- 2 Mart 2015
- 10.362
- 24.789
-
- Konu Sahibi Skygirll06
Gül bigün denk gelıp sıze konuk olsam giyotine yatırsanız salata yemem dostum, anam avradım olsun yemem shdkshssjsj mimlendin kk daBen bir tane anlatacağım ama rezil bir şey. İnşallah sonradan pişman olmam anlattığım için.
Bir çoğunuz benim koronafobik takıntılarımı ve eşimi nasıl bunaltığımı biliyor. Şimdi son aylarda bu koronofobik takıntılarımı oldukça törpüledim. Hatta eşimle konuşuyoruz, duruma göre %70 ile %100 arasında değişen oranlarda bu konuda iyileştiğimi söylüyor bana.
Şimdi kargo paketlerinden bulaşmadığını biliyoruz ama yine de ben dışarıdan gelen, kargo ve market poşetlerini söyle 1-2 saat beklettikten sonra daha rahat ediyorum kullanırken.
Neyse bize geçen gün bir kargo geldi arkadaşlar. Kapının yanına bıraktırdık. Daha geleli 1 dakika olmamıştı, eşim "çok merak ettim bunu açmak istiyorum, söz ellerimi yıkarım sonra" dedi. Ben eskiden olsaydı eşime asla dokundurtmazdım, koliyi uzunca süre bekletir sonra kendim, hiç bir yere değirmeden dejenfektanlar eşliğinde açardım onu. Bu sefer eşimin acelesine bir anlam veremedim biraz da tedirgin oldum ama şimdi normalleştim ya o yüzden "peki" dedim. Neyse baktım eşim aldı bunu göbeğine dayayarak çekmeceden makas alarak vs her yere değdirerek açıyor, içeri geçtim karışmayım diye, kendi kendime de mırıldanarak söylendim "of iki saat bekletme lüksüm vardı o da yok şimdi" diye ama kapı açıkmış eşim duydu bunu. Bir sinirlendi "ne diyorsun sen, hani sen iyileşmiştin demek ki iyileşmemişsin" diyor. Ben de boş bulundum "e her yere değiriyorsun" dedim. O da bir cinnet geçirdi başladı her yeri ellemeye "Bak burayı da elledim şurayı da elledim, bak bak" diyor. O anda biz salonda bahçeye bakan camın önünde duruyorduk; eşim saçına dokundu, başına dokundu, t. şörtünü açıp göbeğine dokundu, "burayı da elledim bak bak" diye bağırıyor, ben de şaşkıınlıkla onu izliyorum sonra hırsını alamadı eşofman altını ve donunu indirdi bir eliyle cinsel organını avuçladı, diğer eliyle de poposunu okşuyor ve kalçasını oynatarak "bak bak" diye bağırıyor. Tam o anda camda bir adam sülueti gördüm. Sanal marketten alışverişleri getiren çocuk gelmiş, camdan manzarayı görmesiyle birlikte poşetleri elinden atıp bir kaçışı vardı. Nasıl topukladı, dışarıya koyduğumuz bahşişi bile almadan kaçtı. Biz dumur olduk, Eşim sakinleşti "yahu rezil olduk" dedi. Hem çok utandık hem de çok güldük halimize. Ancak Çocuğun travmasını düşünemiyorum. Bir de gördüğü manzarayı da hiçbir şekilde anlamlandıramamıştır yani.
(bu arada not: eşim virüslü paketten sonra çok yere dokundu ama cinsel organını elledikten sonra herhangi bir kaseye falan dokunmadı herkes rahat olsun o konuda)
Arkadaş amma abarttınız.Gül bigün denk gelıp sıze konuk olsam giyotine yatırsanız salata yemem dostum, anam avradım olsun yemem shdkshssjsj mimlendin kk da
Sjdkshsks şaşak bile geçtirtmiyorsun be cıkar artık döpyes takımını, eve geldınArkadaş amma abarttınız.Bizim büroda nerde yattığı kalktığı belirsiz bir abi var, içtiği bardağı çamaşır suyu ile yıkayınca kullanabiliyoz. Ç.k mü sıkıntı?
Bir beden büyük almalısınBenim de rezil bir tane var anlatayım
Yeni evlenmişiz, bir sabah uyandım, eşim yüz üstü uyuyor, ben sırt üstüyüm.
Elimi adamın baksırından içeri kaydırdım, poposunu avuçladım. Artık o anda nasıl bir uyku bastırdıysa uyumuşum. Oysa amaç adamı ateşlemek , sabah seksi falan
Neyse aradan ne kadar zaman geçti bilmiyorum, tekrar uyandım ki sol elim yokElim adamın poposunda kalmış, baksırın lastiği bileğimden sıkınca elim uyuşmuş, hissetmiyorum. Hem morarmış hem buz gibi Hem de elim popoda terlemiş Adamın poposu, benim el sırılsıklam Bir sabah seksi için sol elden oluyordum
O da zamanında sol elınden olmustur, kalan saglar sızındır devam edınızBenim de rezil bir tane var anlatayım
Elimi adamın baksırından içeri kaydırdım, poposunu avuçladım. Artık o anda nasıl bir uyku bastırdıysa uyumuşum. Oysa amaç adamı ateşlemek , sabah seksi falan
Neyse aradan ne kadar zaman geçti bilmiyorum, tekrar uyandım ki sol elim yokElim adamın poposunda kalmış, baksırın lastiği bileğimden sıkınca elim uyuşmuş, hissetmiyorum. Hem morarmış hem buz gibi Hem de elim popoda terlemiş Adamın poposu, benim el sırılsıklam Bir sabah seksi için sol elden oluyordum
Benim de hayalimdi ama yanlış kase ile sundumAaahaa bu topic açılmalı demiştim
Gozume yas girdi hahhahahahahahahhahaBenim de rezil bir tane var anlatayım
Adrenalini çok severım ozellıkle yatakta, hatta işin içinde bi parçada acı olursa öf öf diyorumBende anlatim.
Yeni evliyiz daha bir hafta yok yatak kurulmuş baza degil ayakli yatak bizimki.
Iliski esnasinda ben üstteyken yatak dusmezmiesimle birbirimize bakiyoruz ahanda yatagi kirdik diye. Esim devam et diyor lan nasil devam edeyim butun şevkim kaçmış diye isyan ediyorm. Hemen kalktim saçmalama diye nasil gülüyoruz bildiğin yatak yere oturdu içindeyiz bebek besigi gibi meger ortadaki ayagin vidasi tam sıkıştırılmamış bizde bodoslama yapistik yere halende her iliskide korkuyorm aynı olay olacak diye
Tam anlamadım espriyi. Bu arada eşimle lise 1’den beri beraberizO da zamanında sol elınden olmustur, kalan saglar sızındır devam edınız
Oyle bir oturduki yere yatak o an aciymos istekmis kalmadi bacimAdrenalini çok severım ozellıkle yatakta, hatta işin içinde bi parçada acı olursa öf öf diyorum
Tam anlamadım espriyi. Bu arada eşimle lise 1’den beri beraberiz
Kız amanita tepişecek adam bulmussun kırılan yatak olsunOyle bir oturduki yere yatak o an aciymos istekmis kalmadi bacim
Ya gerçekten bunu da anlamdımKestane çiçeği kokusu buram buram ta buralara geldi
Peki sussex kraliyet ailesinden elizabet desemYa gerçekten bunu da anlamdım
Sembolizm akımının kurucusu sen olmalısınPeki sussex kraliyet ailesinden elizabet desem
Yemın ederım az daha zorlasaydın Ali İhsan Varol'la kelıme oyununun sorularını bana hazırlatacaklardıSembolizm akımının kurucusu sen olmalısın