+18 komedi anilar 😎

Gül bigün denk gelıp sıze konuk olsam giyotine yatırsanız salata yemem dostum, anam avradım olsun yemem shdkshssjsj mimlendin kk da

Gül bigün denk gelıp sıze konuk olsam giyotine yatırsanız salata yemem dostum, anam avradım olsun yemem shdkshssjsj mimlendin kk da
Arkadaş amma abarttınız. Bizim büroda nerde yattığı kalktığı belirsiz bir abi var, içtiği bardağı çamaşır suyu ile yıkayınca kullanabiliyoz. Ç.k mü sıkıntı?

Arkadaş amma abarttınız. Bizim büroda nerde yattığı kalktığı belirsiz bir abi var, içtiği bardağı çamaşır suyu ile yıkayınca kullanabiliyoz. Ç.k mü sıkıntı?
Sjdkshsks şaşak bile geçtirtmiyorsun be cıkar artık döpyes takımını, eve geldın

Benim de rezil bir tane var anlatayım
Yeni evlenmişiz, bir sabah uyandım, eşim yüz üstü uyuyor, ben sırt üstüyüm.
Elimi adamın baksırından içeri kaydırdım, poposunu avuçladım. Artık o anda nasıl bir uyku bastırdıysa uyumuşum. Oysa amaç adamı ateşlemek , sabah seksi falan

Neyse aradan ne kadar zaman geçti bilmiyorum, tekrar uyandım ki sol elim yok Elim adamın poposunda kalmış, baksırın lastiği bileğimden sıkınca elim uyuşmuş, hissetmiyorum. Hem morarmış hem buz gibi Hem de elim popoda terlemiş Adamın poposu, benim el sırılsıklam Bir sabah seksi için sol elden oluyordum

Bir beden büyük almalısın

O da zamanında sol elınden olmustur, kalan saglar sızındır devam edınız

Bende anlatim.
Yeni evliyiz daha bir hafta yok yatak kurulmuş baza degil ayakli yatak bizimki.

Iliski esnasinda ben üstteyken yatak dusmezmi esimle birbirimize bakiyoruz ahanda yatagi kirdik diye. Esim devam et diyor lan nasil devam edeyim butun şevkim kaçmış diye isyan ediyorm. Hemen kalktim saçmalama diye nasil gülüyoruz bildiğin yatak yere oturdu içindeyiz bebek besigi gibi meger ortadaki ayagin vidasi tam sıkıştırılmamış bizde bodoslama yapistik yere halende her iliskide korkuyorm aynı olay olacak diye

Gozume yas girdi hahhahahahahahahhaha o uyusma hissi berbat ya

Adrenalini çok severım ozellıkle yatakta, hatta işin içinde bi parçada acı olursa öf öf diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…