Yarın bende yine azcık diyet bozma olucak kontrollü biçimde akşam kardeşimin evine davetliyim evlendiğinden beri yeni gidicem, bakalım ne kadar tozutçam
yok etmicem azcık azcıkkBu hafta gayet iyiydin emeklerine yazık etmicek kadar ye ahucum
hoş geldin arkadaşım kolay gelsin hepimiz aynıyız yıllarca al ver al ver harap ettik vücutlarımızı ama bu son bu sene sonunda herkes çıtır olcek bu topikte olmayanı atıyoruzGünaydın kızlar. Topiğinize dün katıldım ve bunun için çok mutluyumbirbirinizi harika motive ediyorsunuz
Öncellikle kendimi tanıtayım. BEn 25 yaşındayım, 2buçuk yaşında da bir kızım var. Tacikistanlıyım, 3 yıldır İstanbulda yaşıyoruz. Burada yüksek lisans yapıyorum, yavaş da olsa ilerliyor :) 8 yaşımdan kilo almay. Başlamıştım ve bir ara çok şişmanlamıştım, ama 12 yaşımdan sonra kilo vermeye başladım. Yinede hiçbir zamanzayıf olmadım. Ondan sonra sürekli kilo alıp verdim. 75 kiloyla hamile kaldım. Hamileliğimin ilk ayları çok zor geçti ve 65 kiloya kadar indim, tabi sonra fazlasıyla aldımVe doğuma 86-87 kiloyla girdim. Noral doğuma girdim, ama başaramadık ve sezaryan oldum. Doğumdan 1 hafta sonra, ödemlerim indikten sonra 78 kiloydum. Ne yazık ki emzirmeme rağmen kilo almaya başladım. Bunun en önemli nedenlerinden ekmeksiz yemek yiyememem ve az hareketli yaşam tarzım. Kısaca böyle
Bu sabah aç karnına tartıldım 97 kiloyumSabah . Yüryüşe çıkacaktım, ama eşimle güzel bir film seyrettik ve gece saat 3te uyuduk İnşallah yarın uyanıp çıkmayı başaracağım. Listhmi de akşamagöndermeyi planlıyorum.
Hepimize sabır ve başarılar diliyorum. Allah yardımcımız olsun
aay canım benim Allah sendende razı olsun .benim de sınavım meyveli pastaydı. arkadaşım koca bir dilim koymuş getirmiş. yook dedim bu olmaz. kendim minicik bir dilim kestim kremalarından arındırdım. sadece 3 çatalda bitti. çooook sevindim ama inanın sizin sayenizde oluyor. dilimi görünce beynim direk hayır kızlara nasıl yazacaksın nasıl anlatacaksın diyor resmen otokontrolüm oldunuz seviliyorsunuz canlarrr ben de fatmacım sayesin de tanıdım sizleri.. milad bu sayfayı açtığın için fatma sen de beni bu topikle tanıştırdığın için allah senden razı olsun...
geçmiş olsun canımSAgol canim doktora gittik kulak ve boğaZı iltihaplanmis Allahim butun hastalara sifa versin
Bu arada aramıZa hosgeldin
yok miladcım bence gayet dengeli menün süperAkşam sebze yemeği yemem gerekiyordu ama dışardan geldim diğer yemekleri de yemek istemedim en kolayi tost oldu iki dilim ekmek çok mu oldu aksam akşam
Bu menu ile tabiki geçersin beni nehir.:)insan bir dilim ekmek yiyip miladi bekleyeyim oda bana yetissin der dimi :)supersin
Bayılıyorum senin menülerine yaa harbiden harika hep böyle devam et lütfen..
Selam kizlar bugünkü menümü yazayım
sabah 1 haşlanmış yumurta
Yeşillik salatası
5 tane zeytin
2 dilim ekmek
1 bardak çay
ara 4 tane kuru kayısı
1 mandalina
3 kaşık yogurt
2 kaşık taze fasulye
3 bulgur pilavı
3 parca haşlanmış
kirmizi et
3 kasik bulgur pilavı
2 litre su
Hoşbuldum canım :)SAgol canim doktora gittik kulak ve boğaZı iltihaplanmis Allahim butun hastalara sifa versin
Bu arada aramıZa hosgeldin
Ghçmiş olsun canım. Rejimden dolayı olabilir bu baş ağrısı. Vücudun daha alışmamıştır, bir de karbohidrat her zamankinden daha az tüketildiğinden rejimde böyle baş ağrısı ve bitkinlik hissedilebiliyor maalesef.iyi aksamlar bende bugun ne guzel evdeyim bi isim yok tabi cocuklari okula goturup getirmekten baska ama sabahtan beri siddetli bir bas agrisi cekiyorum agri kesici ictim ama banamisin demedi zar zor yemek pisirdim
bugunku menum
sabah: bir tost ve bir fincan sekersiz cay
ara: sade kahve iki biskuvi
ogle: tavuk salata
ara: bir muz
aksam: sulu kofte yogurt bir dilim ekmek
bu aksam spor yapamicam gibi kendimi hala iyi hissetmiyorum cunku
Ghçmiş olsun canım. Rejimden dolayı olabilir bu baş ağrısı. Vücudun daha alışmamıştır, bir de karbohidrat her zamankinden daha az tüketildiğinden rejimde böyle baş ağrısı ve bitkinlik hissedilebiliyor maalesef.
Ben de böyleyim ya. Ekmeksiz yemek yiyemiyorum ve çok yiyorum. Ama artık yeter değil mi :) sağlığımdan olmak istemem, vazgeçerim bu sevdadansagol canim karbonhidrat az aldigim icin olabilir cunku ben cok ekmek yiyen birisiydim hatta bu yuzden hep kiloluyum tatliyla hic aram yoktur iki haftadir da cok az ekmek turu seyler yiyorum ama pes etmicem vucudum buna da alisicak pes etmek yok
Selam kızlar, menümü yazayım geçmişi sonra okurum.
Sabah:
4 yk nesfit+1yk yulaf ezmesi+1 su bardağı light süt
Ara:
2 parça ceviziçi+2 adet çiğ fındık
Öğle:
Akdeniz salata
Ara:
1 adet sade Türk kahvesi
Akşam:
1 tabak ıspanak yemeği
Yarım kase light yoğurt
Ara:
2 kupa yeşil çay+2 adet gün kurusu
Sabah
5zeytin
Kaşarlı omlet
biber maydanoz
Ara
Bir fincan turk kahvesi katilmis süt
Yeşil cay
Öğle
1firinda yağsız pişmiş palamut
Fırında pişmiş sebze (yağsız)
1dilim ekmek
Ara
1susamli şeker
3y.k sari leblebi
Yesil cay
Aksam
2dilim ekmekle kasarli yağsız tost
Salata
3kasik yoğurt
Ara
Yeşil çay
Yarim ayva
Bugünkü menüm
Sabah uyanır uyanmaz 2 bardak su
Kahvaltı:
2 adet haşlanmış yumurta, üzerine biraz pulbiber serptim
Ara:
2 adet salatalık
Öğle yemeği:
1 kase mercimek çorbası
Domates, salatalık ve lor peynirli salata
2 dilim kepekli ekmek
Ara:
Çeyrek nar
1 adet havuç
Yarım lavaşla labne ve kaşarlı gözleme (kızıma yaptım, yarısını kendim yedim, çok acıkmıştım)
Akşam yemeği:
Sebzeli tavuk sote 3 kaşık
Fırında sarımsaklı yoğurtlu ve kaşarlı karnabahar 4 kaşık
1 dilim kepekli ekmek
Su içmeye çalışıyorm ayrıca, 2 litre içtim neredeyse
5-6 bardak yeşil çay, biz zaten kahvaltı hariç ya yeşil çay, ya da başka bitki çaylarından içeriz. Siyah çay pek sevmeyiz.
Çok acıkırsam yatmadan 1 saat önce ballı sütiçmeyi düşünüyorum
Canım kahvaltıda ki dediğin gibi 2 dilim ekmege eşit aralarında harika ama öğlen yemeği sadece salata çok hafif olmuş
akşam ise light yoğurt senin mi diyetisyen mi tercihi sanki az gibi geldi bana genelde diyetisyen ler dolu dolu yaparlar listeleri
Harikasın! Tebyk ederim, inşallah devamı da gelir ve istediğin kiloya sağlıklı bir şekilde ulaşırsın ve orada kalırsın :)Hoşgeldin,
Mesajını okudum şimdi. Benzer yönlerimiz var. 24 yaşındayım, 7 aylık kızım var, doktora yapıyorum. Alanın ne? 105,5 kg ile diyete başladım 2.5 ay önce şu an 91 kg' yum.
Diyetisyen desteğiyle ilerliyorum. Nacizane tavsiyem yeşilçayı günde 3 bardaktan fazla içmemen ve gece ballı süt yerine tarçınlı sütü tercih etmen (tatlı isteğine birebir).
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?