• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

+18 derdim :( orgazm icin azalan umudum

Ya bence böyle şeyleri konusup tartisabilmemiz çok değerli çok önemli .
Keşke kadınların hayatında sadece böyle dertler olsa.
Kaynanalar görümceler şiddet uygulayan eşler yerine.

Yaa yemin ediyorum keşke benim de tek derdim bu olsa bdvde gezmesem.
Full artı 18 de fink atardım :)

Valla inan. Uygulamada çok sıkıntılıyım.

Ünivde kız kıza gecelerimizde striptiz yapmışlığım var komedi olsun diye.
Herkes oooo eşin acayip şanslı demişti.
6 yıl oldu daha bir kere yapmış değilim.
Ama bence yapmayana değil yaptırmayana bakmalı.
Adam içimden getirmiyorsa demek :)
Vayyy sen striptiz mi yapabiliyon helal kiz yetenek işi ama koca kaçırmış

Bende duymuştum bunu. Biz klitorel orgazmla normal orgazmı karıştırıyoruz. Orgazm olunduğu zaman titreme, nefes darlığı ve neredeyse erkeklerin ki kadar boşalma oluyormuş. Erkekler bu kadar rahat orgazm olurken bizim olamamamız peki adalet mi :KK43:
Öyle birsey yok:KK48: erkeklerinki kadar boşalma falan olmaz vajinal orgazmda

iyice kafam karıştı nasıl ikisi başka?Orgazm diğer adı boşalma, veya orgazm olursun sonundada boşalırsın yani o titreme yoğun duygular vs olur, yarım kalmışlık hissi olmaz.
Kristoris orgazmı olunca sıvı gelir sadece ama boşalmak farklı şeyler. Ben henüz yaşamadım ama yaşayanlardan duydum. O zaman gelen sıvı çok fazla oluyormuş ve erkeklerin iki katı zevk alıyormuşsun. Diyorum ya bunu yaşamak çok zormuş bu yüzden şanssısız.

Kristoris orgazmı olunca sıvı gelir sadece ama boşalmak farklı şeyler. Ben henüz yaşamadım ama yaşayanlardan duydum. O zaman gelen sıvı çok fazla oluyormuş ve erkeklerin iki katı zevk alıyormuşsun. Diyorum ya bunu yaşamak çok zormuş bu yüzden şanssısız.
Ya sen anlamamissin ya da sana yanlis anlatmislar. O bahsedilen sivi zevk suyudur. Iliski esnasinda vajinada salgilanir ve vajina islanir ki agri aci olmasin.

kadın doğum doktoruna sordum durumumu anlatıp kendin orgazm olduguna göre fizyoloji değil sorun. 2 yıl da uzun bir süre deyip cinsel psikoloğa yönlendirdi
Evliliğinizin ilk haftalarında ilişkiye girememe gibi sorunlar yaşadınız mı ?

Sosyolojik bir deney gibi konunuz.

:oops:Kadın Orgazmı burda öğrenen bi tek benmiyim :110:
Ben erkekler sadece orgazm olur biliyordumda ondan şeyettim
Bende okurken bunu
:oops:Kadın Orgazmı burda öğrenen bi tek benmiyim :110:
Ben erkekler sadece orgazm olur biliyordumda ondan şeyettim
Bende mesajları okurken aynı şeyi düşündüm yani ilişkiden zevk alınıyor herşey yolunda orgazm mı sorun olmuş ki o nedir bilmiyorum.bence bu kadarına şükreksinler ya vajinusmus hastaları napsin acı çekmekten ne yaptıklarını bile anlamiyorlar .

Back