+18 komedi anilar 😎

hahahaa ya bu ne hikaye aklıma arkadaşın izlettiği video geldi barmen kadının göğsünden süt fışkırtarak white russian kokteyli yapıyordu :)

hahahaa ya bu ne hikaye aklıma arkadaşın izlettiği video geldi barmen kadının göğsünden süt fışkırtarak white russian kokteyli yapıyordu :)
Benımde favorım anne sutu aromalı 65derecede karamelıze edılmıs latte

Yaaa Allah aşkına gece gece dokunma yerlerine gelince koptu yaa buraya dokundum bak buraya hahhaa burası ayrı konu adamın görüp kaçması başka allahim yaa cok iyi cok

Ben diğer komik kısma yazmıştım da millet gülmekten ağlamıştı

Ahahahhahahahahhahahahahahahhhahahaahhahahahahahah ağlıyorum şuan gülmekten ahahahahahhahahahahhhhh@aahhaa

Kırkım yeni çıktı ama Neyseki sütüm yok

Süt çocuğun mu oldum demesi beni benden aldı.. Yok artık

Kestane çiçeği kokusu buram buram ta buralara geldi
Sen de mi biliyordun bunu, kokusu vardı yoktu kavgasının finaline yazmıştım ben
Bağlantı kuramadım canım Anlattığım şeyle mastürbasyonun bir ilgisi yok da ondan. Yoksa Türkçe öğretmeniyim
Zümreciğim sen lügatın bu kısmına fransız kalmışsın, alışırsın zamanla

Sufle ve kase olaylarını bilmiyorum. Ama bu cahil halimle mutluyum. Bu gece eve 3 emekle gelip ekmeği karısının vücuduna banıp yiyen adamı okudum. Benim için yetti
Şok üstüne şok, adam bildiğin hasta modunda, konu gerçekse durum kötü gerçekten. Afam ne cins bir aydınlanma yaşadıysa artık
Yaa bu akşam beni çok güldürdün. Allah da seni güldürsün iki hafta önce erken doğumla bebeğimi kaybettim, siteye giremiyordum, yazamıyorum. İyi ki girmişim bu akşam
Allah sabır versin, yanındaki evladına da sağlık versin, bazı şeylere engel olmak mümkün değil maalesef

Sağ ol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…