1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

aa ne kadarda güzel bir günde denk gelmişim ben :) bnde ptesi diyete başlayım dedimde kayıt olmuştum siteye:) kendime göre bir günlük bile varmış meğer :) kabul buyurursanız katılabilirim sizlere

herkesler bildirmiş bendemi bildirsem acaba :) yaş 24 kilo 116 boy 167

Hos geldin arkadaşım
Başlangıç yapmak için harika bir gün birazdan listeye eklerim seni

listeyi ilk sayfaya yazın isterseniz direk ordan her hafta değişiklikleri görürz

bu arada medem geldim başlayalım :)
7.00 yarım bardak süt +54 kalori
11.00 2 yumurta biraz maydanoz ile omlet +205kalori
1 büyük bardak çay 3 çay kaşığı şeker +45 kalori
13.00 yarım elma +25 kalori

Canım hoş geldin aramıza.Sabah Ayça Kaya'dan dinledim.2 küp şeker 1 dilim ekmek yerine geçiyormuş.Hazır bugün diyete başlamışken şekeri de bırakmanın tam zamanı ne dersin

Tomurcuk liste icin bana yardimci olur musun?
Bakalım da en iyi sekilde olsun çatlakgelin haklı birinci sayfaya da koysam daga güzel takip ederiz

Elbette öyle canım burda da aktif olduğun icin tesekkur ederim destegin beni cok mutlu ediyor
rica ederim hepbirlikte basarıcaz bu işi sonuçta niyetimiz aynı
Arkadaslar suanda melek programinda ayca kaya diyet yemekleri tarifi veriyor.
hepsini izledim tarifleride bi ara paylaşırım burdan şimdi biraz yoğunumda
canım bana çok dengesiz geldi yediklerin sabah 7 de kalkmışsın güzelce kahvaltını ara öğününü öğle yemeğini yiyebilirdin ömür boyu bu şekilde beslenemessin degilmi ço mu yoğunsun vaktin mi yok

Tomurcuk liste icin bana yardimci olur musun?
Bakalım da en iyi sekilde olsun çatlakgelin haklı birinci sayfaya da koysam daga güzel takip ederiz
Canım bikaç sayfada inceledim.Bir arkadaşa özel mesaj attım listeyi nasıl hazırladığını.Ondan cevap gelirse bende sana mesaj atarım bir düzen oluştururuz.Ama ilk sayfaya nasıl koyuluyo liste onu bilemiyorum işte

Canım hoş geldin aramıza.Sabah Ayça Kaya'dan dinledim.2 küp şeker 1 dilim ekmek yerine geçiyormuş.Hazır bugün diyete başlamışken şekeri de bırakmanın tam zamanı ne dersin
evet canım çok güzel olur... ekmeği kestim kesinlikle hiç ekmek yemiyorum. tatlı vs herşeyi kestim. birtek sabah bir bardak çay içerim tüm gün tek aldığım şeker bu... napsam şimdi buna göre bana söyle tatlım onuda kessemmi?

ekmek tatlı vs yok birtek günde bir bardak çaya 3 şeker.2 bardak çayda yok

yada toptan hepsi yok :) ona göre söle canımda ona göre devam edeyim madem :)

Bence kes şekeri de gitsin.İradeni konuştur.Ekmeği tatlıyı kesmişsin onu da başarırsın sen ben inanıyorum.Açık çay iç şekersiz iç Zamanla herşeye alışıyor insan.Öyle değil mi ama dostlar

canım 7de kalkıyorum eşimi işe gönderiyorum ama o sabah açlığı varya :) işte ona dayanamıyorum bi bardak süt içiyorumm 7.30 gibi eşim gidio sonra cup yatağa geri 9a kadar daha uyuyorum :))

canım konu sahibi arkadaşımız ilk sayfadaki ilk msjını düzenleyebiliyor orda seçenek var tıklıyor ekliyor siliyor vs. ama sadece ilk mesajı

hoşgeldin arkadaşım bende 114,6 ile başladım 1.5 ay önce ama bu günlükte başlangıç kilom 108 .4 olduuu ..kolay gelsin sanada azimle devam edersin umarım
umarım canım :) terketmem topiği merak etmeyin :) bitane çatlak şart bu topiğe :)

tamam canlarım diyorsanızki kes keserim sizi mi kırcam :)))) ekmeksiz doyabliyorsam(pekte doumuyorum ama zayıflamak için mecbuuurrrr) şekeride keserim :)

Bende sabah geç kaldım kahvaltıya
8.30
yağda yumurta
6 yeşil zeytin
domates salatalık
1 kase yoğurt
peynir

Ara 10.30
1 elma
1 çay bardağı süt

öğlen 14
1.5 lahmacun
3-4 tane çiğ köfte
ayran
bu öğün biraz fazla oldu ama telafisi hemen akşama....
akşam dakkayın Valide ye gidiyorum. Yine şehirler arası yolculuk

bende acıktım şimdi biraz :) 4 tane ceviz yedim şaşırtan derecede doyurdu sanki :)

Hani bi daha lahmacun yemek yoktu.Hani o gün 4 tane yemiştin bi haha yemicem nasıl olsa diye.Bi de çiğköfte ohhh miss
Hadi ama güzelim şu kaçamaklara bi dur deme zamanı gelmedi mi daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…