- 9 Şubat 2009
- 1.247
- 11
-
- Konu Sahibi ozlem_anqel
sanki ameliyat için 18 yaş erken değil mi :S doğru bi kadının vücudu 20-22 yaşlarına kadar gelişimini devam ettirir. gelişim tamamlanmamışken dışarıdan bir uygulama sakıncalı gibi geldi bana bilmiyorum..
bu arada budapest Allah mesut etsin cnm eşinle sana mutluluklar inşallah bebeğinizi elinize aldığınız günü görmek de nasip olur :) valla ergenlikteyiz daha bence büyüyebilir. erkek eli olmasa da olurr bence ben büyümez diyenlere pek inanmıyorum yada büyümesini istediğim için büyüyeceğine inanıyorum
yok cnm henüz, eşim istiyor ama ben hazır hissetmiyorum kendimi. ne bileyim,öğrenciliğim yeni bitti zaten, küçüğüm ben daha yaa:gitme:
henüz kendimi düşünemiyorum böyle---->:CüvCüv:
vakti gelince Allah onu da nasip eder inş.
Sağol cnm bu arada, Allah sana da nasip etsin hayırlısıylaopuyorumnanaktan
sanki ameliyat için 18 yaş erken değil mi :S doğru bi kadının vücudu 20-22 yaşlarına kadar gelişimini devam ettirir. gelişim tamamlanmamışken dışarıdan bir uygulama sakıncalı gibi geldi bana bilmiyorum..
bu arada budapest Allah mesut etsin cnm eşinle sana mutluluklar inşallah bebeğinizi elinize aldığınız günü görmek de nasip olur :) valla ergenlikteyiz daha bence büyüyebilir. erkek eli olmasa da olurr bence ben büyümez diyenlere pek inanmıyorum yada büyümesini istediğim için büyüyeceğine inanıyorum
daha büyür diyorlar..bende 3-4 yıldırlı umutla bekliyorum sürekli araştırıyorum nasıl yapabilirim diye ve halada gelişme yok özlemcim bu birazda genetik birşey erken adet görmeye başladıysan çok büyümüyorlar bu yaşlarda..annenin göğüslerine bak ve onlardan daha büyük olma ihtimali pek yok.. bu arada bende de yaş 19..krem denedim dolgunlaştı biraz sevindim fakat bırakınca eski haline dönüyor..bende mezuniyet elbisem için kullandım üzülüyordum fakat şimdi daha küçük geliyolar bana :1no2:
çok sağol cnm, Allah sizlere de bu mutluluğu tattırsınopuyorumnanaktan
ben 3 yıl kadar önce bi yağ denemiştim, bitkiselmiş tamamen, adı 2.5(two point five), bence sadece limon yağıydı:) çileklisi de çıkmış sonra ki o da sadece çilek yağı diye düşünüyorum. masajın da etkisiyle biraz dolgunlaşma olmuştu, ama bırakınca söndüler gene.
ameliyat olmadan göğüslerini geliştirebilen insanlar var tabi,ama süreklilik isteyen bir süreç bu. masaj,bazı egzersizler, östorojen salgısını arttıran yiyeceklerle 1-2 beden katedilebilir diye düşünüyorum.dediğin gibi,önemli olan imkansız olmadığına inanmak, düşüncelerimizle vücudumuza verdiğimiz sinyaller vücut tarafından emir olarak algılanır aslında, bizim de bu gücümüzün farkına varıp kullanmayı öğrenmemiz gerekli diye düşünüyorum.a.s.
18 yaşında ameliyat olacak arkadaşa sesleniyorum inanki o kadar erken ki yazık olur bence benim ki 18 yaşından sonra büyümeye başladı şuan 23 yaşındayım 85 bedeni rahatlıkla dolduruyorum dekoltem bile oldukça dolgunbiraz bekleyin arkadaşlar aceleye ne gerek var anlamıyorum zaten bünyeden bünyeye değişiyor benimkiler sonradan büyüdü mesela buda demek oluyorki sonradan da büyüyebilir opuyorumnanaktan
Garantisi olsa inan 10 yıl beklicem hiç bişi yapmadan :1rolleyes:
birkaç yıl beklesen birşey kaybedermisin peki? şutarafagitti masajla falan şimdilik idare etsen 20li yaşlardan sonra yine bi sonuç almazsan silikona karar versen ne kaybedersin ki yani silikon düşünüyorsan dedim tatlım tabiiki kaydirigubbakcemile3
Evet öyle yapıcam artık.. Öss'yi atlatıyım bi sonra kalıcı olarak çaresine bakarım a.s
çok sağol cnm, Allah sizlere de bu mutluluğu tattırsınopuyorumnanaktan
ben 3 yıl kadar önce bi yağ denemiştim, bitkiselmiş tamamen, adı 2.5(two point five), bence sadece limon yağıydı:) çileklisi de çıkmış sonra ki o da sadece çilek yağı diye düşünüyorum. masajın da etkisiyle biraz dolgunlaşma olmuştu, ama bırakınca söndüler gene.
ameliyat olmadan göğüslerini geliştirebilen insanlar var tabi,ama süreklilik isteyen bir süreç bu. masaj,bazı egzersizler, östorojen salgısını arttıran yiyeceklerle 1-2 beden katedilebilir diye düşünüyorum.dediğin gibi,önemli olan imkansız olmadığına inanmak, düşüncelerimizle vücudumuza verdiğimiz sinyaller vücut tarafından emir olarak algılanır aslında, bizim de bu gücümüzün farkına varıp kullanmayı öğrenmemiz gerekli diye düşünüyorum.a.s.
aynenhihoyyyt ama bu arada boş durmak yok masaja buza devama.s:dance: belki bu şekilde bi ilerleme kaydederim hem üniv. de büyümüş olur barimsırnaşık şey
evet doğru düşünce gücü önemli gerçekten.. birde süreklilik isteyen bi süreç demişsiniz hani biz ergenlikte olduğumuz için etkisinin kalıcı olması gibi bi durum söz konusu olabilir mi acaba:uhm:
niye bu kadar dert ettiğinizi öğreneblir miyim :uhm:
sadece meraktan :lepi:
masaj ve egzersizle elde edilen gelişim kalıcı olur. çünkü bu şekilde dokuyu geliştiririz. ama krem-yağ gibi ürünler damarları genişleterek sonuç verdiği için kalıcı olmaz. mesela bi halterci düşünelim, kasları oldukça gelişmiştir di mi, bu adam haltere uzunca bi süre ara verse kaslar zayıflar, ama ilk haline geri dönmez. fakat hormon alarak(iğne,hap vs.ile) kas geliştiren biri hormon almayı bırakınca o kaslar aynen söner.
ergenlik çağında olmanız sizin için avantaj,şu an vücudunuz gayet yüksek oranda hormon salgılıyor, masajların etkisini de kolay görürsünüz, gelişen dokularınız da hayatınızın geri kalanında sizinle kalır korkmayın. ama hep dik ve formda kalmaları için masajı terk etmemek lazımyerimseniben
Çünkü önü açık bişey giyince yakışsın istiyoruz.
Boyumuz uzun vücudumuzun orantısı bozuk olmasın istiyoruz.
onlar büyük olunca orantıya sahip olacaksınız
dışarıya güzel geleceksiniz
övgüler alacaksınızşakkıdı
şimdi anladımmmmkaydirigubbakcemile2
z£yn€p;8784053 .!.:dışarıdakilerin ne dediğinden daha önemlisi kendimizi öyle mutlu hissedeceğiz
insan sadece başkaları için mi güzelleşmek ister?
ben böylede beğeniliyorum, övgüler alıyorum ama kendimi öyle mutlu hissedicem
başkalarının ne dediği umrumda bile deil
ben 18 yaşndymm ve dümdüzz çok üzülüyorum
Benim de umrumda değil,diyenler dedi zaten şimdiye kadar,üzdüler beni..Bundan sonra bişi deseler de umrumda değil;ama ben kendimi kadın gibi hissetmek istiyorum.Erkeklerin göğsü de dümdüz,hatta kilolu olanların göğsü bile var,bende yok!!:çok üzgünüm:
z£yn€p;8784053 .!.:dışarıdakilerin ne dediğinden daha önemlisi kendimizi öyle mutlu hissedeceğiz
insan sadece başkaları için mi güzelleşmek ister?
ben böylede beğeniliyorum, övgüler alıyorum ama kendimi öyle mutlu hissedicem
başkalarının ne dediği umrumda bile deil
Burası göğüs büyütmek isteyenlerin paylaşım alanı,bu konuda yardım etmek isteyenleri memnuniyetle dinlerim.Ama diğer türlü şeyler beni de rahatsız ediyo.Zaten bişi için çabalıyorum ve sonuç göremiyorum,bu beni yıpratıyo.Umarım olur istediğimiz gibi.Özlemcim sen de uygula şimdiden,ben daha önceden haberdar olsaydım yapardım,belki şimdi uğraşıyo olmazdım.Tabi fazla da abartma (östrojen fln)çünkü gelişme dönemindesin,Allah korusun zararı olabilir.