- 9 Şubat 2009
- 1.247
- 11
-
- Konu Sahibi ozlem_anqel
Erkek eli deyerse büyür diyolar bide onu mu dicektin sırnaşık şey :kedi:
evlenince büyüdüğünü biliyorum e nasıl büyücek kendiliğinden değil heralde bi el değicek yaniama işte o şimdi olmaz ondan başka yolu yokmu acaba
yalannnnn! iananma gülüm,bence erkeklerin uydurması bulaelaelaelaelae
küçük müçük ellemek için atmışlar işte ortaya bişey:roflol: yemezlerrrsengözlerimebaksanab
17 yaşındasın takma ya
daha ergenliktesin
gelişme sürecindesin
yemene dikkat et dengeli beslen
yeterli olur
canım, evlenen ve evlenmeden önce bu safsataya inanmış bi kurban olarak söylüyorum, hokus pokus yapan sihirbazla fln evlenmek lazım dokununca büyümesi içinkaydirigubbakcemile3, şaka bi yana eğer evlendiğin gibi hamile kalmazsan göğüslerin büyümez, bu bir. ikincisi bi çok kadının(ben de dahil) evlendikten sonra göğüsleri büyümüştür(durun hemen heyecan yapmayınnaniknanik) sebebi de bekarken d.kontrol hapı kullanmaya gerek duymayışımızdıryerimseniben. evlenmeden 3 hafta kadar önce d.k. hapına başlanır, o da 1 ay içinde etki göstermeye başlar, bizim cicikler meme kıvamına gelir, biz de sevinip erkeklere mal ederiz bu başarıyıkaydirigubbakcemile3 diğer bir deyişle d. kontrol hapı accayip göğüs büyütür, ama kullanılan süre boyunca göğüsler bomba gibi olur, bıraktıktan 1-1.5 ay sonra-eğer hamile kalmazsanız aynen fıssssırnaşık şey
durum bööle yanişakkıdı
Bşi sorucam bide d.kontrol hapı hormonlarda dengesizlik yapıyormu.. ?
yapmaz mı cnm ya, ben öyle sakal bıyık çıkarcak kadar uzun kullanamadım, 3,5 ay sonunda pes ettim. bırakmadan önce son 2 gün fln davul gibi şiştim ki 45 kiloydum yani, yanlış anlaşılmasın,kilo almadım ama vücudum ödem yaptı çok fena, gece sancıdan uyuyamadım,karnım,kasıklarım...+ göğüsler şişerken o kadar acıyo ki, bırak erkek elini, sütyen takarken kendi elin değince bile acıyo, doğum kontrolü gerektircek bi durum kalmıyo yani ortada. başka yan etkileri de var ama konuyla alakası yok şimdi:kedi:
işte uzun süre kullanan kadınlarda sakal,bıyık gürleşmesi, sivilce gibi sorunlara da neden oluyor. hormonlarda dengesizlik yapıyor tabi ki, çünkü tabletlerle doğrudan hormon alınıyor vücuda...
heyecan meyecan olayına da inanma cnm, sen hiç öpüştü diye göğsü büyüyen birini duydun muyerimseniben
z£yn€p;8780985 .!.:Kilo al büyür falan bunlar yalan.Ben 10 kilo aldım 1 gram artış olmadı göğsümde
1 ay önce doğum kontrol hapı kullandım
baya bi dolgunlaştı ama hapı bırakınca yine eskisine döndü(
yani bunların hepsi yalan
kalıcı ve tek yöntem meme büyütme ameliyatı
hiç kafanı böyle boş şeylerle yorma
eğer korkmuyosan paranda varsa ameliyat ol :)
Ben de sonunda ericem muradıma
3 Eylülde ameliyatım var
he bu arada bende 18 yaşındayım
yaşımı doldurur doldurmaz ameliyat olmaya karar verdim :)
inşallah sende bi yolunu bulur istediğin ölçülere kavuşursun...
kadınlarda vücut 20 yaşına kadar gelişimini anca tamamlar bunu bana da söyleyen kadın doğum uzmanıydı.
Anladım yorumun için çok saol..
Ne kadara olucaksın.. bn 7-8 milyar diye bliyorum...
Evet aslnda haklısınz.Teşekkür ederim açıklama için..:1hug:a.s.
24 yaşndasınz sanırm.. ne kdr gençsnz ve evlisinz ne kdr güzel bişey ya.. opuyorumnanaktan
canım daha şimdiden oranla buranla oynama doğal haline bırak gelişimini tamamla.sonra farkında olmadan yanlış bir şey yaparsın.risk almaya değer mi.ayrıca benim de 75/B 27 yaşındayım.önemli olan çok büyük olması değil.dimdik olması bence.benim öyle dik yuvarlak sert ama kocaman değil.seviyorum onları.
bişi diil cnmopuyorumnanaktan
saol cnm ya, üniversitede tanıştık, 3 yıl çıktık, okul bitince de evlendik işte...ben 25-26 yı bulur evlenmemiz diye düşünüyodum ama kısmet işi bunlar cnm:1hug:
Yok ameliyat flan düşünmem zaten de.. Evet o konuda bende mutluyum sarkık değiller.. Dimdik olması büyük avantaj tabi bizim için.. Teşekkürler yorum için
Tabiki.. Mutluluklar diliyorum.. Bebeğiniz war mı opuyorumnanaktan