1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

Tambak bence haftasonu kacamagini bile boyle atlattiysan sen artik oldun canim tebrik ederim iyi atlatmissin. Bu hafta hedefine ulaşacağına inanıyorum

Süpersin telafi ettin herhalde

Walla inşallah canim ama o gunun bedelini tartida en az 500 gr fazla çıkarak odeyecegim galiba

Aksam yemegi isinide bitirdim gunumu paylasayim sizlerle

Sabah
2dilim ekmekli yagsuz tost
Maydanoz, sivri biber
1yumurta

Ara
1mandalina
1kucuk c.b süt
Yesil cay

Öğle
1tatli tabagi etli patates yemeği (susuz)
5y.k yogurt
Salata (yagsiz)

Ara
3kasik pul biberli yogurt
2ince grissini

Aksam
5kasik kabak salatası
1kase yogurt
1kase yumurtali salata

Ara
tarcinli sut elma
2kupa yesil cay düşünüyorum

Canım kendini hep 68 olarak hayli et ve bunu başaracağına inan bu bile insana kilo verirdiriyor ben buna inanıyorum. O 500 gr kısa sürede tekrar gider yani takma kafana
sen o tatlıları yedim dedin ya sanki ben yemişim gibi geldi bana rahatladım niye bilmiyorum. Şerbetli tatlilara bayılıyorum.
Zaten 79.9 a indiğim zaman elde acma kiymali börek ve Kıbrıs tatlısı yapıp mideye indirecegim söz verdim kendime öğün mutlaka gelecek.

İnşallah..senin 90 li rakamlardan cikmis olman da beni cok motive etti. Insan birinin başardığına sahitlik edince azmi artıyor.. 80 lerede veda edisini gorucem inşallah
Zaten aslinda her hafta pazartesi gunu yada her bes kiloda bir kendimize odul vermemiz gerekiyor. Bu hem bizi motive eder hem de ac gozlulugumuzden kurtulmus oluruz diyorum kizlar fikrinizi soyleyin bir karara varalim yoksa kaçamaklar bitmeyecek

Bugünkü menüm

Sabah:
4 yk nesfit+1 yk yulaf ezmesi+1 büyük çay bardağı light süt

Öğle:
1 kase form çorba
3 yk light yoğurt

Ara:
250 ml tarçınlı light süt

Akşam:
1 büyük tabak ıspanak yemeği
3 yk light yoğurt

Ara:
2 kupa yeşil çay
2 adet gün kurusu+2 parça ceviziçi

Canım ben bu hafta herseyden yedim.
Ben öyle kaçamaksız yapamıyorum. Dur demeyi öğrendim kendime mesela ekmek yemeyi yerine yarım halka tatli yedim ama devamını getirmedim. Bunu öğrenmek lazım. Ödül günü öyle herhafta ya da 5 kilo da bir olmamalı bence. 10 kilo da olabilir..

Nefsine mücadele edip az yemeyi ve doya dan kalk mayı öğrenmek gerek

çünkü yolumuz uzun böyle hiç yemeden geciremeyiz arada ucundan tatmaliyiz ki sonra saldırmayalım
aman anlatabildim mi ki

Canım 1 kg' nun üzerinde vermemişim bu hafta öyle diyeyim, ondan az geldi :) Hiç kaçamak yapmadım ama böyle dönemler olacak ki vücut adapte olsun yeni kilosuna.

Ben ödül gününe uyamam her hafta, 1 öğün bile kaçırsam geriye dönecek gibi hissediyorum. Ama diyetisyenim bana arada ödül günleri veriyor, o zaman yaparım ben.
Size de tavsiyem yapacaksanız ödül günü yerine ödül öğünü yapmanız, her pazartesi öğle öğünü mesela.

Bende pazartesi gunu iyi vermissem turşu yiyorum mesela. Çünkü hafra sonuna yakın tartida artı görünmek istemiyorum.:)

Bir kilo verdin yani:)
Olsun beterin beteri var. Bak ben mesela 700 gr versem cok sevinicem

bende bugunku menumu yazayim
bugun cocuklarin ikulu olmayinca bende sabah onlari yedirip bidaha yataga girip uyudum
sabah bir bardak limonlu su icip yattim
ogle: kahvalti yaptim esimle biraz patates kizartmasi yedim az ama bir dilim ekmek ve klasik kahvalti
ara: sade kahve iki kuru incir
aksam: sulu kofte ama susuz tabi iki kasik pilav ve yogurt
biraz fazla karbonhidrat aldim bugun galiba neyse aksam bisikleti on dakika fazla surerim artik

sertifian hayirli olsun canim ALlah ayirmasin evlat baska bisey sanada onada saglik sihhat versin

Sansli hatunsun vesselam benim esim sabah kahvaltıda yardım olarak sadece yumurta soydu:)
benimki onuda soymaz miladcim sukret
olabilr

seninkide olabilir ama ben zzaten aynen boyle besleniyorum dengeliyorum ..ama farkettimki degistirmesen listemdekileri dort dortluk uygulayinca super gidiyo kilolar hergun 200-300 gidiyo ama ben uzun zamandir dortdortluk uyamadigim icin yavasladi hizim

Gel gel ufak ufak dökül bakalim ne kaçamaklar yaptin soyle:)
anlatmasam biraz karbonhidrat agirlikli oldu 4 dilim ekmaek fazladan yedim sadec ama bozdum mu bozdum iste

yakmissindir tabi bide sabah erken yemisin zaten bende az sonra patatesleri yakmaya gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…