4 yk nesfit+1 yk yulaf ezmesi+1 çay bardağı light süt
Ara:
1 ceviziçi+1 adet gün kurusu
Öğle:
Akdeniz salata
Burdan sonrası koptu :) Bizim öğrenciler üniversite öğrencisi olduğundan hepsi yetenekli bi sürü şey yapıp getirmişler.
Çiğ köfte 6-7 sıkım
1 adet içli köfte
1 adet kuru patlıcan dolması
2 adet minik kek top şeklinde
2 adet de kare şeklinde çikolata yedim
Selam 1.5 ayda 6 kilo verdim nurdua. Sen yapıyor musun birseyler?slm kılo verebıldınızmı acaba kactan kac oldunuz
Ay ay afiyet olsun bugün ikimizin de kaçamak gunu oldu. Aslinda kaçamakk degil ödül günü benim icin.her hafta bu kadar olmayacak inşallah. Ben bir gunun rahatligini yaşamak istedim ki daha sonra bir patlama yasamayayim.. aslinda diyetisyen keske pazartesi günü odul gunu yapsa hem tarti gunune uzak da olurdu.. sen bu hafta bir günlük düzen bozman sayesinde iyi kilo vereceksin buna inanıyorum
Aksam yemeğin 4 çiğ köfte bol yeşillik 1 salatalik tursusu turşuyu yemeseydim iyiydi sisircek beni ama olsun bakalım napalim poff
valla canım ben 48 kılo ıle evlndım 10 yıllık eblıyım 90 kıloyum ama bu surecte coooook ılcalr kullandım 2 kez amelyat gecırdım guatr amelıaytı oldum omur boyu ılac kullanıyorum yanı ne yaparsam yapayım 1 ay ac kalayım kılo veremıyorum hesey troıd degerlerımde bıtıyor degerler duzenlıyuse odem gıdıyor dktrum kılo degıl ödem var dıyorrr o yuzden dıyetısyen bıle kabul etmıyor ama dıkkat edıyorum ne yapacagımıda bılmıyorumSelam 1.5 ayda 6 kilo verdim nurdua. Sen yapıyor musun birseyler?
valla canım ben 48 kılo ıle evlndım 10 yıllık eblıyım 90 kıloyum ama bu surecte coooook ılcalr kullandım 2 kez amelyat gecırdım guatr amelıaytı oldum omur boyu ılac kullanıyorum yanı ne yaparsam yapayım 1 ay ac kalayım kılo veremıyorum hesey troıd degerlerımde bıtıyor degerler duzenlıyuse odem gıdıyor dktrum kılo degıl ödem var dıyorrr o yuzden dıyetısyen bıle kabul etmıyor ama dıkkat edıyorum ne yapacagımıda bılmıyorum
Yok tatlım vermez ki ayda 1 verse iyi benim diyetisyen çok katı menülerimden anlıyorsundur :) Değişim listesi bile vermiyor bana mesela listede ne yazıyorsa o yenilecek diyor.
Şu an karnım o kadar şiş ki anlatamam size az yediğim için hep alışmışım, iyi bir şeyBörekler, poğaçalar, kurabiyeler, pastalar havada uçuşuyordu ama bu Antepli ögrencimiz çok güzel yapar içli köfte ve kuru patlıcan dolmasını o mahvetti beni zaten diğerlerine Hayır diyebildim de çiğ köfteden sonra dursaydım iyiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?