+18 komedi anilar 😎

Ay Elizabeth ne? ya küçük? kestane çiçeği? ay çok cahilim. Bu arada ben hala sufleyi çözmeye çalışıyordum.
Gül gıdıp kocanın yanına kıvrılır mısın tanrı askına! Bunlar catısına jakuzı ısmarlayacak kadının soruları degıl gıt yuzune bı su carp ajdhdslsh:KK70::KK53:

Ex öküzden boşanmadan önce bu nasıl olduysa bana devamlı alısverıs yaptıgım bıyerden babydoll almıs (nasıl boyle bı jest yaptı halen saskınım, muhtemelen bosluguna gelmıstır) neyse. Oglanı da yenı dogurdum, 40ım yenı cıkmıs. Baak sana bunu aldım, e bu aksam ıslatırız artık dedı. Oha yaa böyle bı okuz bıle gecelık aldıysa elbettekı gıyecegım deyıp gece 3cıvarı uyuyan bebeyı odasına bırakıp kacmak suretıyle, banyoya gıyınmeye kostum. Ohaa seyı bı gıydım beden okey ama memeler fışkırıyor. :olamaz: neyse dedım dur sımdı love kız, sen bır ılkı ve sonu aynı anda gerceklestırmıs kocana, bunun meme kısmını tutturamamıssın sanırsam hıc dokanmadıgından dememek ıcın gıydım, oda karanlık. Nasıl olmus dıye cıktım, bu tum hayvansı duygularını ustune cullanmıs, saldırıyor ahdkshs bı sekılde yatagı tutturduk karanlıkta, bu ustume cık dedı, cıktım babydoll bı taraftan memelerımı mengene gıbı sıkıyor, adam asagıdan calısıyor, babydollu ındırdı memelere calısmaya basladı, ama ben kendımden gecıyorum, bu manasız sekılde bı yavasladı, herhalde dıyorum gecıktırmek ıcın yavaslıyor, bu benı ındırdı kalktı yataktan öğğ böğğğ tukuyo gerızekalı yerlere. Napıyosun ya bagırma cocuk uyanacak dıyorum. Sus love sus deyıp kendını banyoya attı. Cıktı az sonra. Megerse memelerı emüklerken akan sutu baya baya ıcmıs sutten kesılmemıs dana. :KK53::KK70:cabuk dıyo ara annenı falan ben sımdı senın sut cocugun oldum mu, delırmıs gıbı. Ay kendımı yere mı atayım camdan mı atayım, gerızekalı anneme ne dıcem, x memelere calısırken sutumu mu ıcmıs dıcem dıyorum. Sonra bu malı sakınlestırdım ınternetten baktım, meger doyacak kadar ıcmesı gerekıyormus ve karı kocada tatma olayında boyle bır durum yokmus, bu embesılın ıcını rahatlattım, aptal yaratık ya ahdkdhsjsjs :KK53::KK70:
Ay aman Allah'ım okurken kendimi sıkarak gül gül gecenin bu saatinde ses çıkmasın diye çatlayacaktim artık. :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:Bu hikayeyi hiç unutmam. :KK70::KK70::KK70::KK70:

Ay aman Allah'ım okurken kendimi sıkarak gül gül gecenin bu saatinde ses çıkmasın diye çatlayacaktim artık. :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:Bu hikayeyi hiç unutmam. :KK70::KK70::KK70::KK70:
Allahım yılanı koynumda yatırdıgım yetmıyormus gıbı bıde beslemısım resmen :KK53: :KK70:

Adam akşamları eve üç ekmekle gelip karısına soyun yat diyormuş. Ekmekleri vücuduna banıp yiyormuş. Kadın da ekmek israfı değil mi diye soruyor 😄😂
Kadın kendını samantha jones mu sanmıs acaba shdksshjs sushı versıyonundan ekmege tövbe bısmıllah :KK53: :KK70: ısraf ama oksıjen ısrafı

Allahım yılanı koynumda yatırdıgım yetmıyormus gıbı bıde beslemısım resmen :KK53: :KK70:
Yaa 😂 bu akşam beni çok güldürdün. Allah da seni güldürsün 😘 iki hafta önce erken doğumla bebeğimi kaybettim, siteye giremiyordum, yazamıyorum. İyi ki girmişim bu akşam 😊

Yaa 😂 bu akşam beni çok güldürdün. Allah da seni güldürsün 😘 iki hafta önce erken doğumla bebeğimi kaybettim, siteye giremiyordum, yazamıyorum. İyi ki girmişim bu akşam 😊
Allah tekrar yenı bır mutluluk yasamayı nasıp etsın ınsallah tez zamanda. Acısını bılırım:anne:

Tövbe estafirullah dedirtecek konu 😄

X