- 29 Kasım 2018
- 4.098
- 24.132
- 308
- Konu Sahibi haveaniceday
-
Madem ona hitaben yazıyorum. Direk okutursunuz.Sizden şuan isteğim bana yardımcı olmanız kızımıza yazdıklarınız okutacağım sadece benim yakın çevresisin değil başka ablalarının da fikirlerini öğütlerini alsın istiyorum
Madem 17 yaşındaki kızımız okuyacak o zaman burada yazılacak tüm mesajları iyi okusun.Tek tek yazamayacağım ama sorulara bende cevap vericem her mesajı kızımıza okutacağım lütfen herkes düşüncesini yazsın
Burası ne kadar doğru. Kocaya kaçıp da mutlu olan nerdeyse görmedim gibi birşey. En mutlusu kaynana evinden çıkana kadar hastalık sahibi oldu. Aileniz karşısında varlık gösteremeyen bir adam var (Adam dediğim lafın gelişi, 19 yaşında adam mı olur, çocuk o çocuk), ailenizin karşısına çıkaramadığınız adamı nasıl koca diye elalemin içine çıkaracaksınız?Erkenden evlenip mutlu olan yok mu diyeceksiniz, kaçana mutluluk yok, bugün evlenmek için kaçan yarın evlilikten kaçar.
Bizim bir tanıdık kızın bir eli yağda bir eli baldaydı, ailesini bizzat tanıyoruz. Bir dediği iki edilmezdi, bir kıyafeti giymeden öbürü alınırdı öyle diyeyim. Buna rağmen gencecik yaşında gidip suriyeli bir ailenin oğluna kaçtı, daha neler neler.. Böyle cinsler de varBu kadar bir eli yağda bir eli balda büyüdüyse evden neden kaçtı?
Genelde ailesinden zorbalık görenler böyle bir tercihte bulunuyor.
Eşinize söylediniz mi?
Sevmek yürek ister cesaret ister, yaşıma bakıp aşktan anlamayan kocakarı diyebilirBurası ne kadar doğru. Kocaya kaçıp da mutlu olan nerdeyse görmedim gibi birşey. En mutlusu kaynana evinden çıkana kadar hastalık sahibi oldu. Aileniz karşısında varlık gösteremeyen bir adam var (Adam dediğim lafın gelişi, 19 yaşında adam mı olur, çocuk o çocuk), ailenizin karşısına çıkaramadığınız adamı nasıl koca diye elalemin içine çıkaracaksınız?
istediği kadar bir eli yağda bi eli balda olsun duygusal eksiklik var ana sevgisi hiç yok baba sevgisi desen çok azBu kadar bir eli yağda bir eli balda büyüdüyse evden neden kaçtı?
Genelde ailesinden zorbalık görenler böyle bir tercihte bulunuyor.
Eşinize söylediniz mi?
sahiden miBizim bir tanıdık kızın bir eli yağda bir eli baldaydı, ailesini bizzat tanıyoruz. Bir dediği iki edilmezdi, bir kıyafeti giymeden öbürü alınırdı öyle diyeyim. Buna rağmen gencecik yaşında gidip suriyeli bir ailenin oğluna kaçtı, daha neler neler.. Böyle cinsler de var
Bende de bir örnek var. Hem maddi hem manevi çok iyi durumda olan bir akrabam 18 yaşında kaçtı. Aynen yaşı küçük, ailesine bağımlı bir gence. Nikahla evlendi, düğünde hamileydi. Çevrenin yardımlarıyla karınları bile zor doyuyordu. Çok direndi ama sonunda çok şükür farketti hatasını. Evine döndü. Tabi daha 19 yaşında kucağında bebeğiyle. Bu örnekler genelde hiç şaşmaz sadece isimler değişir. Yeğeniniz de onlardan biri olmaz umarım.sahiden mi
peki nasılmış şimdiki hayatı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?