Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri 17 yaşındayım.. Bir sorum olucak bakarsanız sevinirim ablalarım.. :)

çok sağol cnm, Allah sizlere de bu mutluluğu tattırsınopuyorumnanaktan

ben 3 yıl kadar önce bi yağ denemiştim, bitkiselmiş tamamen, adı 2.5(two point five), bence sadece limon yağıydı:) çileklisi de çıkmış sonra ki o da sadece çilek yağı diye düşünüyorum. masajın da etkisiyle biraz dolgunlaşma olmuştu, ama bırakınca söndüler gene.
ameliyat olmadan göğüslerini geliştirebilen insanlar var tabi,ama süreklilik isteyen bir süreç bu. masaj,bazı egzersizler, östorojen salgısını arttıran yiyeceklerle 1-2 beden katedilebilir diye düşünüyorum.dediğin gibi,önemli olan imkansız olmadığına inanmak, düşüncelerimizle vücudumuza verdiğimiz sinyaller vücut tarafından emir olarak algılanır aslında, bizim de bu gücümüzün farkına varıp kullanmayı öğrenmemiz gerekli diye düşünüyorum.a.s.

Amin inşallah.. tabi önce biraz hayatı yaşamak lazım gezmek, eğlenmek,, çocuk her zaman olur.. opuyorumnanaktan

Heheheh...Şimdilik kendi elimiz yeter diyenlerdeniz :roflol:

Anneminde 85-90 ama gençken onunda küçükmüş fakat bnmkinden braz daha büyükmş.20ye kadar umudum war.. Birazda ben 7 sene yüzme sporuyla uğraştım ondan etkiledi sanırım. Malum sporcuların hep küçük olur göğüsleri bilirsniz.Benimde ordan kalan bi durum galiba..

Ya krem kullanmaya da korkuyorum aslında..Dolgunlaş-sön-dolgunlaş-sön göğüs dikliğini de kaybedebilir.. o da riskli bi durum..:1no2:

18 yaşında ameliyat olacak arkadaşa sesleniyorum inanki o kadar erken ki yazık olur bence benim ki 18 yaşından sonra büyümeye başladı şuan 23 yaşındayım 85 bedeni rahatlıkla dolduruyorum dekoltem bile oldukça dolgun biraz bekleyin arkadaşlar aceleye ne gerek var anlamıyorum zaten bünyeden bünyeye değişiyor benimkiler sonradan büyüdü mesela buda demek oluyorki sonradan da büyüyebilir opuyorumnanaktan

Garantisi olsa inan 10 yıl beklicem hiç bişi yapmadan
:1rolleyes:

Garantisi olsa inan 10 yıl beklicem hiç bişi yapmadan
:1rolleyes:

birkaç yıl beklesen birşey kaybedermisin peki? şutarafagitti masajla falan şimdilik idare etsen 20li yaşlardan sonra yine bi sonuç almazsan silikona karar versen ne kaybedersin ki yani silikon düşünüyorsan dedim tatlım tabiiki kaydirigubbakcemile3

Evet öyle yapıcam artık.. Öss'yi atlatıyım bi sonra kalıcı olarak çaresine bakarım a.s

Evet öyle yapıcam artık.. Öss'yi atlatıyım bi sonra kalıcı olarak çaresine bakarım a.s

aynenhihoyyyt ama bu arada boş durmak yok masaja buza devama.s:dance: belki bu şekilde bi ilerleme kaydederim hem üniv. de büyümüş olur barimsırnaşık şey

evet doğru düşünce gücü önemli gerçekten.. birde süreklilik isteyen bi süreç demişsiniz hani biz ergenlikte olduğumuz için etkisinin kalıcı olması gibi bi durum söz konusu olabilir mi acaba:uhm:

evet doğru düşünce gücü önemli gerçekten.. birde süreklilik isteyen bi süreç demişsiniz hani biz ergenlikte olduğumuz için etkisinin kalıcı olması gibi bi durum söz konusu olabilir mi acaba:uhm:

masaj ve egzersizle elde edilen gelişim kalıcı olur. çünkü bu şekilde dokuyu geliştiririz. ama krem-yağ gibi ürünler damarları genişleterek sonuç verdiği için kalıcı olmaz. mesela bi halterci düşünelim, kasları oldukça gelişmiştir di mi, bu adam haltere uzunca bi süre ara verse kaslar zayıflar, ama ilk haline geri dönmez. fakat hormon alarak(iğne,hap vs.ile) kas geliştiren biri hormon almayı bırakınca o kaslar aynen söner.
ergenlik çağında olmanız sizin için avantaj,şu an vücudunuz gayet yüksek oranda hormon salgılıyor, masajların etkisini de kolay görürsünüz, gelişen dokularınız da hayatınızın geri kalanında sizinle kalır korkmayın. ama hep dik ve formda kalmaları için masajı terk etmemek lazımyerimseniben

Evet çok doğru alkisalkisalkis

onlar büyük olunca orantıya sahip olacaksınız

dışarıya güzel geleceksiniz

övgüler alacaksınızşakkıdı

şimdi anladımmmmkaydirigubbakcemile2

dışarıdakilerin ne dediğinden daha önemlisi kendimizi öyle mutlu hissedeceğiz
insan sadece başkaları için mi güzelleşmek ister?
ben böylede beğeniliyorum, övgüler alıyorum ama kendimi öyle mutlu hissedicem
başkalarının ne dediği umrumda bile deil

Benim de umrumda değil,diyenler dedi zaten şimdiye kadar,üzdüler beni..Bundan sonra bişi deseler de umrumda değil;ama ben kendimi kadın gibi hissetmek istiyorum.Erkeklerin göğsü de dümdüz,hatta kilolu olanların göğsü bile var,bende yok!!:çok üzgünüm:

ben 18 yaşndymm ve dümdüzz çok üzülüyorum

Üzülme canım.. masaj flan dene sende belki etkisi olur.

Aşağılanmak için açmadık bu konuyu werdikleri tepki çok yanlış. Bu yüzden bizde üzülüyoruz.

Kesinlikle katılıyorum.

Hayır yani sonuçta evet göğsümüz büyüyünce başımız göğe ermicek, yada boyumuz uzamıcak.
Tek istediğimiz kendimizi iyi hissetmek.
Neden bu konu bu kdr büyütülüyo sanki göğüslerimiz zaten 80 bedenmiş de 90 yapmak için uğraşıyomuşuz gibi dawranılıyo ki.. :sm_confused:

Son düzenleme:
Burası göğüs büyütmek isteyenlerin paylaşım alanı,bu konuda yardım etmek isteyenleri memnuniyetle dinlerim.Ama diğer türlü şeyler beni de rahatsız ediyo.Zaten bişi için çabalıyorum ve sonuç göremiyorum,bu beni yıpratıyo.Umarım olur istediğimiz gibi.Özlemcim sen de uygula şimdiden,ben daha önceden haberdar olsaydım yapardım,belki şimdi uğraşıyo olmazdım.Tabi fazla da abartma (östrojen fln)çünkü gelişme dönemindesin,Allah korusun zararı olabilir.

Yok sadece adaçayı ve buzla masaj uyguluyorum zaten.. Destek veren sen dahil herkese teşekkür ederim. Bende sna desteğim. Burda evli ablalar bile göğüslerinin küçüklüğünden kurtulmak için konular açıyolar. Ve önceden bişiler yapmadıklarına pişmanlar. Biz bunun pişmanlığını yaşamamak için şimdiden bişeyler yapma çabası içindeyiz.Ama nedense tepki alıyoruz.Neden bu kdr kısır düşünceliyiz bilmiyorum.

Nyse Butterflycm km ne derse desin yaşasııııın BUZ ve MASAJ :roflol::roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…