+18 komedi anilar 😎

İlki benden olsun hatta sevgilimle iliski yasarken dog pozisyonumu ne derler ya diz ustu eller yatakta olan o sekile geldik beyimiz hizini alamayip ani bi vurus teknigiyle beni 2 metre ileri firlatti roket gibi allahtan duvar vardi duvara kafami vurarak durabildim sonrasi devam edemedik tabi gulmekten naptin ya diyorum ne bileyim firlayip gidecegini kestiremedim diyo

O degil de dogi anilarimda aklima gelen yegane rumuz sizsiniz artik alfjdlgslfjdk

Ben gülün annesının hatıra kasesınden daha komıgını okumadım henuz okuyabılecegımı de sanmıyorum altıma yapacaktım ılk okudugumda
Kaseyi buraya karıştırma şimdi,.Sayfalarca saçmaladılar üzerine, buraya da sıçramasınlar

Ben gülün annesının hatıra kasesınden daha komıgını okumadım henuz okuyabılecegımı de sanmıyorum altıma yapacaktım ılk okudugumda
Kaseyi buraya karıştırma şimdi,.Sayfalarca saçmaladılar üzerine, buraya da sıçramasınlar
Ay evet ya kasede kase nasil yemek yiyosunuz igrencsinize kadar gitmisti konu okumustum bende

Gören de ilişkiye başlarken döpyes takım fantaziği yapıyo sanacak adhdkshsks
Burdan göründüğüm gibi değilim, hakikaten oldukça sert bir karakterim var, öyle çok espri falan da yapmam, ama döpyes de giymiyorum evde kışkırtıcı giyinmeyi severim, cilve eksik biraz işte, o yüzden komik bir durum da olmuyor galiba

Dopyesli kirbacli

Bir gün kabak tatlısı yapacak oldum, fırına koydum tatlıyı afam kıstırdı beni mutfakta, olurdu olmazdı, yemekti çocuktu derken adam verdi gazı biz girdik yatak odasına kilitledik kapıyı çocuklar salonda kabak fırında, biz de oynaşta olayın yorgunluğuyla uyumuşuz

ne kadar uyuduk bir fikrim yok ama kızımın kapıya gelmesiyle uyandık, içi deniz kabuğu dolu bir akvaryum vardı sehpanın üzerinde onu kırmış, apar topar giyineyim derken burnuma gelen yanık kokusu ve aynı anda çalan kapı zili

uyuyordum ben ya nasıl bir kabus bu

Kokudan anladım tabi başıma geleni ama kapıdaki kim zor bela giyinip kapıya koştum, yanık kokusuna komşu gelmiş iyi misiniz diye

İyiyiz dedim, uyumuşum yemek yanmış

Bu anlık heyecandan bana cam kırıkları, yanık bir tepsi ve perişan bir fırın kaldı

Yaaa güldürdün beniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…