- 23 Mayıs 2009
- 228
- 0
-
- Konu Sahibi ozlem_anqel
En iyi yöntem zaman... Bekle...lmaz:
canım daha küçüksün bırak vücudun gelişimini tamamlasın.sana önerim sutyenle yatma destekli kullanma gelişimini engellersin dengeli beslen spor yap
ben ergenlikte destekli sutyen kullandım o küçülmeye neden oldu kan dolaşımını engelliyo çunku.normal olanları kullan.ewde yatarken falan kullanma sutyen.sonra banyodan çıkarken soguk su tut.sakın sakın kendini baskalarıyla karşıaştırma oldugun gibi kabullen kendiniHmm.. sütyensiz yatmayı denicem.. ama destekli kullanmayınca da kötü duruyor dışarıda napıcam ya.. Dersaneye flanda gidiyorm şimdi.
ben ergenlikte destekli sutyen kullandım o küçülmeye neden oldu kan dolaşımını engelliyo çunku.normal olanları kullan.ewde yatarken falan kullanma sutyen.sonra banyodan çıkarken soguk su tut.sakın sakın kendini baskalarıyla karşıaştırma oldugun gibi kabullen kendini
bem göğüslerim 17imden sonra büyyememişti inş seninde öyle olmaz
1.70 boya 48 kiloydum ve göğüslerim yoktu resmen,daha sonra 55e kdr çıktım ve göğüslerim büyüdü.3-4 kilo alablrsn ama fazla değil.bunun dışında 17 yaşından sonra göğüsler biraz daha şekilleniyor ama çok da büyümüyor.haplar,jeller fln hiç inanmadığım şeyler
bakın yaşınız kaç bilmiorm ama size glüorum kaydirigubbakcemile317den sonra byümez ı ıh...yasakkelime
bakın yaşınız kaç bilmiorm ama size glüorum kaydirigubbakcemile3
bi kere vücur gelişimi 18 lerde yavaşlar 17 de btti die bşi yoklmaz:
20 lerde göğüs büyümeye devam eder zemuszemus
bence bşiyi araştırma yapmadan insanları üzmenin anlamı yok :1closedeyes:
herkes biliyorki 17 yaş gelişmenin durduğu bir yaş deildir bu çok komik bi düşünce kaydirigubbakcemile3 :roflol: :roflol:
canım hıc gulme bence benımde goguslerım lısede hıc ama hıc buyume gostermedı ortaokulda bıraz bı buyur gıbı oldu sonra durdu zamanla oda gıttı zaten
ama genelleme yapmak yanlış yerimseniben
benim ortaokulda sıfırdı lisede büyüdü sengözlerimebaksanab