- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olmazmı canım ya ellerine sağlık çok güzel olmuştamamen kendi çabalarımla o siteyi bu siteyi kurcalayarak bi deneme listesi yapıp yolladım oldu mu acaba![]()
yalnız tatlım ya 3 hafta etmiyormu bu????Sayfayı tam yüklemiş bayağı uzun![]()
Ne uğraştım ne,önce excelde hazırladım,yükledim kabul etmedi.jpeg dosyasına çevirmek gerekiyomuş.onu araştırdım buldum yaptım küçük oldu yeniden başa döndüm falan.olmazmı canım ya ellerine sağlık çok güzel olmuş
Tamamen amatörce yaptım canım düzenleme yapalım tavsiyeler üzerineyalnız tatlım ya 3 hafta etmiyormu bu????
başlangıçlara yazaydık kiloları veya birde 5. haftayı ekleseydin :S tam bir ay etmiyorda :S
olsun canım uğraşmışsın emeğine sağlık :) başlangıç koyup oraya yazsak başladıklarımızı? sanırım herkes ilk bu hafta başlıo tartıya? sonrada 1 2 3 4. hafta dersek problem olmaz tam bir ay olur :)Tamamen amatörce yaptım canım düzenleme yapalım tavsiyeler üzerine
O zaman 1. hafta sütununun önüne başlangıç ekleyip bugünkü kiloları yazıyorum sonra 1,2,3,4 hafta.olsun canım uğraşmışsın emeğine sağlık :) başlangıç koyup oraya yazsak başladıklarımızı? sanırım herkes ilk bu hafta başlıo tartıya? sonrada 1 2 3 4. hafta dersek problem olmaz tam bir ay olur :)