Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri 17 yaşındayım.. Bir sorum olucak bakarsanız sevinirim ablalarım.. :)

Şimdilik dursun bakalım önce biri btsin dierini öle hallederiz :roflol:

Evet yaa 1.5 hafta oldu masajın etkisini görüyorum resmen...

Şimdilik dursun bakalım önce biri btsin dierini öle hallederiz :roflol:

Evet yaa 1.5 hafta oldu masajın etkisini görüyorum resmen...

aaahhh ahh taş kafam neden lisede bu foruma üye diildim ki benn bide takmazdım ben lisede öle yaaaa acaba o kadar küçük deilmiydi benimkiler :1rolleyes::1shok:

yaşı 16 19 arası olan arkadaşlarıma sesleniyorum daha gelişiminizi tamamlamadınız sakın estetik düşünmeyin büyür memişleriniz
diyorum ya benimde küçüktü o zamanlar 21 yaşındayım şuan 85ten taşıyo göğüslerim ...umutsuzluğa kapılmayın göğüslerimin güzel olmasınıda bu forma borçluyum hergün duştan sonra soğuk su tutuyorum taaş gibi oluyo valla benimkiler südyen takmaya bile gerek yok soğuk suyla masaj yapın sarkmasın memişler Hem küçük hem sarkık memişler hoş durmayabilir
alakası olmicak belki ama :icecream: erkekler büyük göğüs değil dik ve sertten hoşlanırmış bunuda yeni öğrendim :icecream:

aaahhh ahh taş kafam neden lisede bu foruma üye diildim ki benn bide takmazdım ben lisede öle yaaaa acaba o kadar küçük deilmiydi benimkiler :1rolleyes::1shok:

Belkde çok kçk diildir :jeyyar:

Erkekler de bilmiyo zaten neden hoşlandıklarını kararsız onlar
:roflol::roflol:

yaren silacımm seninkki zaten büyükmüştür bence olmaz yani 85 bedenn bilmiorum ama senin o zamanlarda böle küçücük diilmiştir heralde ben öle düşünüyorum yani 19 yaşındayım ama daha fazla büyümez diorumm bence öle ama inşallah senin gibi olur benimkilerde

bnde 18 yaşındayım 80 beden kullanıyorum ama bn sütyen kullanmaya geç başladım o yüzden.
bnm de tavsiyem fazla sütyen kullanma evin içinde falan takma yani

fenomen belkide benim 18 yaşında küçük dediğim göğüslerim Okadarda küçük değildi..annem 75 alırdı ama doldururdum dekoltem bile çıkardı ..küçükten kastım 75 kullanırdım şimdi 85 takıyorum
birazda kilo aldım tabi 18 yaşında 49 kiloydum şimdi 55 kiloyum :1rolleyes:

hmm o zaman sen üstten kilo alıosun canım ailende nasıl peki yani onlarda üstten mi kilo alıyolar ?

bende üstten kilo alabilsem ahh keşke bi yolu olsa?? bu arada kızlar benim kuzen minicik bişeydi taa ki 19 a kadar sonra birden göğüsler kocaman oldu CADIARZU tabi boy falanda aldı başını gitti off keşke bendede olsa

Son düzenleme:
bnde 17 yaşındayım boy 165 kg 50 benimde göğüslerim küçük inşallah büyürler ya evlendiğimde falan erkekler büyük tercih ediyo Çok üzgünüm çoook

bnde 18 yaşındayım 80 beden kullanıyorum ama bn sütyen kullanmaya geç başladım o yüzden.
bnm de tavsiyem fazla sütyen kullanma evin içinde falan takma yani

tmm.. geceleri flan takmamaya özen gösteriyorm artk ztn... saol yorumun için :1rolleyes:

Of kiloda almak istemiyorum aslnda napıcam yaa :1no2:

bnde 17 yaşındayım boy 165 kg 50 benimde göğüslerim küçük inşallah büyürler ya evlendiğimde falan erkekler büyük tercih ediyo Çok üzgünüm çoook

bendeee :1no2:

erginlikte göğüs büyümesi regl le alakalı kızlar.eğer 13 yaşında regl olduysan 17ye kadar gelişimin tamamlanır hemen hemen.benm bi arkadaşım lise 1de olmştu 1de küçücüktü göğüsleri boyu da kısaydı şimdi hem boyu uzun hem de göğüsleri bya büyüdü.

ben 14 yaşmda regl oldum ama oldktan sonrada boyum uzamaya dewm ediyo. göğüste gelişme az az oluyo

benimde göğüslerim küçük ben lise iki deyken sütyen takmaya başlamıştım 75 beden fakat içi boş kalırdı şimdi 25 yaşındayım hala 75 beden kullanıyorum dolduruyor şimdi

sizi olduğunuz gibi kabul edecek erkeklerde var merak etmeyin çokta kafanıza takmayın

cnm aynı yaştayız.ben bu yaz adaçayı içtim ve hurma yedim kesinlikle işe yaradı.başka bi topictede yazdım yaptıklarımı.östrojenle ilgili göğüs büyümesi ve düzenli adaçayı içersen seninkilerde büyüyeceklerdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…