- 8 Mayıs 2015
- 10.506
- 16.872
-
- Konu Sahibi Skygirll06
Bağlantı kuramadım canımYemın ederım az daha zorlasaydın Ali İhsan Varol'la kelıme oyununun sorularını bana hazırlatacaklardı
Valla dunyaca sol el deyınce kımsenın aklına gelmeyecek bırsey demedım ama yıne de sen bılırsınBağlantı kuramadım canımAnlattığım şeyle mastürbasyonun bir ilgisi yok da ondan. Yoksa Türkçe öğretmeniyim
Jargona pek hakim değilim. Elizabeth’i duymuştum ama mast. sol elle yapılıyor diye duymamıştımValla dunyaca sol el deyınce kımsenın aklına gelmeyecek bırsey demedım ama yıne de sen bılırsın
Birde küçük varJargona pek hakim değilim. Elizabeth’i duymuştum ama mast. sol elle yapılıyor diye duymamıştım
Bende kendı ıcımde jargonu tekrar yazmıyorum ama bunu bılmeyen yoktur herhaldeJargona pek hakim değilim. Elizabeth’i duymuştum ama mast. sol elle yapılıyor diye duymamıştım
Varmış işte benBende kendı ıcımde jargonu tekrar yazmıyorum ama bunu bılmeyen yoktur herhalde
Onu da duymadım. Bizim zamanımızda yoktu böyle şeylerBirde küçük var
Ahsjshsks olsun artık sol el deyınce aklına ılk bu gelecekVarmış işte ben
Ya birden bire bir aydınlanma yaşadım, Daha önce hiç aklıma gelmemişti, benim eşim de sol eli ile yapıyor. Peki neden sol eli kullanıyorlar? Solak da değil çoğu?Valla dunyaca sol el deyınce kımsenın aklına gelmeyecek bırsey demedım ama yıne de sen bılırsın
O zamanlar büyükmüş, şimdi küçük işteOnu da duymadım. Bizim zamanımızda yoktu böyle şeyler
Pekı sen tuvaletın 100numara oldugu zamanlardan mısın yoksa wc oldugu zamanlardan mısınOnu da duymadım. Bizim zamanımızda yoktu böyle şeyler
Günah diye olabilirYa birden bire bir aydınlanma yaşadım, Daha önce hiç aklıma gelmemişti, benim eşim de sol eli ile yapıyor. Peki neden sol eli kullanıyorlar? Solak da değil çoğu?
Sağ ıle yerse gunaha gırer ondanYa birden bire bir aydınlanma yaşadım, Daha önce hiç aklıma gelmemişti, benim eşim de sol eli ile yapıyor. Peki neden sol eli kullanıyorlar? Solak da değil çoğu?
ya şu kutsal kase olayını ben bilmiyorumBenim de hayalimdi ama yanlış kase ile sundum
Shdjdjdjsls bızdekı cevaba bak sankı sevap poınt toplamak ıcın calıstırıyor elını adhskshsksk tebrıkler 1pompada tum vucudunuz nemlensınGünah diye olabilir
Ben lisedeyken cep telefonu yoktu. O kadar eskiPekı sen tuvaletın 100numara oldugu zamanlardan mısın yoksa wc oldugu zamanlardan mısın
Ben de bilmiyorum ama sonra hafızamdan sildirmek çok pahalıya mâl olur diye sormadımya şu kutsal kase olayını ben bilmiyorumsayfalarca da yazmışlar özetler misiniz?
Ay Elizabeth ne? ya küçük? kestane çiçeği? ay çok cahilim. Bu arada ben hala sufleyi çözmeye çalışıyordum.Jargona pek hakim değilim. Elizabeth’i duymuştum ama mast. sol elle yapılıyor diye duymamıştım
Anladım Dante'ciğimBen lisedeyken cep telefonu yoktu. O kadar eskiŞimdiki liseliler telefonda neler çeviriyor
Ben lisedeyken cep telefonu yoktu. O kadar eskiŞimdiki liseliler telefonda neler çeviriyor