Iyi akşamlar kızlar bugün dışarıya çıktık o yüzden düzensiz birgün dü
sabah Namazda herzamanki gibi acıktım ve
5.30 da
1 ceviz ici
1 mandalina yedim
Sonra uyuya kalmışız çocuklarla saat 11 de kalktık kahvaltı da
Sucuklu yumurta ama 2 dilim sucuk yedim sadece tabi yumurta da
2 dilim ekmek
5 yeşil zeytin
1 kk peynir
1 tatli kasigi Saralle
Saat 12 de tabi bunlar
saat 3 te
Yarım hamburger
1 diyet kola
ve adını bilmiyorum ama salata idi
16.30 da
1 kahve
1 çay bardağı patlamış mısır
Çok düzensiz oldu ama çok kalorili birgün değildi bence akşam da aciktigim vakit meyveli tarçınlı yoğurt yapar yerim canlarım.
87.9 olurmuu acep kiiii
bir regl olsam çok rahatlayacagim çünkü olacakmisim gibi hep kasiklarim da ağrı var. Ve cook şişkinlik ama ancak 5 ay sonra olabilirim bu gidişle
Süpersin telafi ettin herhalde
Tambak bence haftasonu kacamagini bile boyle atlattiysan sen artik oldun canim tebrik ederim iyi atlatmissin. Bu hafta hedefine ulaşacağına inanıyorum
Walla inşallah canim ama o gunun bedelini tartida en az 500 gr fazla çıkarak odeyecegim galiba
Canım kendini hep 68 olarak hayli et ve bunu başaracağına inan bu bile insana kilo verirdiriyor ben buna inanıyorum. O 500 gr kısa sürede tekrar gider yani takma kafana
sen o tatlıları yedim dedin ya sanki ben yemişim gibi geldi bana rahatladım niye bilmiyorum. Şerbetli tatlilara bayılıyorum.
Zaten 79.9 a indiğim zaman elde acma kiymali börek ve Kıbrıs tatlısı yapıp mideye indirecegim söz verdim kendime öğün mutlaka gelecek.
İnşallah..senin 90 li rakamlardan cikmis olman da beni cok motive etti. Insan birinin başardığına sahitlik edince azmi artıyor.. 80 lerede veda edisini gorucem inşallah
Zaten aslinda her hafta pazartesi gunu yada her bes kiloda bir kendimize odul vermemiz gerekiyor. Bu hem bizi motive eder hem de ac gozlulugumuzden kurtulmus oluruz diyorum kizlar fikrinizi soyleyin bir karara varalim yoksa kaçamaklar bitmeyecek
İnşallah..senin 90 li rakamlardan cikmis olman da beni cok motive etti. Insan birinin başardığına sahitlik edince azmi artıyor.. 80 lerede veda edisini gorucem inşallah
Zaten aslinda her hafta pazartesi gunu yada her bes kiloda bir kendimize odul vermemiz gerekiyor. Bu hem bizi motive eder hem de ac gozlulugumuzden kurtulmus oluruz diyorum kizlar fikrinizi soyleyin bir karara varalim yoksa kaçamaklar bitmeyecek
Canım ben bu hafta herseyden yedim.
Ben öyle kaçamaksız yapamıyorum. Dur demeyi öğrendim kendime mesela ekmek yemeyi yerine yarım halka tatli yedim ama devamını getirmedim. Bunu öğrenmek lazım. Ödül günü öyle herhafta ya da 5 kilo da bir olmamalı bence. 10 kilo da olabilir..
Nefsine mücadele edip az yemeyi ve doya dan kalk mayı öğrenmek gerek
çünkü yolumuz uzun böyle hiç yemeden geciremeyiz arada ucundan tatmaliyiz ki sonra saldırmayalım
aman anlatabildim mi ki
Canım 1 kg' nun üzerinde vermemişim bu hafta öyle diyeyim, ondan az geldi :) Hiç kaçamak yapmadım ama böyle dönemler olacak ki vücut adapte olsun yeni kilosuna.
Ben ödül gününe uyamam her hafta, 1 öğün bile kaçırsam geriye dönecek gibi hissediyorum. Ama diyetisyenim bana arada ödül günleri veriyor, o zaman yaparım ben.
Size de tavsiyem yapacaksanız ödül günü yerine ödül öğünü yapmanız, her pazartesi öğle öğünü mesela.
Canım 1 kg' nun üzerinde vermemişim bu hafta öyle diyeyim, ondan az geldi :) Hiç kaçamak yapmadım ama böyle dönemler olacak ki vücut adapte olsun yeni kilosuna.
Ben ödül gününe uyamam her hafta, 1 öğün bile kaçırsam geriye dönecek gibi hissediyorum. Ama diyetisyenim bana arada ödül günleri veriyor, o zaman yaparım ben.
Size de tavsiyem yapacaksanız ödül günü yerine ödül öğünü yapmanız, her pazartesi öğle öğünü mesela.
Yok milföybizim evde yemekleri eşim yapiyor da
Kizlaaaar
sertifian hayirli olsun canim ALlah ayirmasin evlat baska bisey sanada onada saglik sihhat versinCanim evet geldim dun ☺
soyle kisa bir ozet geceyim pazartesi is basi yaptigimda bol bol muhabbet ederiz.
oncelikle serifikami aldim cok sukur.sinavi 96 puanla gectim.biyosidal urun uygulamalarinda mesul mudur sertifikasiydi.ilaclama firmasinda kullanicam insallah.
otelin hicbir imkanindan faydalanamadim havuz hamam fitness vs.cunku ders calismam gerekiyordu.370 sayfalik kalin bir kitap ve egitim suremiz 5 gundu.4 gun teorik cuma sabah sinav sinavdan sonra uygulama seklinde.sabah 9dan aksam 5 e kadar egitim aldik.aksamda ders calistik.yoruldum evet ama degdi sonunda.
dun biraz aksilikler oldu.sertifikayi oglen 14.00de verdiler torenle.ben daha gec biter diye ucak biletimi 20.25e almistim.14.30 gibi isimiz bitince.ucak saatini beklemek zorunda kaldim.ucak da rotar yapti ve 21.00de kalkti.benim normalde 21.30 da istanbulda olmam gerekirken 22.10 gibi istanbula indim.aslinda 22.00 servisi ile kocaeliye gelicektim ama ucak gec inince 23.15 servisine kaldim.esim istanbula geleyim demisti ama istemedim bende o da yorgundu gec cikacakti isten.giderken birakti beni donerken bari ben doneyim dedim kiyamadim.keske cagirsaymisim.
neyse 23.15 servisi 00.30a geliyordu izmite indiginde.esim aldi beni ordan ama tabiki eve geldigimde oglusum uyumustu.ilk tepkisini merak ediyordum ama sadece uyurken koklayabildim.
sabah uyandiginda oyle bir sarilisi vardi ki anlatamam.anneee diyisi elime burnuma agzima yuzume dokunusunu tarif edemem anlarsiniz az cok.
biraz gec oldu ama sag salim dondum ona sukrediyorum.yorgunum tabii haliyle hem ozlem hem kosturma biraz yipratti pek tatil gibi olmadi.
bi de bu arada kizacaksiniz biliyorum ama 2 kilo alarak dondum.hic ekmek yemedim ordada ama tatlilar ve stres bu hale getirdi.gec saatlere kadar calistik kahve cay derken vucut dengesi de bozuldu.
bu hafta cok ama cok dikkat ederek o 2 kiloyu hizlica atmak istiyorum.
hepiniz iyisinizdir umarim.guzel kilolar verilmistir.oglusumla vakit geciriyorum pek giremeyebilirim simdiden kusura bakmayin.pazartesi insallah aranizda olurum listemizi hazirlarim
simdilik hoscakalin.biraz uzun yazdim sanirim.kusuruma bakmayin.opuldunuuuuuzzzz
benimki onuda soymaz miladcim sukretSansli hatunsun vesselam benim esim sabah kahvaltıda yardım olarak sadece yumurta soydu:)
olabilrİnşallah..senin 90 li rakamlardan cikmis olman da beni cok motive etti. Insan birinin başardığına sahitlik edince azmi artıyor.. 80 lerede veda edisini gorucem inşallah
seninkide olabilir ama ben zzaten aynen boyle besleniyorum dengeliyorum ..ama farkettimki degistirmesen listemdekileri dort dortluk uygulayinca super gidiyo kilolar hergun 200-300 gidiyo ama ben uzun zamandir dortdortluk uyamadigim icin yavasladi hizimCanım ben bu hafta herseyden yedim.
Ben öyle kaçamaksız yapamıyorum. Dur demeyi öğrendim kendime mesela ekmek yemeyi yerine yarım halka tatli yedim ama devamını getirmedim. Bunu öğrenmek lazım. Ödül günü öyle herhafta ya da 5 kilo da bir olmamalı bence. 10 kilo da olabilir..
Nefsine mücadele edip az yemeyi ve doya dan kalk mayı öğrenmek gerek
çünkü yolumuz uzun böyle hiç yemeden geciremeyiz arada ucundan tatmaliyiz ki sonra saldırmayalım
aman anlatabildim mi ki
anlatmasam biraz karbonhidrat agirlikli oldu 4 dilim ekmaek fazladan yedim sadec ama bozdum mu bozdum isteGel gel ufak ufak dökül bakalim ne kaçamaklar yaptin soyle:)
Allaha şükür. ..biz tanistigimiz da beb pilav yapmayı bilmiyordum eşim öğretmişti. Cok yeteneklidirSansli hatunsun vesselam benim esim sabah kahvaltıda yardım olarak sadece yumurta soydu:)
Bu sene böyle. Kendi istediHerzaman mi canım
bide eşim yaparsa ben hayatta yok diyemem yerim inan ki
Ben de yazayim menumu
Sabah 3 milföy
1kk peynir az domates
Çay
Ara ve öğle yemeği yemedim çok toktum
Akşam
1 karniyarik
3k makarna
1 kase yoğurt
Aksama kadar temizlik yaptım
1 saat spor yaptım
Yaklaşımdır herhalde börekleri
Bir kilo verdin yani:)
Olsun beterin beteri var. Bak ben mesela 700 gr versem cok sevinicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?