Bebek Beslenmesi 18 AYLIK KIZIMDA UYKU SORUNU

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
selam arkadaşım seninkinden birkaç ay küçük 15 aylık bir kızım var.Şansıma mükemmel bi düzeni vardı kendisinin ilk 6 ay.emer uyurdu gece 2 de kalkar emer 6 ya 7 ye kadar tekrar kalkmazdı.6 aydan sonra diş ağrılarımız başladı.ben acemi anne o ağladıkça kalktım emzirdim.kucağımda tuttum mükemmel düzen tepetaklak oldu.1 yaşına kadar kötünün iyisi bi düzenimiz vardı. ta ki 1 yaşından 1 hafta sonra üzerine kahve döküp karnını yakıncaya kadar.o zaman işte kabus başladı.kızımın canı yanıyor korkuyor diye vicdan azabıyla yanıma aldım.ve 1saat kesintisiz uyuyamadım.yanımda sadece uyusa gene iyiydi sürekli emiyordu.ağzından meme çıkmıyordu.ağlamasına dayanamadığım için yavaş yavaş uyku eğitimine başladım belki 2 ay belki daha fazla sürdü.önce benim yatağımdan çıktık onun beşiğine geçtik(Allah tan cep boy bi hatunum da çok zorluk yaşamadım) emmeleri azaltamadım başlarda sadece tekrar beşiğine alıştırdım önce yanına yattım belimi doğrultamadım o günlerde ağrıdan sonra ayak ucuna oturdum ayaklarıyla kontrol ederdi beni sıpa hala orda mıyım diye.ayaklarıma dokunmasını bıraktırmak bile 1 haftamı aldı.daha sonra beşiğin yanında bi taburede oturdum.bu esnada beni sürekli yanında hissettiğinden çok emmek için kalkmadı ama kalktığında öyle çok ağlardı ki.bi gece anne neden diye ağlamıştı ben de dayanamayıp hem ağlamış hem emzirmiştim.ama sonra tüm bunlara değdi tabi ki mükemmel olmasa da bi uyku düzenimiz var artık.gece 10 da uykuya hazırlanmaya başlıyoruz.pijamalarını giydiriyorum son kez emziriyorum ve beşiğine bırakıyorum gece sadece su içmeye kalkıyor.6 gibi felan tekrar emziriyorum uyanırsa ve uykumuzu anne kız ikimizde alıyoruz.mükemmel bi örnek değiliz ama denemeye değer diye düşünüyorum

Hanımefendi çok özür dileyerek ben çok başka bir yere takıldım.
Benim kızım da 2013 5 ağustos doğumlu. Benim kızım 21. ayını doldurmasına 3 gün kaldı. 22. ayına girecek. Sizin kızınız 2013 eylül doğumlu nasıl 18 aylık? Yanlış mı yazdınız acaba? Cidden eleştirel bir şekilde sormuyorum. Hatta oturdum kendi kızımın ayını bir daha hesapladım acaba yanlış mı anımsıyorum diye ama yok..

Yok merak etmeyin yorulmam ama benim kimseye düşüncemi kabul ettirmek gübi bi derdim yok.
Benim düşüncem bu der geçersiniz bu kadar tribe ne gerek vardı bilemedim.
Kaldı ki dediğim gibi insanım yani bende yanılıyo olabilirim.sizinle konuşabilmek için aynı frekansa ship olmak laızmmış anladım

Tesekkur ederim.Müsait olduğum birgün uzun uzun yazip özelden mesaj atayım size neler yaptığımızı. Yeni yeni polemiklere sebep olmak istemiyorum bu sitede.
Gerçekten çok azimliymissiniz. Bravo size. Hamileligimin ağırlığı olmasa bende buraya yazmaktansa hemen başlardım düzen oluşturmaya. Inşallah bende sizin kadar sağlam ve azimli olur duzeltirim herseyi.

2014 eylülde 12 aylık ti. Üstünden de 7 ay geçti. Asilarimizda yanilmis olamam :)
Sizde 2014 ağustosta 12 ayliktiniz. Üstündende 8 ay geçmiş.

sizin uyku düzeniniz olmadığı için böyle konuşuyorsunuz, emek heba olmuş çok üzüldüm

kendime yaptığım en büyük kötülük adem güneşin kitaplarını okumak, evet açık açık kadın çalışmasın demiyo ama anlatım dilinde buram buram kokan bu, kadının teki soru sormuş çocuğum 6 aylıkken işe başladım iştahı kesildi vs diye, işe ara verin güvenli bağlanma gerçekleşsin diyo, ne alaka, çalışan her annenin çocuğu iştahsızmı, ben ücretsiz izindeyim çocuk yemiyo 24 saat benimle vıcık vıcık sevisiyoruz ama yemiyo işte, adam belki diş çıkarıyodur demiyo bunlarıyazıyo, ayrıca kadının geç yaşta çocuk sahibi olmasını da çok kırıcı şekilde ifade etmiş karşı bi Pedagogun yazısını paylaşıcam bulayım da

ha biz oğlumuzla da yattık 3 kere uyanıyosa 10 kere uyanmaya başladı

belli bi kafa yapısında olan insanlara hitap eden bi pedagog adem güneş, o kafa yapısına göre kadın edilgen, işi koca ve çocuğunu memnun etmek, mümkünse calismayacak kadın, erken çocuk yapacak, 2 sene babadan bişey beklemeyin falan yazmış şok olmuştum ücretsiz izinde sürekli evde olduğum halde yetemiyorum bide tek başıma bakıcam çocuğa 3 yaşına gelince bak bu baban dicem, pehhh

Benim oğlum haftaya 13.ayına giriyo kısmetse, 9.ayda şiddetli bir büyüme atağı sonucu sürünme emekleme sıralama derken beşikte dikilmeye başladı ve uyku haram oldu, dikilicem diye yatmıyodu sonra tekrar bi düzen oturttuk 2 ay öyle gitti gece 1 sefer 4 te uyanıp emiyodu sonra babayla birlikte 7 de uyanıyodu aile boyu kahvaltı edip 9da sabah uykusuna yatıyodu 11.ayda ankaraya gittik sünnet de oldu kıyamadık yanımıza aldık batmana dönüncede o düzeni istedi 1 hafta gene birlikte yattık 10 kere uyanıyodu ortalama, şimdi yeni yeni tekrar düzene sokmaya çalışıyoruz bakalım Tracy hogg yatır kaldırı feberin ağlatma tekniği ile harmanladık diyebilirim

O halde siz 18 değil 19 ya da 20 aylık olmalısınız çünkü biz 21. ayı 3 gün sonra bitireceğiz :) Neyse 3 yaşından sonra ay hesabı kalmıyor pek buçuklu yaşlar oluyor allahtan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…