- 1 Mart 2021
- 541
- 916
- 31
-
- Konu Sahibi Skygirll06
O degil de dogi anilarimda aklima gelen yegane rumuz sizsiniz artik alfjdlgslfjdkİlki benden olsun hattasevgilimle iliski yasarken dog pozisyonumu ne derler ya diz ustu eller yatakta olan o sekile geldik beyimiz hizini alamayip ani bi vurus teknigiyle beni 2 metre ileri firlatti roket gibi allahtan duvar vardi duvara kafami vurarak durabildim sonrasi devam edemedik tabi gulmekten naptin ya diyorum ne bileyim firlayip gidecegini kestiremedim diyo
Kaseyi buraya karıştırma şimdi,.Sayfalarca saçmaladılar üzerine, buraya da sıçramasınlarBen gülün annesının hatıra kasesınden daha komıgını okumadım henuz okuyabılecegımı de sanmıyorumaltıma yapacaktım ılk okudugumda
Ahh canım gülüm benımKaseyi buraya karıştırma şimdi,.Sayfalarca saçmaladılar üzerine, buraya da sıçramasınlar
Hahahha favorimiz oldu ufak kazalarda oluyo iste arada boyleO degil de dogi anilarimda aklima gelen yegane rumuz sizsiniz artik alfjdlgslfjdk
Kaseyi attım de, gerisi önemli değilAhh canım gülüm benımbenımde bıtane var ama anlatmıcam
Ben gülün annesının hatıra kasesınden daha komıgını okumadım henuz okuyabılecegımı de sanmıyorumaltıma yapacaktım ılk okudugumda
Ay evet ya kasede kase nasil yemek yiyosunuz igrencsinize kadar gitmisti konu okumustum bendeKaseyi buraya karıştırma şimdi,.Sayfalarca saçmaladılar üzerine, buraya da sıçramasınlar
Kaseyi attım de, gerisi önemli değil
Aaa olmaz mizikcilik bu bekliyoruzAhh canım gülüm benımbenımde bıtane var ama anlatmıcam
Ama yanlış hatirlamiyorsam misafire servis etmiyormuş o kaseyle bak bu çok önemliAtmamıs ama kullanmıyomusta, sımdı cıft taraflı bı hatıra peydah oldu
Siz anlatın brn hala düşünüyorum, ne ciddi insanmışız arkadaş, bir tane bile bulamadımAtmamıs ama kullanmıyomusta, sımdı cıft taraflı bı hatıra peydah oldu
Ex öküzle benımkı o yuzden anlatmıcam, avkatla olsa dökülürümAaa olmaz mizikcilik bu bekliyoruz
Gören de ilişkiye başlarken döpyes takım fantaziği yapıyo sanacak adhdkshsksSiz anlatın brn hala düşünüyorum, ne ciddi insanmışız arkadaş, bir tane bile bulamadım
Burdan göründüğüm gibi değilim, hakikaten oldukça sert bir karakterim var, öyle çok espri falan da yapmam, ama döpyes de giymiyorumGören de ilişkiye başlarken döpyes takım fantaziği yapıyo sanacak adhdkshsks
Dopyesli kirbacliBurdan göründüğüm gibi değilim, hakikaten oldukça sert bir karakterim var, öyle çok espri falan da yapmam, ama döpyes de giymiyorumevde kışkırtıcı giyinmeyi severim, cilve eksik biraz işte, o yüzden komik bir durum da olmuyor galiba
Yaaa güldürdün beniiiBir gün kabak tatlısı yapacak oldum, fırına koydum tatlıyı afam kıstırdı beni mutfakta, olurdu olmazdı, yemekti çocuktu derken adam verdi gazı biz girdik yatak odasına kilitledik kapıyıçocuklar salonda kabak fırında, biz de oynaşta olayın yorgunluğuyla uyumuşuz
ne kadar uyuduk bir fikrim yok ama kızımın kapıya gelmesiyle uyandık, içi deniz kabuğu dolu bir akvaryum vardı sehpanın üzerinde onu kırmış, apar topar giyineyim derken burnuma gelen yanık kokusu ve aynı anda çalan kapı zili
uyuyordum ben ya nasıl bir kabus bu
Kokudan anladım tabi başıma geleni ama kapıdaki kimzor bela giyinip kapıya koştum, yanık kokusuna komşu gelmiş iyi misiniz diye
İyiyiz dedim, uyumuşum yemek yanmış
Bu anlık heyecandan bana cam kırıkları, yanık bir tepsi ve perişan bir fırın kaldı