1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

Kahvaltı da o kadar doymuşum ki hala acikmadim yahu.
Fatma sen erken tartiliyorsun dimi mesela ben sabah tartıldım k kadar yedim içtim yöne aynı çıktım tartida sen de de mi oyle oluyor. Ben gec yattigim ve cok yoruldugum icin sabahlari sanki sismiş gibi odemli oluyorum.

Bu isin sonu ne olacak bilmem ama ben 67 olacam

Günaydın hanımlar, gununuZ hayırlı olsun. Tambak ben bugün gec uyandim ya tarti bana iyi sonuç verdi ama yarin pazartesi erken kalkacagim için şişkinlik olur büyük ihtimalle cunku her hafta böyle oluyor bu yüzden bugün çok dikkatli olmalıyım

Sabah
1bardak limonlu su
1yumurta
5zeytin
28gr kaşar peyniri
Maydanoz, sivri biber

Aynen canim benimde oyle oluyor birde bazen aksam yemeginden once tartiliyorum sabahtan bile az cikiyo aksama kadar 50 kere vc ye gidince odem felan kalmiyo herhalde

Canım öyle olmasi normal ya ne yapalım pazartesi de öyle yazacam artık. Aslında uyandık tan 1 saat sonra tartılıp kahvaltı yapsak o şişlik açılır gibi geliyor bence

Ekmek yemedin mi sen

Canım öyle olmasi normal ya ne yapalım pazartesi de öyle yazacam artık. Aslında uyandık tan 1 saat sonra tartılıp kahvaltı yapsak o şişlik açılır gibi geliyor bence

Ekmek yemedin mi sen

Aaaa yazmayı unuttum 2kucuk dilim kızarmış tam b. ekmek yedim.. tüh diger yazmadıklarimda yememis oluyordum. Ama bu defa unuttugum icin yazmamisim:)
Not Defterime geçirip sonra yazıyorum aslinda. Defterde yaziyor burda yok:)
Pazartesileri oyle de deneyebilirim belki sma butun düzen degisir Oglen oniki de çocuklar yemeğe geliyor bu defada onlarla oturamam bütün ogunler aksar ustelik kalkar kalkmaz su icesim oluyor. Aaa yarin oruç mu tutsam hep unutuyorum niyetlenmeyi. Iyi geldi aklima :)

Zilola ben hhaftasonu kaçamaklarıni atlattim kendi menumu oluşturuyorum. Çoğunlukla onlar baska yer ben baska.. diger türlü gitmez bu kilolar:)

Zilola ben hhaftasonu kaçamaklarıni atlattim kendi menumu oluşturuyorum. Çoğunlukla onlar baska yer ben baska.. diger türlü gitmez bu kilolar:)

Öyle ayrı ayrı olunca eşin kızıyor mu... Benimki istemez yani beraber oturalim der beraber yiyelim der. Eğer tok olsam da yine otururum. Sanki aile bütünlüğü bozuluyor gibi geliyor bana .
belki saçma bir düşüncedir ama bana öyle gibi.
Zaten sabah bana diyor sen Emziriyorsun bu kadar sıkma. Bıraktın anda iştahın gidiyor kilo da veriyorsun diye. Ama 2 yıl emziriyrm 2 yıl da şişko dolaşmak istemiyorum. Hiç olmadı böyle zorlayarak ta olsa 75 lerde olsun istiyorum. Pazar pazar çok konuştum be

Canim ben eşime diyette oldugumu cok da hissettirmiyorum. O da kilolu olduğu için beraber dikkat edelim diyorum onada iyi geldi hatta. Biz sofraya beraber oturuyoruz ama illa onlarla ayni şeyleri yemiyorum. Ben cok diyette gibi davransam oda sıkılır.. aile butunlugu sofraya oturunca sağlanıyor farklı seyler yemek bunu bozmaz diye düşünüyorum. Ben gunde bir kez etli yemek yiyebiliyorum oda oglenleri esim aksamlari yiyor bir sekilde ayarlamam lazım benim de

Ben de bu sekilde yapacagim sanirim

merhaba hanimlar bende bu gece ayaktaydim benim kucuk kiz ateslendi onu bekledim butun gece anlicaniz uykusuzluktan oluyorum ama olsun yeter ki iyi olsun ben herseye raziyim kis gelince hastaliklar da basladi haliyle Allah beterinden saklasin

merhaba hanimlar bende bu gece ayaktaydim benim kucuk kiz ateslendi onu bekledim butun gece anlicaniz uykusuzluktan oluyorum ama olsun yeter ki iyi olsun ben herseye raziyim kis gelince hastaliklar da basladi haliyle Allah beterinden saklasin

Allah sifalar versin canım geçmiş olsun

Selamlar sonunda gelebildim ne çok sohbet kaçırmışım
sabah kahvaltım öğle 12 de oldu
2 dilim kızarmış beyaz ekmek
1 çay kaşığı labne, 1 çay kaşığı reçel, 1 çay kaşığı tereyağ
1 k.k peynir, 5 zeytin, 1 haşlanmış yumurta
domates salatalık roka, 1 kesme şeker, çay..
Evet fazla yiyorum saçlarım dökülecek diye çok korkuyorum zaten çok az saçım var seyrelmeye başladı sanki tepem. Aramızda saçı için çinko kullanan bir arkadaşımız vardı ismini hatırlayamadım aramızdaysa hala yazabilrmi?

slm kızlar.. biz sabahları erken kalkıyoruz ama anca yazmaya fırsat buldum
sabah kalkınca bir muz yedim
kahvaltıyı geç yaptık
1 haşlama yumurta
65gr ekmek
40gr peynir
2 lokma kaşar tattım
1 fincan çay...
arada 3 küçük mandelina...

bu gün annem aşure yaptı çokta güzel yapar ama gidemedim eşim okulda veli toplantısı varmış bende kendim gitmek istemedim evi bana baya uzak 1 saatten fazla sürüyor çocukla zor oluyor aynı şehirdeyiz ama mesafe baya var diyetimi bozmamak için pek gitmekte istemedim ama aklım aşurede kaldıgerçi bu hafta tartıda pek eksik çıkmıcam dün yazmıştım regl dönemim yaklaştı diye sonra bir baktım bir kaç gün erken olmuşum tartıda çok eksi çıkmıcam diye üzülmüyorum çünkü kaçamak kilosu değil
bu arada eşlerden bahsedilmiş benim eşimde bazen kahvaltı hazırlar fırında dilim ekmek pizzalar yapar bana çokta güzel cam siler halı çırpar evde olduğu zamanlar gezmeğe gidersem kızıma bakar

çok geçmiş olsun canım ...

sanırım nadya arkadaşımız kullanıyordu ben öyle hatırlıyorum ama bu aralar yazmıyor ...

Ara 13.30
1mate cayi
10 kuru üzüm

Ogle 14:30
4y.k nohutlu bulgur pilavi
Salata (yağsız)
Yoğurt

Ogle menüm etli yeşil fasulyeydi ama yetismedi bende öğün atlamak istemedim. Aksama yerim hem et tok tutar sahur da yapmim diyorum. . Yarin niyetli olucam inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…