1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

Hanımlar listeyi hazirlasam mi tomurcuk ncm buradasınız ses verinnnn

Ben izleyemedim.. sahrap in tarifine denk geldim anca bol yağliii yapsam mi

Reactions: ncm
Hayır kardeşim sakinnnn yoldan cikarma beni hedef büyük fıstık olucaz biz

Ben sogan yiyemiyorum. sogani bana sevdir Allahim.
Soğansız bir hayat çok zor bana göre.Tazesini de kurusunu da çok kullanırım.Hatta bi dönem kaynatıp suyunu bile içtim şifa için :)

Hanımlar listeyi hazirlasam mi tomurcuk ncm buradasınız ses verinnnn
Canım yap listeni istersen,2 hafta üst üste bildirim yapmayanı çıkarırsın listeden.Asla pes etme bildirim yaparsa eklersin olmazsa.Ailevi problemleri var bana özelden yazdığı kadarıyla sorunlu baya.O yüzden girememiş olabilir

Reactions: ncm
Bugün yediklerim

Kahvaltı: 2 adet haşanmış yumurta, yarım dilim beyaz peynir,2 adet tuzsuz etimek

Ara öğün : 10 adet badem

Tarih: 13.10.2014

KATILIMCI
YAŞ / BOY / KILO
Tomurcuk : 30 / 1.62 / 95.5
Ncm : 28 / 1.72 / 105
Destinaaaa : 32 / 1.60 / 108.4
Tatlitambak : 27 / 1.71 / 91.1
Redvelcup : 24 / 1.78 / 97.6
Milad : 29 / 1.69 / 97.7

Öğlen
5 kaşık sehriyeli bulgur pilavı
1 kepce bezelyeli etli yemek
1 tatli tabağı salata

Kac kiloyla baslandiginida mi yazsak acaba.ne kadar verildigini gorursek motive olurdu birbirimize.

Evet canim bende düşündüm onu ama gelecek haftadan itibaren o sekilde düzenlemek daha iyi olur..
Nasilsa herkesin bu haftaki kilosu elimizde kanıtları kullanacaz yani

Farki bile yazıcam kaçar mi
Şu cuma yarışmaları,diyet grupları gibi topiclerde listeleri tablo şeklinde yapıyorlar ya onlar güzel oluyor aslında.Bikaç sene önce 90 kilo üzerindekiler grubundaydım ordan biliyorum.Hem hesaplamaları da otomatik oluyor.Biraz kurcaladım ama bulamadım nasıl yaptıklarını.Öyle yapsak mı listeyi bilen var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…