- 13 Ekim 2014
- 38
- 18
- 13
- 34
süper çok teşekkür ederim :) vallahi tam gününde gelmişim:)Hos geldin arkadaşım
Başlangıç yapmak için harika bir günbirazdan listeye eklerim seni
anaaam en şişko benmişim yaa :)Tarih: 13.10.2014
KATILIMCI YAŞ / BOY / KILO
Tomurcuk : 30 / 1.62 / 95.5
Ncm : 28 / 1.72 / 105
Destinaaaa : 32 / 1.60 / 108.4
Tatlitambak : 27 / 1.71 / 91.1
Redvelcup : 24 / 1.78 / 97.6
Milad : 29 / 1.69 / 97.7
bu arada medem geldim başlayalım :)
7.00 yarım bardak süt +54 kalori
11.00 2 yumurta biraz maydanoz ile omlet +205kalori
1 büyük bardak çay 3 çay kaşığı şeker +45 kalori
13.00 yarım elma +25 kalori
destinaaaa ben geldim arkadaşım :) rekorunu aldım elinden 116 :) geçtim senianaaam en şişko benmişim yaa :)
rica ederim hepbirlikte basarıcaz bu işi sonuçta niyetimiz aynıElbette öyle canım burda da aktif olduğun icin tesekkur ederim destegin beni cok mutlu ediyor
hepsini izledim tarifleride bi ara paylaşırım burdan şimdi biraz yoğunumdaArkadaslar suanda melek programinda ayca kaya diyet yemekleri tarifi veriyor.
canım bana çok dengesiz geldi yediklerin sabah 7 de kalkmışsın güzelce kahvaltını ara öğününü öğle yemeğini yiyebilirdin ömür boyu bu şekilde beslenemessin degilmi ço mu yoğunsun vaktin mi yokbu arada medem geldim başlayalım :)
7.00 yarım bardak süt +54 kalori
11.00 2 yumurta biraz maydanoz ile omlet +205kalori
1 büyük bardak çay 3 çay kaşığı şeker +45 kalori
13.00 yarım elma +25 kalori
Canım bikaç sayfada inceledim.Bir arkadaşa özel mesaj attım listeyi nasıl hazırladığını.Ondan cevap gelirse bende sana mesaj atarım bir düzen oluştururuz.Ama ilk sayfaya nasıl koyuluyo liste onu bilemiyorum işteTomurcuk liste icin bana yardimci olur musun?
Bakalım da en iyi sekilde olsun çatlakgelin haklı birinci sayfaya da koysam daga güzel takip ederiz
evet canım çok güzel olur... ekmeği kestim kesinlikle hiç ekmek yemiyorum. tatlı vs herşeyi kestim. birtek sabah bir bardak çay içerim tüm gün tek aldığım şeker bu... napsam şimdi buna göre bana söyle tatlım onuda kessemmi?Canım hoş geldin aramıza.Sabah Ayça Kaya'dan dinledim.2 küp şeker 1 dilim ekmek yerine geçiyormuş.Hazır bugün diyete başlamışken şekeri de bırakmanın tam zamanı ne dersin
hoşgeldin arkadaşımdestinaaaa ben geldim arkadaşım :) rekorunu aldım elinden 116 :) geçtim seni
Bence kes şekeri de gitsin.İradeni konuştur.Ekmeği tatlıyı kesmişsin onu da başarırsın sen ben inanıyorum.Açık çay iç şekersiz içevet canım çok güzel olur... ekmeği kestim kesinlikle hiç ekmek yemiyorum. tatlı vs herşeyi kestim. birtek sabah bir bardak çay içerim tüm gün tek aldığım şeker bu... napsam şimdi buna göre bana söyle tatlım onuda kessemmi?
ekmek tatlı vs yok birtek günde bir bardak çaya 3 şeker.2 bardak çayda yok
yada toptan hepsi yok :) ona göre söle canımda ona göre devam edeyim madem :)
rica ederim hepbirlikte basarıcaz bu işi sonuçta niyetimiz aynı
hepsini izledim tarifleride bi ara paylaşırım burdan şimdi biraz yoğunumda
canım bana çok dengesiz geldi yediklerin sabah 7 de kalkmışsın güzelce kahvaltını ara öğününü öğle yemeğini yiyebilirdin ömür boyu bu şekilde beslenemessin degilmi ço mu yoğunsun vaktin mi yok
canım konu sahibi arkadaşımız ilk sayfadaki ilk msjını düzenleyebiliyor orda seçenek var tıklıyor ekliyor siliyor vs. ama sadece ilk mesajıCanım bikaç sayfada inceledim.Bir arkadaşa özel mesaj attım listeyi nasıl hazırladığını.Ondan cevap gelirse bende sana mesaj atarım bir düzen oluştururuz.Ama ilk sayfaya nasıl koyuluyo liste onu bilemiyorum işte
umarım canım :) terketmem topiği merak etmeyin :) bitane çatlak şart bu topiğe :)hoşgeldin arkadaşımbende 114,6 ile başladım 1.5 ay önce ama bu günlükte başlangıç kilom 108 .4 olduuu ..kolay gelsin sanada azimle devam edersin umarım
tamam canlarım diyorsanızki kes keserim sizi mi kırcam :)))) ekmeksiz doyabliyorsam(pekte doumuyorum ama zayıflamak için mecbuuurrrr) şekeride keserim :)Bence kes şekeri de gitsin.İradeni konuştur.Ekmeği tatlıyı kesmişsin onu da başarırsın sen ben inanıyorum.Açık çay iç şekersiz içZamanla herşeye alışıyor insan.Öyle değil mi ama dostlar
Hani bi daha lahmacun yemek yoktu.Hani o gün 4 tane yemiştin bi haha yemicem nasıl olsa diye.Bi de çiğköfte ohhh missBende sabah geç kaldım kahvaltıya
8.30
yağda yumurta
6 yeşil zeytin
domates salatalık
1 kase yoğurt
peynir
Ara 10.30
1 elma
1 çay bardağı süt
öğlen 14
1.5 lahmacun
3-4 tane çiğ köfte
ayran
bu öğün biraz fazla oldu ama telafisi hemen akşama....
akşam dakkayın Valide ye gidiyorum. Yine şehirler arası yolculuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?