1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

hoş geldin arkadaşım kolay gelsin hepimiz aynıyız yıllarca al ver al ver harap ettik vücutlarımızı ama bu son bu sene sonunda herkes çıtır olcek bu topikte olmayanı atıyoruz

aay canım benim Allah sendende razı olsun .

SAgol canim doktora gittik kulak ve boğaZı iltihaplanmis Allahim butun hastalara sifa versin
Bu arada aramıZa hosgeldin
geçmiş olsun canım

Akşam sebze yemeği yemem gerekiyordu ama dışardan geldim diğer yemekleri de yemek istemedim en kolayi tost oldu iki dilim ekmek çok mu oldu aksam akşam
yok miladcım bence gayet dengeli menün süper

kızlar bugün sohbete gittim bi baktım yiyecek kermesi varmış en vayi çeşit pasta böreğe gözümün ucuyla bakıp sohbet odasına zor attım kendimi kızımın canı çekti tabi para verdim git orda al ye sakın bitirmeden benim yanıma gelme dedim :) şükürler olsun bugünüde bir lokma almadan kapattım
sabah
kepekli tost
domates,yeşillik
5 zeytin
2 fincan yesilçay
1 mandalina

ara 10 fındık
1 mandaline

öğle
tavuk sote
salata
ayran
2 dilim t.b.ekmeği

ara.1 sütlü bonbon şeker

akşam
yoğurtlu sarımsaklı havuçlu kabak salatası
3 kaşık aşure

şimdide yeşil çayımı içeceğim

Bir geldin pir geldin canım :) Genel olarak menülerini beğeniyorum ben.

@milad2014 bilgisayara geceyim menünü okuyacağım

Bugünkü menüm:
Kahvaltı:
1 haşlanmış yumurta
Küçük Peynirli tost
Azıcık peynir
7 tane zeytin
1 dilim ekmek

Ara: 1 incir 1 çay

Ara: 1 elma

Akşam: 1 kase mercimek Çorbası
Yoğurtlu ıspanak
Yarım dilim ekmek

Bugünkü menüm
Sabah uyanır uyanmaz 2 bardak su

Kahvaltı:
2 adet haşlanmış yumurta, üzerine biraz pulbiber serptim

Ara:
2 adet salatalık

Öğle yemeği:
1 kase mercimek çorbası
Domates, salatalık ve lor peynirli salata
2 dilim kepekli ekmek

Ara:
Çeyrek nar
1 adet havuç
Yarım lavaşla labne ve kaşarlı gözleme (kızıma yaptım, yarısını kendim yedim, çok acıkmıştım )

Akşam yemeği:
Sebzeli tavuk sote 3 kaşık
Fırında sarımsaklı yoğurtlu ve kaşarlı karnabahar 4 kaşık
1 dilim kepekli ekmek

Su içmeye çalışıyorm ayrıca, 2 litre içtim neredeyse
5-6 bardak yeşil çay, biz zaten kahvaltı hariç ya yeşil çay, ya da başka bitki çaylarından içeriz. Siyah çay pek sevmeyiz.

Çok acıkırsam yatmadan 1 saat önce ballı sütiçmeyi düşünüyorum

iyi aksamlar bende bugun ne guzel evdeyim bi isim yok tabi cocuklari okula goturup getirmekten baska ama sabahtan beri siddetli bir bas agrisi cekiyorum agri kesici ictim ama banamisin demedi zar zor yemek pisirdim
bugunku menum
sabah: bir tost ve bir fincan sekersiz cay
ara: sade kahve iki biskuvi
ogle: tavuk salata
ara: bir muz
aksam: sulu kofte yogurt bir dilim ekmek
bu aksam spor yapamicam gibi kendimi hala iyi hissetmiyorum cunku

Ghçmiş olsun canım. Rejimden dolayı olabilir bu baş ağrısı. Vücudun daha alışmamıştır, bir de karbohidrat her zamankinden daha az tüketildiğinden rejimde böyle baş ağrısı ve bitkinlik hissedilebiliyor maalesef.

Ben de menümü tekrar yazıyorum degisiklik oldu da...bugun biraz rahatsızlandım aksam yemek yapamadim. Niyeti bozdum yiyecem diye ama yine yiyemedim yaaa

sabah
1 dilim ekmek
yumurta
1 domates
2 sivri biber
1 dilim biskuvili puding
Ara
7 badem
1 cçay bardağı süt

öğlen
Melemen
2 dilim ekmek
1 kk peynir
1 kase yogurt

ara maalesef yapamadim o ara yatiyordum

aksam
1.5 yumurta buyuklugunde haslama et
ekmek yok
Ayran

ara yesilcay icerim ama niyeti o kadar bozmustum ki esimle tam tatli yemeye cikacaktik o da olmadi.
aksam gelirken almazsa eger sadece yesilcayla gunu kapatirim

sagol canim karbonhidrat az aldigim icin olabilir cunku ben cok ekmek yiyen birisiydim hatta bu yuzden hep kiloluyum tatliyla hic aram yoktur iki haftadir da cok az ekmek turu seyler yiyorum ama pes etmicem vucudum buna da alisicak pes etmek yok

sagol canim karbonhidrat az aldigim icin olabilir cunku ben cok ekmek yiyen birisiydim hatta bu yuzden hep kiloluyum tatliyla hic aram yoktur iki haftadir da cok az ekmek turu seyler yiyorum ama pes etmicem vucudum buna da alisicak pes etmek yok
Ben de böyleyim ya. Ekmeksiz yemek yiyemiyorum ve çok yiyorum. Ama artık yeter değil mi :) sağlığımdan olmak istemem, vazgeçerim bu sevdadan

Canım kahvaltıda ki dediğin gibi 2 dilim ekmege eşit aralarında harika ama öğlen yemeği sadece salata çok hafif olmuş
akşam ise light yoğurt senin mi diyetisyen mi tercihi sanki az gibi geldi bana genelde diyetisyen ler dolu dolu yaparlar listeleri

Canım hepsi çok güzel olmuş ama sarı leblebi kavrulmuş olduğu için 3 yk fazla gibi geldi bana

Hoşgeldin,
Mesajını okudum şimdi. Benzer yönlerimiz var. 24 yaşındayım, 7 aylık kızım var, doktora yapıyorum. Alanın ne? 105,5 kg ile diyete başladım 2.5 ay önce şu an 91 kg' yum.
Diyetisyen desteğiyle ilerliyorum. Nacizane tavsiyem yeşilçayı günde 3 bardaktan fazla içmemen ve gece ballı süt yerine tarçınlı sütü tercih etmen (tatlı isteğine birebir).

Yok canım öğle yemeği hafif değil, 1 kocaman tabak peynirli salata, hep dışarıdan yiyorum öğlenleri o yüzden çok büyük oluyor porsiyon :) Ben bitiremiyorum genelde bugün iş arkadaşım bitirdi kalanı düşün
Akşam öğünü de diyetisyenimin verdiği ile aynı ıspanak yemeği sade olduğu için (pirinçsiz yapıyorum) doyana kadar yiyebilirim ancak ben 1 tabak ile doyduğum için devam etmedim. Süt ve süt ürünlerini light tüketiyorum diyetisyenimin tavsiyesiyle. Sütü istersem yarım yağlı içebilirim ancak light tercih ediyorum.

Harikasın! Tebyk ederim, inşallah devamı da gelir ve istediğin kiloya sağlıklı bir şekilde ulaşırsın ve orada kalırsın :)
Yeşil çay konusunda haklısın aslında, tansiyonu düşürüyor, bundan sonra daha dikkatli olurum
Ben uluslararası ilişkiler alanında yüksek lisans yapıyorum, seninki ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…