- 23 Mayıs 2009
- 228
- 0
-
- Konu Sahibi ozlem_anqel
anammm kuzummmm az kalmış kızz özlem bence hemen masaja başla bakkk çok fayda eder 18den sonra çok az büyüyo ben diyim sana tatlımm opuyorumnanaktan
benimde öleydi lisede takma adım jenniferdi ama üniversitede çok erittim kalçayı merak etme erir oda ama zamanla tabi istersen eğer
Şimdilik dursun bakalım önce biri btsin dierini öle hallederiz :roflol:
Evet yaa 1.5 hafta oldu masajın etkisini görüyorum resmen...
aaahhh ahh taş kafam neden lisede bu foruma üye diildim ki benn bide takmazdım ben lisede öle yaaaa acaba o kadar küçük deilmiydi benimkiler :1rolleyes::1shok:
yaşı 16 19 arası olan arkadaşlarıma sesleniyorum daha gelişiminizi tamamlamadınız sakın estetik düşünmeyin büyür memişleriniz
diyorum ya benimde küçüktü o zamanlar 21 yaşındayım şuan 85ten taşıyo göğüslerim ...umutsuzluğa kapılmayın göğüslerimin güzel olmasınıda bu forma borçluyum hergün duştan sonra soğuk su tutuyorum taaş gibi oluyo valla benimkiler südyen takmaya bile gerek yok soğuk suyla masaj yapın sarkmasın memişler Hem küçük hem sarkık memişler hoş durmayabilir
alakası olmicak belki ama :icecream: erkekler büyük göğüs değil dik ve sertten hoşlanırmış bunuda yeni öğrendim :icecream:
Cipse başla o zmn :jeyyar:
dişlerimde tel olduğu için cips kola falan yasak canım mafoldumben
bnde 18 yaşındayım 80 beden kullanıyorum ama bn sütyen kullanmaya geç başladım o yüzden.
bnm de tavsiyem fazla sütyen kullanma evin içinde falan takma yani
fenomen belkide benim 18 yaşında küçük dediğim göğüslerim Okadarda küçük değildi..annem 75 alırdı ama doldururdum dekoltem bile çıkardı ..küçükten kastım 75 kullanırdım şimdi 85 takıyorum
birazda kilo aldım tabi 18 yaşında 49 kiloydum şimdi 55 kiloyum :1rolleyes:
bnde 17 yaşındayım boy 165 kg 50 benimde göğüslerim küçük inşallah büyürler ya evlendiğimde falan erkekler büyük tercih ediyo Çok üzgünüm çoook
erginlikte göğüs büyümesi regl le alakalı kızlar.eğer 13 yaşında regl olduysan 17ye kadar gelişimin tamamlanır hemen hemen.benm bi arkadaşım lise 1de olmştu 1de küçücüktü göğüsleri boyu da kısaydı şimdi hem boyu uzun hem de göğüsleri bya büyüdü.
bnde 17 yaşındayım boy 165 kg 50 benimde göğüslerim küçük inşallah büyürler ya evlendiğimde falan erkekler büyük tercih ediyo Çok üzgünüm çoook