Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri 17 yaşındayım.. Bir sorum olucak bakarsanız sevinirim ablalarım.. :)

Kendi adıma konuşayım,amacım seninki de büyümez demek değildi.Zaten bünyeye göre değişir.Ama benim büyümedi,sadece bunu söyledim.Gerçeklerden kaçamayız yani.Nezin dediği gibi genelleme yapılamaz;ama büyüyen de var büyümeyen de.Bi de ben hiç bişi yapmadım büyümesi için,kendiliğinden büyümesini bekledim.Bunun da olumsuz etkisi vardır belki de.Yani kişiden kişiye değişir,bu bana olan bişiydi..yerimseniben

Evet doğru aslında..tşekkür ederim

Teşekkür ederim çok yorumunuz için..60a kdr çıkarım baktım ki bi etkisi olmuyo tekrar werebilirim.. Umarım büyür çünkü boyuma da öyle dendi uzamazsn dendi 1 sene içinde 11 cm uzadım..

bence göğüs her yaşta büyüyebilir masajla..

Evet buzla masaj uyguluyorum 1 aydır biraz etkisi oldu ama o kdr çok değil yani..

Anladım teşekkür ederim..

bence daha büyücektir kafana takma yeter ben liseyi bitirdikten sonra 2 sene daha 75 sütyen taktım şekerim boşver daha büyüyecektir

Benim de 17-18 yaşından sonra büyümedi,zaten küçücüktüler ve de öyle kalmaya devam ettiler((

Ypma ya.. of :1no2:

Teşekkürler yorumunuz için..Gelişimim zaten devam ediyor da göğüslerim de bi gelişme yok kafamçokkarıştı

bence daha büyücektir kafana takma yeter ben liseyi bitirdikten sonra 2 sene daha 75 sütyen taktım şekerim boşver daha büyüyecektir

Saolun yorumunuz için..Ya zaten dümdüz diyemem 75i doldurmakla doldurmamak arası gibi bişi :1rolleyes: ama umarım büyür..

fıstık takma kafana o kadar...ilerde dönem dönem hem büyüyüp hem küçüleceklerdir.75i de doldurur zamanla daha küçük yaşın.doldurmazsa da destekli sütyenler bi harikahihoyyytbazılarında çok belli oluyo sütyenin destekli olduğu ama senin kilonn falan da güzel ,gayet de yakışır giydiğin herşey.:içelim:

Çok saolun yorumunuz için.. :1hug: Destekliler iyi benim için evet ama seneye bunun mezuniyeti war.. Balosu war napıcam bilmiyorum.Önu kapalı bişi giymek istemiyorum o özel günde.. Sadece o da değil günlük hayatta da.. :1no2:

ya bence büyür ya sonuçta gelişim çağı dediğimiz şey ne hormonların aktive olması değil mi e daha gelişim bitmediyse hormonlar hala normalin üstünde çalışıyodur zaten bu da göğüslerin büyümesini devam ettirir. kaldı ki göğüs sürekli değişime uğrayan bir organ yani sadece ergenlikte büyüyüp küçülmüyor. benim büyümedi diye yazan ark.lar evet belki büyümemiş gibi görebilirsiniz ama farkedemeyeceğiniz bir ölçüde de olsa büyümediği, şekillenmediği ne malum? ha derseniz ki o ölçüde büyüse nolur büyümese nolur gelişim çağında olan biri dışarıdan bir etkiyle(masaj, buz vs..) bu büyümeyi hızlandırabilir hatta arttırabilir. bu da benim düşüncem buyrunnnnnnnnn

Teşekkür ederim yorum için.. Buz ve masajı bi süredir uyguluyorm.. bakalım etkisi olacakmı..

olur canım etkisi niye olmasın bak sana şöyle söyliyim ben de 17 yaşındayım yaklaşık 2hafta falan oldu masaja ve buza başlayalı aynı zamanda hurma ve kara üzümde yiyorum(çekirdeğiyle) ve tam tamına 3 cm büyüdü ve adet dönemime okadar çok var ki yani kısaca büyür bence çok kafana takma yani takma derken üzülme:içelim:

Benimde 5 gün oldu buza ve masaja başlayalı.. Bugün bide adaçayı alıcam.. hurma yiyemiyorum ben ya.. sanırım zeytin yemediğim için oluyor görüntüsü benzediği için. Kara üzümü de denerim.. Teşekkür ederim tekrar.. hem yorumun hem desteğin için :1hug:

canım taze taze nar ye değişimi farkediceksin.ayrıca ben 20 yaşımdayım ve son 8 ayda göğüs bedenim büyüdü 80-85 takarken şimdi 80 göğsümün yarısını toplamıyor hiç üzülme ne zman büyüceği belli olmaz

Ayy ben nara bayılırım sewe sewe yerim şimdi tam da mewsimi yakında çıkar.. Çok teşekkür ederim yorumun için :1hug:

ne demek cnm her zaman :) bide nar da iyi geliyomuş bak ozaman nar da alayım hem çok severim narı ben :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…