1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

İlkay kinayacagiz canımın içi merak etme
Tamam sen istedin o zaman bu akşamdan itibaren menulerin kiskacim altinda.. sinra kırılmaca darilmaca yok:) sende bana yapabilirsin zaten bende burdaki yorumlarla kendimi düzeltmeye çalışıyorum az da olsa basardim sayilir.. menulerini erken saatte topluca yayınlarsan kesinlikle yorumlarım ogun olmazsa da ertesi gün. Hadi bakalım bu hafta cok iyi gececek hepimiz için buna inanıyorum

Nilfercim ben haftasonu cozutmayalim diye pazartesi demiştim zaten:)
Cuma günü kesinlikle.olmaz cunku rahatlar ve acaip yeriz biliyorum ama sali gunu olucak büyük ihtimalle bir herkes fikrini söylesin ona göre

Cuma günü kesinlikle.olmaz cunku rahatlar ve acaip yeriz biliyorum ama sali gunu olucak büyük ihtimalle bir herkes fikrini söylesin ona göre
pazartesi bana uyuyor zaten.. içimi heyecan kaplıyor kim ne kadar vermiş kınanacak mıyım falan derken haftanın en sevilmeyen günü bitiveriyor:)

canım bence ödem vardır o yediklerinle bu kadar fazla kilo olmamıştır bozma moralini...

canım bence senin tartıdandır benim önceki tartımda öyledi her çıktığımda farklı çıkarırdı..

8 cm incelmek çok büyük bi başarı canım haksızlık etme kendine 1 cm 1 kiloya denk gelir bir bendenden fazla incelmişsin incelmek kilo vermekten daha önemli benim için..

bende sabah kalkınca hemen tartılırsam fazla çıkarım uyandıktan bir iki saat sonra tartılıyorum..
bu hafta 800gr gitmiş görünüyor ama perşembe -700deydim daha fazla bekliyordum ikili rakkamları görmeyi bekliyordum regl olduğum için yine sonuç fena değil bunada şükür diyeyim...

8 cm incelmek çok büyük bi başarı canım haksızlık etme kendine 1 cm 1 kiloya denk gelir bir bendenden fazla incelmişsin incelmek kilo vermekten daha önemli benim için..

CAnim evet sıkılasma oldu gercekten bir beden inceldim ama kilo gitmiyor benim vucudum sıkı zaten gören hic inanmaz 90 larda olduğuma

Evet Ahucum ayni yerde. Aslinda pazar ile Pazartesi arasinda buyuk fark oluyor haklısın. En azindan sali günü vücut bu tempoya adepte olur bencede sali gunu olsun artik

Canlar,bencede salı uygun.Hem cumadan bildirirsek nasıl olsa haftaya cumaya zaman var deyip hafta sonu cozuturuz.Hemde benim işlerim cumaları çok yoğun oluyor.Listeyi hazırlama şansım neredeyse yok
O yüzden bana da salı uyar :)

wetu16 .!.:
canım bence senin tartıdandır benim önceki tartımda öyledi her çıktığımda farklı çıkarırdı..
Wetucum yok benden kaynaklandigini biliyorum cunku diğer günler böyle olmuyor sadece pazartesi günleri ya degisikliktendir yada stresten bilmiyorum

ben de şahesteye katılıyorum ben 70kgda 38 beden etek 40 beden pantalon giyiyorum..60larda 38 bedene düşüyorum. herkesin vücudu farklı kas yağ kemik oranı farklı.. kilo vermeyi kafana tak ama hayatın için ızdırap sebeb-i varlığın haline gelmesin bence ... incelmene bak.. bol gelen kıyafetlerinin tadını çıkar...

Ben de şimdi bildirim yapacağım diğer sayfaya ama 1.5 kilo vermisim kızlar.
Ben düzenim izi yani pazartesi tartılma işini değiştirmeyelim diyorum.ben pazartesi tartilacam diye cumadan kendimi sıkıyorum.
Salı olsa haftasonu kaçırıp kalan 1 gun de kendimi toplamış sayılmam canım
benim fikrim aynı düzen devam etsin. Ona adapte iolduk artık

Evet Ahucum ayni yerde. Aslinda pazar ile Pazartesi arasinda buyuk fark oluyor haklısın. En azindan sali günü vücut bu tempoya adepte olur bencede sali gunu olsun artik
bencede salı olsun değişiklikte ferahlık vardır
bende biraz geç tartılma işini deneyim bari..wetucum bende bu hafta 99 u görürsün diyordum banada acayip motive olacaktı senin 99 u görmen ama olsun geç olsun kalıcı olsun yinede verdin ya ona bak değil mi

bende 70 kğ da 42 -44 giyiyorum boy kısa olunca böyle oluyo42 giymeyeli 12 yıl oldu beya

1 haftada 2,5 kilo...
çok aldım biliyorum ama bu hafta hızla gideceğine inanıyorum.Yeme düzenim çok değişti orda.Uyku düzenim sınav stresi çocuğumun özlemi hepsi üst üste geldi.İzinli de yazdırmak istemedim kendimi.Kilo alsam da bildirim yapıp kendimle yüzleşmek farkındalığı artırdı tekrar.
ama şu bir gerçekki bu sayfadan ayrı kalmak günlük takip edip okumamak çok farkediyor.Motivasyon direkt düşüyor.O yüzden bir daha böyle önemli durumlar olmadığı müddetçe kopmayacağım sayfamızdan...

Beden eksikliğini fark ettiğinde mineral, vitamin, karbonhidrat ya da protein ister. Beden, ihtiyacını dile getirir. Beden bize C vitamini ihtiyacım var demez ama canı portakal çeker. Protein ihtiyacım var demez, süt, yoğurt, yumurta ister. Demir, çinko, bakır, magnezyum, fosfor ya da potasyum eksikliğinde, canı ceviz çeker. Bedende tüm doğanın bilgisi mevcuttur. Bedenin dili Türkçe değildir, bedenin lisanı resimler, imgeler ve titreşimlerdir. Sana resim ve titreşimle haber verir. Bedeni yöneten bilinçteki öz veriler, milyar yıldır bilinçten bilince aktarılır. Beden doğada bulunan bilgileri tanır. Döneri, baklavayı, cipsi, kolayı, lokumu tanımaz, tanımadığı bir şeyi de canı çekmez. Yani beden senden doğa da bulunan işlenmemiş besini ister.
Birçoğumuz şu yanılgıya düşeriz: Canım çikolata çekti, canım acayip bira istedi. Hamburger, mayonez, börek, pasta, kola, bira, baklava, şöbiyet, cips, çikolata buna bezer endüstriyel ürünleri zihnin ister. Evet, canın çeker ama bu bedenin isteği değildir. Senin sevgiye, ilgiye, şefkate, dokunmaya, harekete, dansa, uykuya, huzura ihtiyacın var demektir. Annenin baklavasına değil, annene özlemin var. Bardaki birayı değil, o ortamda kız arkadaşını, dokunulmayı ya da dans etmeyi istiyorsun. Susadığın zaman istediğin her türlü konsantre içeceği ya da birayı tüketsen de susuzluğun geçmez, ama bir bardak su susuzluğun kesin ve doğal çözümüdür.
diyor deniz egece...

Günaydın canım Tebrikler..
bizim icin başlangıç tarihi bugün dolayisi ile bu kilonu baz alabiliriz. Ayrıca bildirimleri diğer sayfaya yapıyoruz "2014 fistiklarinin kilo takip günlüğü" ne
Teşekkür ederim canım :)
O sayfaya nasıl ulaşabilirim? Bana linkini gönderebilirmisin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…