- 13 Eylül 2014
- 1.320
- 2.521
- 138
Allah yavruna acil sifalar sana da sabir versinmerhaba hanimlar bende bu gece ayaktaydim benim kucuk kiz ateslendi onu bekledim butun gece anlicaniz uykusuzluktan oluyorum ama olsun yeter ki iyi olsun ben herseye raziyim kis gelince hastaliklar da basladi haliyle Allah beterinden saklasin
merhaba hanimlar bende bu gece ayaktaydim benim kucuk kiz ateslendi onu bekledim butun gece anlicaniz uykusuzluktan oluyorum ama olsun yeter ki iyi olsun ben herseye raziyim kis gelince hastaliklar da basladi haliyle Allah beterinden saklasin
merhaba hanimlar bende bu gece ayaktaydim benim kucuk kiz ateslendi onu bekledim butun gece anlicaniz uykusuzluktan oluyorum ama olsun yeter ki iyi olsun ben herseye raziyim kis gelince hastaliklar da basladi haliyle Allah beterinden saklasin
Nehir bugün menun bana daha cazip geldi nedense:) sporada başladın kim tutar seni
Bugun yediklerim;
Sabah
1yumurta
5zeytin
28 gr kaşarla kızarmış 2d.t.b ekmeği
Maydanoz, s.biber
Ara
Mate çay
10 kuru üzüm
Öğle
4 y.k nohutlu bulgur pilavı
Salata
Yoğurt
Ara
Acılı ayran
Aksam
1tatli tabağı etli yesil fasulye (susuz)
Salata
Yogurt
Ara
Yeşil çay
Ara
1fincan sutlu kahve
45 dk kosuyla karisik yürüyüş
Bugün yemekten önce yaptim spor işini iyi mi oldu bilmiyorum.
İyidir iyi:)
Geçmiş olsun canımmerhaba hanimlar bende bu gece ayaktaydim benim kucuk kiz ateslendi onu bekledim butun gece anlicaniz uykusuzluktan oluyorum ama olsun yeter ki iyi olsun ben herseye raziyim kis gelince hastaliklar da basladi haliyle Allah beterinden saklasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?