1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

Afiyet olsun canim benim de dayanamadı ğım kuru dolmalar hele de Güzelse kopuyorum ben
Yine iyi iradeli davranmissin

Ben de menümü yazayım.

Sabah 11.30 da kahvaltı bu aralar uyku daha tatlı geliyor 6 ogun yapamıyorum kızlar
2 dilim kepek ekmeği
açılı melemen
5 zeytin
1 kk peynir
1 çay kaşığı tereyagı ve 3 tane çilek reçeli

ara
önce 1 salkım üzüm
sonra
sekersiz nescafe
1 avuç tuzlu badem
yarım çokoprens

Ara fazla oldu bu da benim ödülüm olsun

akşam 17.30
1 tabak pırasa(havuç patates princ yok sadece domates ve pırasa)
1 kase yoğurt
1 biber dolması büyük tü ama

ara yesilcay ve kayısı yerim

slm kızlar menüm
sabah
tavada bir yumurta
30 gr peynir
50 gr ekmek
iki zeytin
bir çay kaşığı reçel
çay.

öğlen bir büyük kase aşure
arada bir küçük ceviz
akşam yemeği
bır tabak Kıymalı karnabahar
150 gr yoğurt
25 gr ekmek
bir çiğ köfte
ben gün içinde bitki Çayı içiyorum aksamlarida yeşil çay içiyorum.

Enerji olsun inşallah yeni haftaya..

Rehber öğretmenim canım

en son ben yedim bende yazayım
kalkınca 2 yk. Nar 1 yesılcay
kahvaltı
2 dılım cavdar ekmek
1 haslanmış pulbıberlı yumurta
1 k.k peynir
1 sade nescafe yagsız sut eklenmiş
ara
1 orta Türk kahvesi

ögle akşam üstü oldu ama
200 gram yaprak sarma
1 dılım cavdar ekmek
4 kasık yogurt
ara
1 kesme şeker, çay..
Akşam
1 tabak bol pulbıberli makarna
3 tane zeytin
Açım yaw peh..

Bu arada kizlar bir konu da fikrimi paylaşmak istiyorum. Mebeyh arkadaşımıza biraz sert bir üslup olduğunu düşünüyorum... daha nazikçe söylenebilirdi.
Mesela daha sık paylaşımda bulunsan iyi olur burada amaçımız birbirimizi motive etmek destek olmak paylaşım olunca daha hoşumuza gidiyor. Denilip kuralımız bu şekilde diyerek hatırlatılabilirdi. Tabi bu benim fikrim.

Milad ın bunu hatırlatmasından sonra tomurcukkk un öyle yazmasına da gerek yoktu.
farkında iseniz herkes ne kadar sert ve kırıcı olduğumuzu söyledi mesela angelina35 de....

sonuçta herkes kilo vermeye çalışan insanlar derdimiz aynı yani neyse lütfen yanlış anlamayın beni.. benim fikrim

1 çaybardağı bulgurda 320 kalori civarı bişey var geçen gün o hatayı ben yaptım bir tabak dolusu yiyerek dikkatli ol canım

Teşekkür ederim canım sorumu cevapladigin için ben 5 kasik yedim oglende yemek yemedigim icin cok olmamistir inşallah
Bu arada tebrik ederim canim çok iyi gidiyorsun demistim sana bu hafta sira sende diye haftaya ikimizde girelim dereceye inşallah

Ben de yazayim menumu
Sabah 2k tuzsuz lor kendim yaptım
Domates
5 zeytin
1dilim ekmek
Ara kahve 1 parça kek
Öğle
6k ıspanak
1 dilim ekmek
1 kase yoğurt
Ara 2 galeta
1k labne
Akşam
1 karniyarik
1 dilim ekmek
1 kase yoğurt
Kek dışında fena değildi

inşallah canım benim bu hafta ikimizde girelim çok çalışalımm ama sıra sende..

Rehber öğretmenim canım

Rumuzdan anlamistim zatenn:)

Senin bunu söylemeni açıkçası bekliyordum.cunku aranizin iyi olduğunu farkettim. . Yanlis anlamadım tabiki fikrinizi belirtin biz takim arkadasiyiz.. ben kimsenin günlük tutmasına karşı değilim lütfen yanlış anlasilmasin. Ama bir grupta sadece kilo yazmanin hic kimseye katki saglamayacagini düşünüyorum. ve bu fikrimi belirttim. Üslup sert olduysa MEBEYH ten Özür dilerim burası sanalda olsa kimseyi gücendirmek istemem..

tamam biraz sert olmus olmuş bende daha once sert davranmıstım. Olabılıyo soylede birsey var haftada 1 veya 2 defa ugrayabılen bır arkadasımız. Sureklı gormeyınce hatırlamakta zor kaynaşmak ta. O da kendıne gore haklı tabi. Şahsen yenı arkadaslar gelıpte uzun soluklu durmaynca yabancılık cekıyorum ben. Az cok bîr bağ kurduk destek olmaya calısıyoruz bırbırımıze. Umarım arkadasımızda bizi hoşgörup aramıza geri döner..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…