1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

Biyomühendisim ben, moleküler kanser biyolojisi alanım :)

Tebrik ederim canim iradenin zaferi bu:)

Nehir in siylediklerine katiliyorum onun haricinde gayet basarili bir gun

Gecmis olsun aysuncum ayaklarini bir sure soguk su ile yikamayi dene bana iyi gelir

Canım hepsi çok güzel olmuş ama sarı leblebi kavrulmuş olduğu için 3 yk fazla gibi geldi bana

Cok haklısın ama o an en hızlı yiyebilecegim seyi buldum;

Aksam etin yaninda bol salata yeseydin epey doyurucu olurdu. Bende yapmaya useniyorum bazen bunun yerine bol yeşillik de yiyebilirsin hem bebisine süt olur

Aksam etin yaninda bol salata yeseydin epey doyurucu olurdu. Bende yapmaya useniyorum bazen bunun yerine bol yeşillik de yiyebilirsin hem bebisine süt olur

Canım ben salatayı severim hatta havalı bile yerim sut icin daha da dikkat ederim yaparım da ama bugun rahatsızdım o yüzden yemek bile yapamadım. Eşim biraz dışardan aldı biraz da karşı komşum verdi. Ne bulduysak yedik işte.
Yeşilçay in yanında dayanamadim hurma yiyorum gene

Kızlar, ben bugün pilates minderi(basenlerim için olan egzersizleri yapacağım), dambıl (kollarım için) ve twister (bel-göbek bölgesi için) aldım kendimee Beslenme düzeni konusunda çok da kötü olmadığımı düşünüyorum ama en büyük eksiğim spor Fitness' a da yazılamadım, ara rapor zamanım geliyor onu geçirmeden kendimi bir yere bağlayamadım.
Evde spor yapmak istiyorum, her gün değil, 4-5 gün başlangıç için. Kafama koyduğum her şeyi yaptım ama bu spor konusunda bahanelerin arkasına sığınıyorum, halbuki 21 gün dişimi sıksam rutine binecek.
Yarından itibaren başlıyorum. Zorlayacağım biraz kendimi.

Canım sanada cok geçmiş olsun

Gec oldu biraz ama bende menumu yazayim
Saat 7 buyuk bardak 400ml limonlu su
7.30 bir yumurta bir parca peynir sivri biber bir dilim ekmek nescafe
10.30 yeşilçay
12 iki kasik zeytinyagli pirasa bir dilim ekmek bir kk peynir
14.00 bir kase pulbiberli limonlu yogurt
16.00 sekersiz nescafe 4 damla ccikolatali bisküvi
19.15 iki kasik çorba.kavurmali pilav 5 kasik. cacık salata
21.00 bir bardak cay
21.30 yeşilçay

Benim ki de gecikti ama cocuklarim iste..
Sabah
1 dilim ekmek
1 kk peynir
5 zeytin
Tere
Ara 3 çatal pasta
Öğle
1/2 dilim ekmek
3 köfte
Yağsız tuzsuz salata
1 bardak ayran
Ara
1 avuç yer fıstığı tuzsuz
Akşam
6k ıspanak
1 kase yoğurt
1/2 dilim ekmek
Pasta hariç güzel gündü

Bence de çok hoş bir menü
Bu topik bu isi ćözdü kizlar hepiniz harikasiniz.
ay insallah esim tatli getirmez gelirken.
getirirse yok diyemem ki

canim ben aktardan migren tasi aldim agriyi hissettigimde suruyorum cok iyi geliyo
kızl

Günaydın herkese
Ilkaycim kolay atlatacaginna inanıyorum pazartesiye son bir kaldı kacamak yaparsak telafi şansımız olmayabilir. .

Sabah
1buyuk bardak limonlu su
2d k.ekmegi arası kasarli tost (yagsiz)
1yumurta
4zeytin
Maydanoz, sivri biber

Günaydın kızlar. Bugünkü motivasyonunuz nasıl?
Sabah yürüyüşe çıkacaktım, kalktım ama çıkmaya üşendim, çok soğuk ya
Ben de evde spor yapmaya karar verdim. Jillian Michaels'in harika videoları var, bir ara yapıyordum.

Herkese hayırlı günler diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…