pazartesi bana uyuyor zaten.. içimi heyecan kaplıyor kim ne kadar vermiş kınanacak mıyım falan derken haftanın en sevilmeyen günü bitiveriyor:)Nilfercim ben haftasonu cozutmayalim diye pazartesi demiştim zaten:)
Cuma günü kesinlikle.olmaz cunku rahatlar ve acaip yeriz biliyorum ama sali gunu olucak büyük ihtimalle bir herkes fikrini söylesin ona göre
canım bence ödem vardır o yediklerinle bu kadar fazla kilo olmamıştır bozma moralini...Gunaydin hanimlar bu hafta butun emeklerimi gece yedim dun aksam yemegimi 16,30 da yiyince gece 12 deacayip ac bi halde suursuzca kalkip 3 dilim pataes salatasi 1 muz yiyip yattim sonuc berbat buyuk cazaliyim bu hafta bana kacamak degisim felan yasak
dun sabah -800 iken bu sabah +100 grdayim
canım bence senin tartıdandır benim önceki tartımda öyledi her çıktığımda farklı çıkarırdı..CCanım mate cayinin zayiflatici özelliği var o yüzden içiyorum
Günaydın,
BBildirim yapamadım cunku inanamıyorum Kendimedun sabah ttartildigim da 91.4 gösterirken bu sabah birincisinde 91.7 cikti inanamadım sonra çocukları okula yolladim tekrar tartildim 91.9 cikti çıldırdım inip tekrar ciktim 92.1 baktim deliricem şimdi yatağıma uzandim. Gece cok gec yattım sabah a kadar da uyuyamadim pazarlari gec uyandigim için duzenim altüst oluyor sabah da şişkinlik duygusu ile kalktim
8 cm incelmek çok büyük bi başarı canım haksızlık etme kendine 1 cm 1 kiloya denk gelir bir bendenden fazla incelmişsin incelmek kilo vermekten daha önemli benim için..Kizlarrr cok üzgünüm kızgınim offf of.
Bugun buraya baslayali tam bir ay oldu sonic koca bir sıfır sebeb ben ben ben bir ayda sadece 1 kilo gitmis oldu
Nolur bana yardim edinnn
Kinayin kızın yanlislarimi vurun yüzüme yoksa akillanmiycam ben menulerimi sadece beğenmeyin
yorumlayin sizin için zor olmazsa nolurr yardim edin yasam kocum olun cezalandirin hepinizden bekliyorum kendime inancim kalmadi...
Bir ayda toplamda 8 cm incelmisim (bel gobek kalça göğüs) oda spordan şu bogazima sahip olamiyorum 5gun tutuyorsam kendimi iki günde batiriyorum herseyi sil bastan tekrar tekrar artik istemiyorum bunu...
Bugun yeni bir gun ve benim icin yeni bir başlangıç yılbaşına kadar bir ay+bir hafta var ve su an yilbasina hedef koyuyurum 84 sözde yilbasina 80 olmayi düşünüyordum nolur desteklerinizi esirgemeyin benden...
8 cm incelmek çok büyük bi başarı canım haksızlık etme kendine 1 cm 1 kiloya denk gelir bir bendenden fazla incelmişsin incelmek kilo vermekten daha önemli benim için..
Evet Ahucum ayni yerde. Aslinda pazar ile Pazartesi arasinda buyuk fark oluyor haklısın. En azindan sali günü vücut bu tempoya adepte olur bencede sali gunu olsun artik
evet canlarım bende de aynı sorun oldu. ama benim ki hafta sonu düzensiz beslenmeden dünle bu gün arasında +700 fark var. üzülmeyelim 1 günde gelen 1 bilemedin 2 günde gider. bence cuma günleri de yapabiliriz bildirimleri çünkü çoğumuz haftasonu cozutuyoruz. evde eş çoluk çocuk misafir gezmeler derken ipin ucu kaçabiliyor. benim önerim cuma günleri ama fark ta etmez kendimizi biliyoruz... o yüzden hiiiiç güzel cancağızlarınızı sıkmayın 1 hafta almadık yıllarla aldık kilolarımızı yıllarla vereceğiz çabuk giden çabuk gelir... yavaş giden yavaş gelir... güzin abla gibi hissettim kendimi bir an
ama sabah baya moralim bozulmuştu sonra bunların hepsini kendime söyledim ve içim rahatladı umarım siz de rahatlarsınız
Nilfercim ben haftasonu cozutmayalim diye pazartesi demiştim zaten:)
Cuma günü kesinlikle.olmaz cunku rahatlar ve acaip yeriz biliyorum ama sali gunu olucak büyük ihtimalle bir herkes fikrini söylesin ona göre
Wetucum yok benden kaynaklandigini biliyorum cunku diğer günler böyle olmuyor sadece pazartesi günleri ya degisikliktendir yada stresten bilmiyorumwetu16 .!.:canım bence senin tartıdandır benim önceki tartımda öyledi her çıktığımda farklı çıkarırdı..
ben de şahesteye katılıyorum ben 70kgda 38 beden etek 40 beden pantalon giyiyorum..60larda 38 bedene düşüyorum. herkesin vücudu farklı kas yağ kemik oranı farklı.. kilo vermeyi kafana tak ama hayatın için ızdırap sebeb-i varlığın haline gelmesin bence ... incelmene bak.. bol gelen kıyafetlerinin tadını çıkar...Kizlarrr cok üzgünüm kızgınim offf of.
Bugun buraya baslayali tam bir ay oldu sonic koca bir sıfır sebeb ben ben ben bir ayda sadece 1 kilo gitmis oldu
Nolur bana yardim edinnn
Kinayin kızın yanlislarimi vurun yüzüme yoksa akillanmiycam ben menulerimi sadece beğenmeyin
yorumlayin sizin için zor olmazsa nolurr yardim edin yasam kocum olun cezalandirin hepinizden bekliyorum kendime inancim kalmadi...
Bir ayda toplamda 8 cm incelmisim (bel gobek kalça göğüs) oda spordan şu bogazima sahip olamiyorum 5gun tutuyorsam kendimi iki günde batiriyorum herseyi sil bastan tekrar tekrar artik istemiyorum bunu...
Bugun yeni bir gun ve benim icin yeni bir başlangıç yılbaşına kadar bir ay+bir hafta var ve su an yilbasina hedef koyuyurum 84 sözde yilbasina 80 olmayi düşünüyordum nolur desteklerinizi esirgemeyin benden...
bencede salı olsun değişiklikte ferahlık vardırEvet Ahucum ayni yerde. Aslinda pazar ile Pazartesi arasinda buyuk fark oluyor haklısın. En azindan sali günü vücut bu tempoya adepte olur bencede sali gunu olsun artik
bende biraz geç tartılma işini deneyim bari..wetucum bende bu hafta 99 u görürsün diyordum banada acayip motive olacaktı senin 99 u görmen ama olsun geç olsun kalıcı olsun yinede verdin ya ona bak değil mibende sabah kalkınca hemen tartılırsam fazla çıkarım uyandıktan bir iki saat sonra tartılıyorum..
bu hafta 800gr gitmiş görünüyor ama perşembe -700deydim daha fazla bekliyordum ikili rakkamları görmeyi bekliyordum regl olduğum için yine sonuç fena değil bunada şükür diyeyim...
bende 70 kğ da 42 -44 giyiyorum boy kısa olunca böyle oluyo42 giymeyeli 12 yıl oldu beyaben de şahesteye katılıyorum ben 70kgda 38 beden etek 40 beden pantalon giyiyorum..60larda 38 bedene düşüyorum. herkesin vücudu farklı kas yağ kemik oranı farklı.. kilo vermeyi kafana tak ama hayatın için ızdırap sebeb-i varlığın haline gelmesin bence ... incelmene bak.. bol gelen kıyafetlerinin tadını çıkar...
Teşekkür ederim canım :)Günaydın canım Tebrikler..
bizim icin başlangıç tarihi bugün dolayisi ile bu kilonu baz alabiliriz. Ayrıca bildirimleri diğer sayfaya yapıyoruz "2014 fistiklarinin kilo takip günlüğü" ne
Canim bu sayfanin alt kisminda "diyet gunlukleri" var orayi tikla gunluklerin icinde bulabilirsin benim rumuz var zatenTeşekkür ederim canım :)
O sayfaya nasıl ulaşabilirim? Bana linkini gönderebilirmisin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?