- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
Şu an karnım o kadar şiş ki anlatamam size az yediğim için hep alışmışım, iyi bir şeyBörekler, poğaçalar, kurabiyeler, pastalar havada uçuşuyordu ama bu Antepli ögrencimiz çok güzel yapar içli köfte ve kuru patlıcan dolmasını o mahvetti beni zaten diğerlerine Hayır diyebildim de çiğ köfteden sonra dursaydım iyiydi
tambakcim bu hafta cok iyi vermissin boyle devam edersin insallah kafa kafaya gidiyoruz bakalim kim onve ulasicak hedefine yarisa devam
Enerji olsun inşallah yeni haftaya..Yazıyorum hazır mısın :))
Sabah:
4 yk nesfit+1 yk yulaf ezmesi+1 çay bardağı light süt
Ara:
1 ceviziçi+1 adet gün kurusu
Öğle:
Akdeniz salata
Burdan sonrası koptu :) Bizim öğrenciler üniversite öğrencisi olduğundan hepsi yetenekli bi sürü şey yapıp getirmişler.
Çiğ köfte 6-7 sıkım
1 adet içli köfte
1 adet kuru patlıcan dolması
2 adet minik kek top şeklinde
2 adet de kare şeklinde çikolata yedim
Rehber öğretmenim canımöğretmenler günün kutlu olsun nilüfercim ..branşın neydi ? iraden içinde tebrikler bende sınıf annesiyim kızımın ana sınıfı öğretmenine sürpriz yaptık herkes pastaydı börekti gönlünden geçeni yaptı ama ben senin kadar iradeleli olamadım ..hepsi bitsin bana kalmasında yiyemiyim diye servisi ben yaptım herşey bitti pastadan 4 dilim kaldı bende bir dilim yedim ama tüm gün meyve ve ekmek yemeyerek dengeleyeceğim
yuppi salı benim tartı günümdü çoook sevindim çooooookkk teşekkürler miladım
Rehber öğretmenim canım
Sağol canımBiraz gec oldu ama öğretmenler günün kutlu OLSUN canim
1 çaybardağı bulgurda 320 kalori civarı bişey var geçen gün o hatayı ben yaptım bir tabak dolusu yiyerek dikkatli ol canım
Rehber öğretmenim canım
Sağol canımÖğretmenler günün kutlu olsun canım...
inşallah canım benim bu hafta ikimizde girelim çok çalışalımm ama sıra sende..Teşekkür ederim canım sorumu cevapladigin için ben 5 kasik yedim oglende yemek yemedigim icin cok olmamistir inşallah
Bu arada tebrik ederim canim çok iyi gidiyorsun demistim sana bu hafta sira sende diye haftaya ikimizde girelim dereceye inşallah
Rehber öğretmenim canım
Bu arada kizlar bir konu da fikrimi paylaşmak istiyorum. Mebeyh arkadaşımıza biraz sert bir üslup olduğunu düşünüyorum... daha nazikçe söylenebilirdi.
Mesela daha sık paylaşımda bulunsan iyi olur burada amaçımız birbirimizi motive etmek destek olmak paylaşım olunca daha hoşumuza gidiyor. Denilip kuralımız bu şekilde diyerek hatırlatılabilirdi. Tabi bu benim fikrim.
Milad ın bunu hatırlatmasından sonra tomurcukkk un öyle yazmasına da gerek yoktu.
farkında iseniz herkes ne kadar sert ve kırıcı olduğumuzu söyledi mesela angelina35 de....
sonuçta herkes kilo vermeye çalışan insanlar derdimiz aynı yani neyse lütfen yanlış anlamayın beni.. benim fikrim
tamam biraz sert olmus olmuş bende daha once sert davranmıstım. Olabılıyo soylede birsey var haftada 1 veya 2 defa ugrayabılen bır arkadasımız. Sureklı gormeyınce hatırlamakta zor kaynaşmak ta. O da kendıne gore haklı tabi. Şahsen yenı arkadaslar gelıpte uzun soluklu durmaynca yabancılık cekıyorum ben. Az cok bîr bağ kurduk destek olmaya calısıyoruz bırbırımıze. Umarım arkadasımızda bizi hoşgörup aramıza geri döner..Bu arada kizlar bir konu da fikrimi paylaşmak istiyorum. Mebeyh arkadaşımıza biraz sert bir üslup olduğunu düşünüyorum... daha nazikçe söylenebilirdi.
Mesela daha sık paylaşımda bulunsan iyi olur burada amaçımız birbirimizi motive etmek destek olmak paylaşım olunca daha hoşumuza gidiyor. Denilip kuralımız bu şekilde diyerek hatırlatılabilirdi. Tabi bu benim fikrim.
Milad ın bunu hatırlatmasından sonra tomurcukkk un öyle yazmasına da gerek yoktu.
farkında iseniz herkes ne kadar sert ve kırıcı olduğumuzu söyledi mesela angelina35 de....
sonuçta herkes kilo vermeye çalışan insanlar derdimiz aynı yani neyse lütfen yanlış anlamayın beni.. benim fikrim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?