• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

Aksam yemegi isinide bitirdim gunumu paylasayim sizlerle

Sabah
2dilim ekmekli yagsuz tost
Maydanoz, sivri biber
1yumurta

Ara
1mandalina
1kucuk c.b süt
Yesil cay

Öğle
1tatli tabagi etli patates yemeği (susuz)
5y.k yogurt
Salata (yagsiz)

Ara
3kasik pul biberli yogurt
2ince grissini

Aksam
5kasik kabak salatası
1kase yogurt
1kase yumurtali salata

Ara
tarcinli sut elma
2kupa yesil cay düşünüyorum

Süpersin, bu hafta menülerin çok düzeni girdi, çok iyi gidiyorsun :) :)

Gelelim bugünkü menüme... Azcık kaçamak yaptım :p hem de 2. Günden :KK23:

Sabah:
Yarım bardak süt ve yarım bardak suyla hazırlanmış yulaf ezmesi. 1 tatlı kaşığı da şeker ekledim.
1 dilim ekmekle 1 dilim salam (eşim getirmiş kahvaltı için ben de dayanamadım, çok severim. Hiç yememem gerektiğini bildiğim halde :KK64:

Ara: 2 adet salatalık

Öğle:
3 kaşık tavuk sote
3 kaşık şehriyeli pilav
4 kaşık fırında yoğurtlu kaşarlı karnıbahar
1 dilim ekmek

Ara: 2 adet mandalina
1 adet elma

Ara: 2 kaşık tavuk sote
3 dilim salam
3 dilim kaşar
2 dilim ekmek (çok kaçırdım, ama öyle doymuşum ki akşama çorbamı bile içemedim, saat 5'ti akşam yemeği niyetine geçsin)

Ara: yarım dilim yaş pasta, kızım bitiremedi, ben bitirdim :confused:

Yarım nar

Yatmadan önce tarçınşı süt içmeyi düşünüyorum
Bugün 2 ltden fazla su içtim, 2 bardak da yeşil çay, gece de papatya çayı içerim

Selam canlar :KK36: bende yedim bu gun çocuklar evde olunca onlarla kacamaklar oldu ve disarida ciktik çocuklar ve karşı komsula:KK50:
Ve menüm sahah cok güzel başladım

Sabah saat 8 de
1 domates
Yarım yumurta
1 dilim sucuk ince
3 kasik lop peyniri
1 kase yogurt

11 30 da 2 kaşık taze fasulye
3 kasik bulgur pilavı
1 kepce corba
Yarim sosis

3 de
4 de 3 hamburger
1 kola
Burger salata

4 30 kahve

Aksam
1 kepce haslama et su
Yarim dilim ekmek
3 litre suo_O

Selam canlar :KK36: bende yedim bu gun çocuklar evde olunca onlarla kacamaklar oldu ve disarida ciktik çocuklar ve karşı komsula:KK50:
Ve menüm sahah cok güzel başladım

Sabah saat 8 de
1 domates
Yarım yumurta
1 dilim sucuk ince
3 kasik lop peyniri
1 kase yogurt

11 30 da 2 kaşık taze fasulye
3 kasik bulgur pilavı
1 kepce corba
Yarim sosis

3 de
4 de 3 hamburger
1 kola
Burger salata

4 30 kahve

Aksam
1 kepce haslama et su
Yarim dilim ekmek
3 litre suo_O

BBugün baya baya kacamak olmus oysa çok iyi gidiyordun. Yarin daha hafif bir gun gecirirsen sorun olmaz ins.

1 bardak yesil cay 5 kayisi
30.dakika spor leslie yaptim
bu kadar kaloriye 30 dakika yetmez ama
Belim cok agriyor

Aşk olsun geçen hafta da düzenli idi:)
Sorma kacamak dilimi fena yaktı. .
Senin ispanak ve gevrekler bu hafra boyunca devam mi edecek nehircim?

Evet canım devam, yalnızca yarın biraz farklı olacak çünkü sınava gireceğim 150 dk sürecek, dengelemeye çalışacağım

kızlar mısafırlıkteym aklm sızde
sabah
1 altın ekmek 2 cay kasıgı labne 2 cay kasıgı recel 5 zeytın yarm k.k peynır roka
ara 1 mandalna yarm bardak sut
aksam 2 parca fırında yagsız tavuk 4 kasık pılav yarım kepce mercımek corba
2 kasık alınazık, 1 kasık haydarı, 4 duble rakı, 1 bardak bıra, 1 kesme seker 4 bardak cay, yarım dilim ev yapımı pasta
çok yedm ama hala açım yarın diyete geri donucem ıyı geceler kızlar..

Evet canım devam, yalnızca yarın biraz farklı olacak çünkü sınava gireceğim 150 dk sürecek, dengelemeye çalışacağım

Ay öğrencilik zamanlarim geldi aklıma hiç sevmem sınavları....Bu kadar yoğunlukta bebeğin le aranız iletisiminiz vaktiniz nnasıl oluyor merak ediyorum.

Ay öğrencilik zamanlarim geldi aklıma hiç sevmem sınavları....Bu kadar yoğunlukta bebeğin le aranız iletisiminiz vaktiniz nnasıl oluyor merak ediyorum.

Canım Alina çok mutlu ve huzurlu bir bebek ancak ben sürekli vicdan azabıyla yaşıyorum. Mesela benim kızım 19.30-20.00 civarı uyur, bazen ben eve geldiğimde uyumuş oluyor. Neyse ki sabah erken uyanıyor, işe gitmeden biraz vakit geçiriyoruz. Eskiden günde 10-12 saat arası çalışırdım, artık işim bitince çıkıyorum, ekstra yoğunluğum olduğu günler de oluyor tabii ama süt iznim olduğu için erken çıkmaya gayret ediyorum. Proje arkadaşım sağolsun zaten çok destek oluyor. Annem baktığı için içim rahat ama hep bir şeyleri kaçırıyorum. İlk adımlarını görmek çok isterim mesela ya da ilk anne demesini. Baba demeye başladığında annem haber vermek için aramış ancak yoğunluktan telefona cevap verememiştim. Eve giderken aradığımda annem baba dedi diyince bütün yol ağladım. Zor, çok zor, o yüzden şu aşamada hiç çocuk sahibi olmak istememiştim, haksızlık yapıyorum gibi geliyor kızıma. İşin ilginç tarafı annem tam bir işkolikti, ben annem gibi olmayacağım nidalarıyla büyüdüm, şu an annemden bir farkım kalmadı, bunu fark etmek çok acı. Her şeye rağmen Alina beni tanıyor, beni görünce herkesi unutuyor, mutlu oluyorum açıkçası :) Annesi olduğumu anlamayacak gibi geliyordu başlarda. Kariyerim için de çok çabaladım hatta kızımdan önce bütün hayatım kariyerimdi, o yüzden silip atamıyorum ama çocuk da kariyer de yapmak ancak reklamlarda oluyormuş onu anladım :)

Canım Alina çok mutlu ve huzurlu bir bebek ancak ben sürekli vicdan azabıyla yaşıyorum. Mesela benim kızım 19.30-20.00 civarı uyur, bazen ben eve geldiğimde uyumuş oluyor. Neyse ki sabah erken uyanıyor, işe gitmeden biraz vakit geçiriyoruz. Eskiden günde 10-12 saat arası çalışırdım, artık işim bitince çıkıyorum, ekstra yoğunluğum olduğu günler de oluyor tabii ama süt iznim olduğu için erken çıkmaya gayret ediyorum. Proje arkadaşım sağolsun zaten çok destek oluyor. Annem baktığı için içim rahat ama hep bir şeyleri kaçırıyorum. İlk adımlarını görmek çok isterim mesela ya da ilk anne demesini. Baba demeye başladığında annem haber vermek için aramış ancak yoğunluktan telefona cevap verememiştim. Eve giderken aradığımda annem baba dedi diyince bütün yol ağladım. Zor, çok zor, o yüzden şu aşamada hiç çocuk sahibi olmak istememiştim, haksızlık yapıyorum gibi geliyor kızıma. İşin ilginç tarafı annem tam bir işkolikti, ben annem gibi olmayacağım nidalarıyla büyüdüm, şu an annemden bir farkım kalmadı, bunu fark etmek çok acı. Her şeye rağmen Alina beni tanıyor, beni görünce herkesi unutuyor, mutlu oluyorum açıkçası :) Annesi olduğumu anlamayacak gibi geliyordu başlarda. Kariyerim için de çok çabaladım hatta kızımdan önce bütün hayatım kariyerimdi, o yüzden silip atamıyorum ama çocuk da kariyer de yapmak ancak reklamlarda oluyormuş onu anladım :)

Doğru yazmışsın canım... senin açından sormuştum zaten canım. Güzel de anlatmışsın. Çocukları çok severim. 2 tane var benim de her anını yan yana gecirmek bambaşka bir duygu
3.5 aylik olanı emzirirken elim de telefon buraya takılıyorum mesela o göze geldiğimiz anda ben bitiyorum. Ben telefona dalmışken o gözlerime bana bakıyor. Hemen telefonu atıp konuşmaya başlıyoruz. O zaman bile içim ciz ediyor haksızlık ediyorum diye
vicdan azabı işte Allah yardımcınız olsun canım.
Iyi ki çalışmıyorum ve çocuklarım layım diyorum. Mesleği mi bıraktığıma da hiç pişman değilim.
Aman neyse yaaa
bebiş leri uyuttum işlerimi hallettim. Onları uyurken bile özlüyorum. :KK68:
Uyanikken de uyusalar da dinlensem diye bekliyorum. :eek:annelik acaip bisey

Günaydın kızlar bugun misafirin gelecek vee bugun beslenme seklimi degistirecegim yani saatlerini sabah da esimle kahvalti yaptik
1 domates yarım
2 sivri biber
yarim domates
1.5 yagda yumurta
sut kaymagi
2 dilim de maalesef:KK23: beyaz ekmek sicak pideee
4 yesil zeytin

ara
1 bardak sut
7 bademle yapacam

Saat 3 te aksam yemegini yiyecem
balik
salata
planliyorum ekmek yok

aksam saat 6 da da yarim kase firin sütlaç yaptim onu yiyecem:rolleyes: 1 kepce yani eger yemesem aksam misafirlerle dayanamaz yerim o yuzden erken yemek daha iyi gibi

Uyanin hadi kizlar iyi pazarlar:KK36:

Gunaydin hanimlar
Erkencisin tambakcim bende cocuklarim kucukken ayni duyguularla buyuttum iyiki calismiyorum cok derim simdi bile yetisemiyorum tam ilgilenemiyormuum gibi geliyor

Bugun oruca niyetlendim pazartesileri tutacagim ama yarin ogretmenler gunu oldugu icin okulda kutlamamiz var az da olsa yerim diye bugune cektim

2 dilim kepek ekmekli peynirli tost
Domates maydanoz 5zeytin yarim greyfurt

Back
X