- 9 Şubat 2009
- 1.247
- 11
- Konu Sahibi ozlem_anqel
sanki ameliyat için 18 yaş erken değil mi :S doğru bi kadının vücudu 20-22 yaşlarına kadar gelişimini devam ettirir. gelişim tamamlanmamışken dışarıdan bir uygulama sakıncalı gibi geldi bana bilmiyorum..
bu arada budapest Allah mesut etsin cnm eşinle sana mutluluklar inşallah bebeğinizi elinize aldığınız günü görmek de nasip olur :) valla ergenlikteyiz daha bence büyüyebilir. erkek eli olmasa da olurr bence ben büyümez diyenlere pek inanmıyorum yada büyümesini istediğim için büyüyeceğine inanıyorum
çok sağol cnm, Allah sizlere de bu mutluluğu tattırsınopuyorumnanaktan
ben 3 yıl kadar önce bi yağ denemiştim, bitkiselmiş tamamen, adı 2.5(two point five), bence sadece limon yağıydı:) çileklisi de çıkmış sonra ki o da sadece çilek yağı diye düşünüyorum. masajın da etkisiyle biraz dolgunlaşma olmuştu, ama bırakınca söndüler gene.
ameliyat olmadan göğüslerini geliştirebilen insanlar var tabi,ama süreklilik isteyen bir süreç bu. masaj,bazı egzersizler, östorojen salgısını arttıran yiyeceklerle 1-2 beden katedilebilir diye düşünüyorum.dediğin gibi,önemli olan imkansız olmadığına inanmak, düşüncelerimizle vücudumuza verdiğimiz sinyaller vücut tarafından emir olarak algılanır aslında, bizim de bu gücümüzün farkına varıp kullanmayı öğrenmemiz gerekli diye düşünüyorum.a.s.