- 2 Mart 2015
- 10.362
- 24.789
-
- Konu Sahibi Skygirll06
Sağ ıle banıyormus askıtom, sol ıle banamaz cunku o elı doluymussağ el ile mi sol el ile mi banıp yiyormuş o önemli?
hahahaa ya bu ne hikayeEx öküzden boşanmadan önce bu nasıl olduysa bana devamlı alısverıs yaptıgım bıyerden babydoll almıs (nasıl boyle bı jest yaptı halen saskınım, muhtemelen bosluguna gelmıstır) neyse. Oglanı da yenı dogurdum, 40ım yenı cıkmıs. Baak sana bunu aldım, e bu aksam ıslatırız artık dedı. Oha yaa böyle bı okuz bıle gecelık aldıysa elbettekı gıyecegım deyıp gece 3cıvarı uyuyan bebeyı odasına bırakıp kacmak suretıyle, banyoya gıyınmeye kostum. Ohaa seyı bı gıydım beden okey ama memeler fışkırıyor.neyse dedım dur sımdı love kız, sen bır ılkı ve sonu aynı anda gerceklestırmıs kocana, bunun meme kısmını tutturamamıssın sanırsam hıc dokanmadıgından dememek ıcın gıydım, oda karanlık. Nasıl olmus dıye cıktım, bu tum hayvansı duygularını ustune cullanmıs, saldırıyor ahdkshs bı sekılde yatagı tutturduk karanlıkta, bu ustume cık dedı, cıktım babydoll bı taraftan memelerımı mengene gıbı sıkıyor, adam asagıdan calısıyor, babydollu ındırdı memelere calısmaya basladı, ama ben kendımden gecıyorum, bu manasız sekılde bı yavasladı, herhalde dıyorum gecıktırmek ıcın yavaslıyor, bu benı ındırdı kalktı yataktan öğğ böğğğ tukuyo gerızekalı yerlere. Napıyosun ya bagırma cocuk uyanacak dıyorum. Sus love sus deyıp kendını banyoya attı. Cıktı az sonra. Megerse memelerı emüklerken akan sutu baya baya ıcmıs sutten kesılmemıs dana. cabuk dıyo ara annenı falan ben sımdı senın sut cocugun oldum mu, delırmıs gıbı. Ay kendımı yere mı atayım camdan mı atayım, gerızekalı anneme ne dıcem, x memelere calısırken sutumu mu ıcmıs dıcem dıyorum. Sonra bu malı sakınlestırdım ınternetten baktım, meger doyacak kadar ıcmesı gerekıyormus ve karı kocada tatma olayında boyle bır durum yokmus, bu embesılın ıcını rahatlattım, aptal yaratık ya ahdkdhsjsjs
Cinsiyeti erkek ama asla adam degıldı, adamlara hakaret etme lütfenKonuyu okumuştum sanki. Adam bayağı öküzdü.
Ben 10 yıllık evliyim. Tüp bebekti ama 23 haftalık doğdu. Çok şükür bir kızım var
Benımde favorım anne sutu aromalı 65derecede karamelıze edılmıs lattehahahaa ya bu ne hikayeaklıma arkadaşın izlettiği video geldi barmen kadının göğsünden süt fışkırtarak white russian kokteyli yapıyordu :)
Ay doğru ya; ben kocamın yanına gidip kıvrılayım biraz barı, gecenin bu saati benim devreler yanmış, beynim çalışmıyorSağ ıle banıyormus askıtom, sol ıle banamaz cunku o elı doluymusmıyor.
Tabi kıvrıl, temas güzeldirAy doğru ya; ben kocamın yanına gidip kıvrılayım biraz barı, gecenin bu saati benim devreler yanmış, beynim çalışmıyor
Yaaa Allah aşkına gece gece dokunma yerlerine gelince koptu yaa buraya dokundum bak buraya hahhaa burası ayrı konu adamın görüp kaçması başka allahim yaa cok iyi cokBen bir tane anlatacağım ama rezil bir şey. İnşallah sonradan pişman olmam anlattığım için.
Bir çoğunuz benim koronafobik takıntılarımı ve eşimi nasıl bunaltığımı biliyor. Şimdi son aylarda bu koronofobik takıntılarımı oldukça törpüledim. Hatta eşimle konuşuyoruz, duruma göre %70 ile %100 arasında değişen oranlarda bu konuda iyileştiğimi söylüyor bana.
Şimdi kargo paketlerinden bulaşmadığını biliyoruz ama yine de ben dışarıdan gelen, kargo ve market poşetlerini söyle 1-2 saat beklettikten sonra daha rahat ediyorum kullanırken.
Neyse bize geçen gün bir kargo geldi arkadaşlar. Kapının yanına bıraktırdık. Daha geleli 1 dakika olmamıştı, eşim "çok merak ettim bunu açmak istiyorum, söz ellerimi yıkarım sonra" dedi. Ben eskiden olsaydı eşime asla dokundurtmazdım, koliyi uzunca süre bekletir sonra kendim, hiç bir yere değirmeden dejenfektanlar eşliğinde açardım onu. Bu sefer eşimin acelesine bir anlam veremedim biraz da tedirgin oldum ama şimdi normalleştim ya o yüzden "peki" dedim. Neyse baktım eşim aldı bunu göbeğine dayayarak çekmeceden makas alarak vs her yere değdirerek açıyor, içeri geçtim karışmayım diye, kendi kendime de mırıldanarak söylendim "of iki saat bekletme lüksüm vardı o da yok şimdi" diye ama kapı açıkmış eşim duydu bunu. Bir sinirlendi "ne diyorsun sen, hani sen iyileşmiştin demek ki iyileşmemişsin" diyor. Ben de boş bulundum "e her yere değiriyorsun" dedim. O da bir cinnet geçirdi başladı her yeri ellemeye "Bak burayı da elledim şurayı da elledim, bak bak" diyor. O anda biz salonda bahçeye bakan camın önünde duruyorduk; eşim saçına dokundu, başına dokundu, t. şörtünü açıp göbeğine dokundu, "burayı da elledim bak bak" diye bağırıyor, ben de şaşkıınlıkla onu izliyorum sonra hırsını alamadı eşofman altını ve donunu indirdi bir eliyle cinsel organını avuçladı, diğer eliyle de poposunu okşuyor ve kalçasını oynatarak "bak bak" diye bağırıyor. Tam o anda camda bir adam sülueti gördüm. Sanal marketten alışverişleri getiren çocuk gelmiş, camdan manzarayı görmesiyle birlikte poşetleri elinden atıp bir kaçışı vardı. Nasıl topukladı, dışarıya koyduğumuz bahşişi bile almadan kaçtı. Biz dumur olduk, Eşim sakinleşti "yahu rezil olduk" dedi. Hem çok utandık hem de çok güldük halimize. Ancak Çocuğun travmasını düşünemiyorum. Bir de gördüğü manzarayı da hiçbir şekilde anlamlandıramamıştır yani.
(bu arada not: eşim virüslü paketten sonra çok yere dokundu ama cinsel organını elledikten sonra herhangi bir kaseye falan dokunmadı herkes rahat olsun o konuda)
siz adama öküz diyorsunuz ama adam atalarımız gibi kımız içiyor baksanaBenımde favorım anne sutu aromalı 65derecede karamelıze edılmıs latte
Evet at gibi hatun oldugumu soylerler hepsiz adama öküz diyorsunuz ama adam atalarımız gibi kımız içiyor baksana
bu durumda sende at oluyorsun haha
Ben bir tane anlatacağım ama rezil bir şey. İnşallah sonradan pişman olmam anlattığım için.
Bir çoğunuz benim koronafobik takıntılarımı ve eşimi nasıl bunaltığımı biliyor. Şimdi son aylarda bu koronofobik takıntılarımı oldukça törpüledim. Hatta eşimle konuşuyoruz, duruma göre %70 ile %100 arasında değişen oranlarda bu konuda iyileştiğimi söylüyor bana.
Şimdi kargo paketlerinden bulaşmadığını biliyoruz ama yine de ben dışarıdan gelen, kargo ve market poşetlerini söyle 1-2 saat beklettikten sonra daha rahat ediyorum kullanırken.
Neyse bize geçen gün bir kargo geldi arkadaşlar. Kapının yanına bıraktırdık. Daha geleli 1 dakika olmamıştı, eşim "çok merak ettim bunu açmak istiyorum, söz ellerimi yıkarım sonra" dedi. Ben eskiden olsaydı eşime asla dokundurtmazdım, koliyi uzunca süre bekletir sonra kendim, hiç bir yere değirmeden dejenfektanlar eşliğinde açardım onu. Bu sefer eşimin acelesine bir anlam veremedim biraz da tedirgin oldum ama şimdi normalleştim ya o yüzden "peki" dedim. Neyse baktım eşim aldı bunu göbeğine dayayarak çekmeceden makas alarak vs her yere değdirerek açıyor, içeri geçtim karışmayım diye, kendi kendime de mırıldanarak söylendim "of iki saat bekletme lüksüm vardı o da yok şimdi" diye ama kapı açıkmış eşim duydu bunu. Bir sinirlendi "ne diyorsun sen, hani sen iyileşmiştin demek ki iyileşmemişsin" diyor. Ben de boş bulundum "e her yere değiriyorsun" dedim. O da bir cinnet geçirdi başladı her yeri ellemeye "Bak burayı da elledim şurayı da elledim, bak bak" diyor. O anda biz salonda bahçeye bakan camın önünde duruyorduk; eşim saçına dokundu, başına dokundu, t. şörtünü açıp göbeğine dokundu, "burayı da elledim bak bak" diye bağırıyor, ben de şaşkıınlıkla onu izliyorum sonra hırsını alamadı eşofman altını ve donunu indirdi bir eliyle cinsel organını avuçladı, diğer eliyle de poposunu okşuyor ve kalçasını oynatarak "bak bak" diye bağırıyor. Tam o anda camda bir adam sülueti gördüm. Sanal marketten alışverişleri getiren çocuk gelmiş, camdan manzarayı görmesiyle birlikte poşetleri elinden atıp bir kaçışı vardı. Nasıl topukladı, dışarıya koyduğumuz bahşişi bile almadan kaçtı. Biz dumur olduk, Eşim sakinleşti "yahu rezil olduk" dedi. Hem çok utandık hem de çok güldük halimize. Ancak Çocuğun travmasını düşünemiyorum. Bir de gördüğü manzarayı da hiçbir şekilde anlamlandıramamıştır yani.
(bu arada not: eşim virüslü paketten sonra çok yere dokundu ama cinsel organını elledikten sonra herhangi bir kaseye falan dokunmadı herkes rahat olsun o konuda)
Ama bize de yazBen diğer komik kısma yazmıştım da millet gülmekten ağlamıştı
Ex öküzden boşanmadan önce bu nasıl olduysa bana devamlı alısverıs yaptıgım bıyerden babydoll almıs (nasıl boyle bı jest yaptı halen saskınım, muhtemelen bosluguna gelmıstır) neyse. Oglanı da yenı dogurdum, 40ım yenı cıkmıs. Baak sana bunu aldım, e bu aksam ıslatırız artık dedı. Oha yaa böyle bı okuz bıle gecelık aldıysa elbettekı gıyecegım deyıp gece 3cıvarı uyuyan bebeyı odasına bırakıp kacmak suretıyle, banyoya gıyınmeye kostum. Ohaa seyı bı gıydım beden okey ama memeler fışkırıyor.neyse dedım dur sımdı love kız, sen bır ılkı ve sonu aynı anda gerceklestırmıs kocana, bunun meme kısmını tutturamamıssın sanırsam hıc dokanmadıgından dememek ıcın gıydım, oda karanlık. Nasıl olmus dıye cıktım, bu tum hayvansı duygularını ustune cullanmıs, saldırıyor ahdkshs bı sekılde yatagı tutturduk karanlıkta, bu ustume cık dedı, cıktım babydoll bı taraftan memelerımı mengene gıbı sıkıyor, adam asagıdan calısıyor, babydollu ındırdı memelere calısmaya basladı, ama ben kendımden gecıyorum, bu manasız sekılde bı yavasladı, herhalde dıyorum gecıktırmek ıcın yavaslıyor, bu benı ındırdı kalktı yataktan öğğ böğğğ tukuyo gerızekalı yerlere. Napıyosun ya bagırma cocuk uyanacak dıyorum. Sus love sus deyıp kendını banyoya attı. Cıktı az sonra. Megerse memelerı emüklerken akan sutu baya baya ıcmıs sutten kesılmemıs dana. cabuk dıyo ara annenı falan ben sımdı senın sut cocugun oldum mu, delırmıs gıbı. Ay kendımı yere mı atayım camdan mı atayım, gerızekalı anneme ne dıcem, x memelere calısırken sutumu mu ıcmıs dıcem dıyorum. Sonra bu malı sakınlestırdım ınternetten baktım, meger doyacak kadar ıcmesı gerekıyormus ve karı kocada tatma olayında boyle bır durum yokmus, bu embesılın ıcını rahatlattım, aptal yaratık ya ahdkdhsjsjs
Salata kasesi meselesi mi ahaha
Gece yattığım yerde hala gül2016nın cümlelerini düşünüp gülüyordum, zor uyudumEvet evet ta kendısı, bu gece gul kulak cınlamasından uyuyamayacak amma andık yehuu
Sen de mi biliyordun bunu, kokusu vardı yoktu kavgasının finaline yazmıştım benKestane çiçeği kokusu buram buram ta buralara geldi
Zümreciğim sen lügatın bu kısmına fransız kalmışsın, alışırsın zamanlaBağlantı kuramadım canımAnlattığım şeyle mastürbasyonun bir ilgisi yok da ondan. Yoksa Türkçe öğretmeniyim
Şok üstüne şok, adam bildiğin hasta modunda, konu gerçekse durum kötü gerçekten. Afam ne cins bir aydınlanma yaşadıysa artıkSufle ve kase olaylarını bilmiyorum. Ama bu cahil halimle mutluyum. Bu gece eve 3 emekle gelip ekmeği karısının vücuduna banıp yiyen adamı okudum. Benim için yetti
Allah sabır versin, yanındaki evladına da sağlık versin, bazı şeylere engel olmak mümkün değil maalesefYaabu akşam beni çok güldürdün. Allah da seni güldürsün iki hafta önce erken doğumla bebeğimi kaybettim, siteye giremiyordum, yazamıyorum. İyi ki girmişim bu akşam
Yaşayayım dımıığğğğ
Sag el kullaniyodur belki adam alla allaaa ondan anlasilmamistirValla dunyaca sol el deyınce kımsenın aklına gelmeyecek bırsey demedım ama yıne de sen bılırsın
Sağ ol canımŞok üstüne şok, adam bildiğin hasta modunda, konu gerçekse durum kötü gerçekten. Afam ne cins bir aydınlanma yaşadıysa artık
Allah sabır versin, yanındaki evladına da sağlık versin, bazı şeylere engel olmak mümkün değil maalesef