+18 komedi anilar 😎

Ay Elizabeth ne? ya küçük? kestane çiçeği? ay çok cahilim. Bu arada ben hala sufleyi çözmeye çalışıyordum.
Gül gıdıp kocanın yanına kıvrılır mısın tanrı askına! Bunlar catısına jakuzı ısmarlayacak kadının soruları degıl gıt yuzune bı su carp ajdhdslsh

Ay aman Allah'ım okurken kendimi sıkarak gül gül gecenin bu saatinde ses çıkmasın diye çatlayacaktim artık. Bu hikayeyi hiç unutmam.

Ay aman Allah'ım okurken kendimi sıkarak gül gül gecenin bu saatinde ses çıkmasın diye çatlayacaktim artık. Bu hikayeyi hiç unutmam.
Allahım yılanı koynumda yatırdıgım yetmıyormus gıbı bıde beslemısım resmen

Adam akşamları eve üç ekmekle gelip karısına soyun yat diyormuş. Ekmekleri vücuduna banıp yiyormuş. Kadın da ekmek israfı değil mi diye soruyor
Kadın kendını samantha jones mu sanmıs acaba shdksshjs sushı versıyonundan ekmege tövbe bısmıllah ısraf ama oksıjen ısrafı

Allahım yılanı koynumda yatırdıgım yetmıyormus gıbı bıde beslemısım resmen
Yaa bu akşam beni çok güldürdün. Allah da seni güldürsün iki hafta önce erken doğumla bebeğimi kaybettim, siteye giremiyordum, yazamıyorum. İyi ki girmişim bu akşam

Yaa bu akşam beni çok güldürdün. Allah da seni güldürsün iki hafta önce erken doğumla bebeğimi kaybettim, siteye giremiyordum, yazamıyorum. İyi ki girmişim bu akşam
Allah tekrar yenı bır mutluluk yasamayı nasıp etsın ınsallah tez zamanda. Acısını bılırım

Tövbe estafirullah dedirtecek konu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…