- 13 Eylül 2014
- 1.320
- 2.521
- 138
Aksam yemegi isinide bitirdim gunumu paylasayim sizlerle
Sabah
2dilim ekmekli yagsuz tost
Maydanoz, sivri biber
1yumurta
Ara
1mandalina
1kucuk c.b süt
Yesil cay
Öğle
1tatli tabagi etli patates yemeği (susuz)
5y.k yogurt
Salata (yagsiz)
Ara
3kasik pul biberli yogurt
2ince grissini
Aksam
5kasik kabak salatası
1kase yogurt
1kase yumurtali salata
Ara
tarcinli sut elma
2kupa yesil cay düşünüyorum
Benim eşim yemek yapmayı pek beceremiyor, ama bana da pilavı o öğretmişti :)ay ne kadar sansli oldugunun farkindasindir insallah ben bir keresinde cay koy dedim baktim bagiriyor demlikler nerde diye o kadar yani
Evet Canım yaaa kilo verirken mühim olan kac kalori aldığımız değil kaç kalori harcadığımız mişyakmissindir tabi bide sabah erken yemisin zaten bende az sonra patatesleri yakmaya gidicem
Süpersin, bu hafta menülerin çok düzeni girdi, çok iyi gidiyorsun :) :)
Selam canlarbende yedim bu gun çocuklar evde olunca onlarla kacamaklar oldu ve disarida ciktik çocuklar ve karşı komsula
Ve menüm sahah cok güzel başladım
Sabah saat 8 de
1 domates
Yarım yumurta
1 dilim sucuk ince
3 kasik lop peyniri
1 kase yogurt
11 30 da 2 kaşık taze fasulye
3 kasik bulgur pilavı
1 kepce corba
Yarim sosis
3 de
4 de 3 hamburger
1 kola
Burger salata
4 30 kahve
Aksam
1 kepce haslama et su
Yarim dilim ekmek
3 litre su
BBugün baya baya kacamak olmus oysa çok iyi gidiyordun. Yarin daha hafif bir gun gecirirsen sorun olmaz ins.
Aşk olsun geçen hafta da düzenli idi:)
Sorma kacamak dilimi fena yaktı. .
Senin ispanak ve gevrekler bu hafra boyunca devam mi edecek nehircim?
Evet canım devam, yalnızca yarın biraz farklı olacak çünkü sınava gireceğim 150 dk sürecek, dengelemeye çalışacağım
Ay öğrencilik zamanlarim geldi aklıma hiç sevmem sınavları....Bu kadar yoğunlukta bebeğin le aranız iletisiminiz vaktiniz nnasıl oluyor merak ediyorum.
Canım Alina çok mutlu ve huzurlu bir bebek ancak ben sürekli vicdan azabıyla yaşıyorum. Mesela benim kızım 19.30-20.00 civarı uyur, bazen ben eve geldiğimde uyumuş oluyor. Neyse ki sabah erken uyanıyor, işe gitmeden biraz vakit geçiriyoruz. Eskiden günde 10-12 saat arası çalışırdım, artık işim bitince çıkıyorum, ekstra yoğunluğum olduğu günler de oluyor tabii ama süt iznim olduğu için erken çıkmaya gayret ediyorum. Proje arkadaşım sağolsun zaten çok destek oluyor. Annem baktığı için içim rahat ama hep bir şeyleri kaçırıyorum. İlk adımlarını görmek çok isterim mesela ya da ilk anne demesini. Baba demeye başladığında annem haber vermek için aramış ancak yoğunluktan telefona cevap verememiştim. Eve giderken aradığımda annem baba dedi diyince bütün yol ağladım. Zor, çok zor, o yüzden şu aşamada hiç çocuk sahibi olmak istememiştim, haksızlık yapıyorum gibi geliyor kızıma. İşin ilginç tarafı annem tam bir işkolikti, ben annem gibi olmayacağım nidalarıyla büyüdüm, şu an annemden bir farkım kalmadı, bunu fark etmek çok acı. Her şeye rağmen Alina beni tanıyor, beni görünce herkesi unutuyor, mutlu oluyorum açıkçası :) Annesi olduğumu anlamayacak gibi geliyordu başlarda. Kariyerim için de çok çabaladım hatta kızımdan önce bütün hayatım kariyerimdi, o yüzden silip atamıyorum ama çocuk da kariyer de yapmak ancak reklamlarda oluyormuş onu anladım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?