Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri 17 yaşındayım.. Bir sorum olucak bakarsanız sevinirim ablalarım.. :)

Yok sadece adaçayı ve buzla masaj uyguluyorum zaten.. Destek veren sen dahil herkese teşekkür ederim. Bende sna desteğim. Burda evli ablalar bile göğüslerinin küçüklüğünden kurtulmak için konular açıyolar. Ve önceden bişiler yapmadıklarına pişmanlar. Biz bunun pişmanlığını yaşamamak için şimdiden bişeyler yapma çabası içindeyiz.Ama nedense tepki alıyoruz.Neden bu kdr kısır düşünceliyiz bilmiyorum.

Nyse Butterflycm km ne derse desin yaşasııııın BUZ ve MASAJ :roflol::roflol::roflol::roflol:

Evet canım,ne olursa olsun pes etmek yokhihoyyyt Sen benden şanslısın çünkü yaşın daha küçük,inanıyorum istediğin ölçüye gelceğineyerimseniben

bi arkadaşım ortaokuldayken şu şekilde büyütmüş
baya bi büyütmüştü nasıl yaptığını sorduk gösterdi anlattı
ama ben şimdi nasıl anlatıcam bilmiyorum göstermek lazım
kollarınızı göğüs hizasında tutun birleştirin,üşüdüğünüzde falan kendi kendinize sarılır gibi ve sonra mümkün olduğunca geriye açın(sabah uyandığınızda gerinir gibi.ya da sırtınız ağrıdığında gerinir gibi)
birleştirirken göğüsleriniz iki kolunuz arasında sıkışıp birbirine değiyo zaten, sonra da açın. birleştirin açın.günde dilediğiniz kadar yapın bunu.ben biraz denedim etkisi oldu ama o arkadaşım kafaya çok taktığı için baya uğraşmıştı. ve ısırgan çayı göğüsleri dolgunlaştırır.

kollarınızı göğüs hizasında tutun birleştirin,üşüdüğünüzde falan kendi kendinize sarılır gibi ve sonra mümkün olduğunca geriye açın(sabah uyandığınızda gerinir gibi.ya da sırtınız ağrıdığında gerinir gibi)
birleştirirken göğüsleriniz iki kolunuz arasında sıkışıp birbirine değiyo zaten, sonra da açın. birleştirin açın.günde dilediğiniz kadar yapın bunu.ben biraz denedim etkisi oldu ama o arkadaşım kafaya çok taktığı için baya uğraşmıştı. ve ısırgan çayı göğüsleri dolgunlaştırır.

Çok saol yorumun için.. Deniycem..a.s.

Ben de deniyim o zamannn,saoll:eek:

önemli değil canım ben de 18 yaşındayım 75-B kullanıyorum.daha yaşımız çok erken önümüzde ne kadar yıllar var baksana gelişmemiz için.ama haklısın yani biraz daha büyük olsa daha iyi oturur giydiğimiz giysiler.ben de kalçalarım büyüsün istiyorum bunun yolu var mı :KK70: umarım ilerde büyürler :) bu arada inşallah iyi anlatabilmişimdir yöntemi.göstersem daha kolay olurdu da mümkün olduğunca anlatmaya çalıştım a.s.

önemli değil canım ben de 18 yaşındayım 75-B kullanıyorum.daha yaşımız çok erken önümüzde ne kadar yıllar var baksana gelişmemiz için.ama haklısın yani biraz daha büyük olsa daha iyi oturur giydiğimiz giysiler.ben de kalçalarım büyüsün istiyorum bunun yolu var mı :KK70: umarım ilerde büyürler :) bu arada inşallah iyi anlatabilmişimdir yöntemi.göstersem daha kolay olurdu da mümkün olduğunca anlatmaya çalıştım a.s.

Ayyy kalça da bende war malesef :roflol: Ne yesem direk popoya gidiyo Beyonce'nin poposunu geçti yani :roflol: büyütmek için bilemem de sıkılaştırıp şekle sokmak için ters köprü kurup 15er saniye bekleyebilirsin..Yani eller ve ayaklar yere basıcak gövdeni kaldıracaksın.. ama yüzün yere değil tavana dönük olucak. :jeyyar:

evet anladım canım beden eğitimi dersinde yapıoduk :KK70: ya ben çok yiyen bi insanım 172 boy 50 kiloyum ama kilo alamıyorum gece 12 de makarna 2 de sucuk yiyen bi insanım ne yesem göbeğe gidio, bacağıma kalçama yanaklarıma gitmiyo.zayıfım ama göbek var kalça yok :KK43: büyümüolar napıyım.ben de göğüslerimi büyütiyim bari belki biraz daha topluca görünürüm :KK70:

evet anladım canım beden eğitimi dersinde yapıoduk :KK70: ya ben çok yiyen bi insanım 172 boy 50 kiloyum ama kilo alamıyorum gece 12 de makarna 2 de sucuk yiyen bi insanım ne yesem göbeğe gidio, bacağıma kalçama yanaklarıma gitmiyo.zayıfım ama göbek var kalça yok :KK43: büyümüolar napıyım.ben de göğüslerimi büyütiyim bari belki biraz daha topluca görünürüm :KK70:

Hehehe :roflol: Cipse wer kendini çikolota manyağı ol benim gibi.. popon 1 ayda alır başını gider :roflol::roflol:

onlar büyük olunca orantıya sahip olacaksınız:nazar:

dışarıya güzel geleceksiniz:nazar:

övgüler alacaksınızşakkıdı

şimdi anladımmmmkaydirigubbakcemile2

başkasının gözünde ne kadar hoş göründüğüm değildir beni mutlu yapan. insan başkalarının gözünü doyurmak için yaşamaz yada övgü almak, beğenilmek bir kişinin amacı olamaz. bu çok basit bi düşünce ve kimsenin okadar basit olduğuna inanmıyorum. burda paylaşım yapıyoruz bi fayda vermek ve almak için konuyu çarpıtmaya insanları aşağılamaya çalışmaya ne gerek var ben bunu takıntı haline getiririm dert ederim yada her ne anlarsanız bu benim içimde olan bi problemdir. bu benim bedenim başkasıyla bi bağlantısı olamaz ben beni beğenenler için yaşamıyorum

başkasının gözünde ne kadar hoş göründüğüm değildir beni mutlu yapan. insan başkalarının gözünü doyurmak için yaşamaz yada övgü almak, beğenilmek bir kişinin amacı olamaz. bu çok basit bi düşünce ve kimsenin okadar basit olduğuna inanmıyorum. burda paylaşım yapıyoruz bi fayda vermek ve almak için konuyu çarpıtmaya insanları aşağılamaya çalışmaya ne gerek var ben bunu takıntı haline getiririm dert ederim yada her ne anlarsanız bu benim içimde olan bi problemdir. bu benim bedenim başkasıyla bi bağlantısı olamaz ben beni beğenenler için yaşamıyorum

Kesinlikle haklısın canım !

anammm kuzummmm az kalmış kızz özlem bence hemen masaja başla bakkk çok fayda eder 18den sonra çok az büyüyo ben diyim sana tatlımm opuyorumnanaktan
benimde öleydi lisede takma adım jenniferdi ama üniversitede çok erittim kalçayı merak etme erir oda ama zamanla tabi istersen eğer :KK66:

X