+18 komedi anilar 😎

Ya ahjdjdjfnvnvmvmvmvmvnvmv sanırım öküzle seks hayatınızın bitiş noktası bu idi.

Ya o ilk dogum yapilan zamanlar istemsizce akip giden sut bazi zamanlar asiri rahatsiz edici olabiliyordu dmi
Senjn ex in bazi durumlara takntsi varms biraz anlaslan ... ayrca ne alaka sut cocgnmu oldm

Ya o ilk dogum yapilan zamanlar istemsizce akip giden sut bazi zamanlar asiri rahatsiz edici olabiliyordu dmi
Senjn ex in bazi durumlara takntsi varms biraz anlaslan ... ayrca ne alaka sut cocgnmu oldm
İçti ya ondan öyle sanmıs salak shdkdshsksk içi rahatlayınca hafif bi bal tadı da aldım demıstı, bal gibi hatundan zemberek akacak halı yok ya, camış

Ayyyy çok güldüm siz çok yaşayın emi

Olaya sesli güldüm ama kaseye bağlamana kahkaha attım bildiğin adamı delirtmişsin be abla

Ayyy mahvettin beni ya

Hala bekarım ama eskiden flörtleştiğim bir çocuk vardı neyse biz bunla telefonda biraz oynaşıyoruz o aralar da sürekli murat boz dinliyorum çocuğa birden konuşurken murat demeyeyim mi murat kim dedi ben de dedim bozgillerden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…