senden bir yaş büyüğüm sadece daha kolay iletişimde olabiliriz diye düşünüyorum
daha çok küçüğüz dön bi bak etrafına bu yaşta evlilik hayali kuran var mı ki sende kurma evet hayat belki ana baba konusunda şanssız davranmış ama bu şanssızlık hep böyle devam edicek değil, otur dersini çalış seneye sınava gireceksin büyük ihtimal eline mesleğini al almalısın çünkü biz buna mecburuz,denildiği gibi hayatını bir erkeğin vicdanına bırakma,elinde gelirin olsun bdv de boşanmak isteyen kadınların çoğu keşke elimde maddi gelirim olsaydı diyor ,her gün okunuyor bu başlıklar bu çok üzücü maalesef.Anne baba eksikliğini o çocukta karşılamaya çalışıyorsun fakat yarın gerçeklerde sahaya girecek sadece aşk ya da sevgi olmayacak evleneceksin ekonomik sıkıntı kv kp gibi saçmasapan konularla muhattap olucaksın daha 17 yaşında.
evet sevgisiz kalmışşın ama bu eksiği bir erkekle doldurmak zorunda değilsin yukarıda da denildiği gibi toplum için yaralı kuruluşlarda görev al ,çevrene bak ,sosyalleş, kitap oku, meslek sahibi olmak için çalış, yurtdışına açılamaya bak,dil öğren,gez,senin yaşında yapılabilecek çok aktivite var
ayrıca seni kaçırarak götürmüş adama da çok güvenme eğer çok istiyorsa seni alır eline çiçeğini çikolatasını gelir ister tabi münasip bi yaşta,adamın daha askeri yok işi yok gücü yok seni nasıl geçindirecek yarın çocuk olucak çocuğa nasıl bakıcaksınız
kendini düşünmüyorsan gelecekteki çocuğunu düşün lütfen,bi mağazaya gittiğinizde istediği bir şeyi alamamak bi anneyi nasıl üzer,onu en iyi okullarda okutamamak nasıl yaralıyacak seni çevremde hep görüyorum ya da sen istediğin bir şeyi yapamadığında nasıl canın sıkılacak bunları düşün. O sıra yaşıtların üni üni gezicek,yiyecek,içecek ,bi zaman sonra maddi imkanlarını kullanabilecekler.
kuzenim 19 unda aşık olarak evlendi bin pişman çocuğunu kendi büyütmek istedi maddi sıkıntılardan dolayı büyütemedi çalışmak zorunda kaldı ve mutlu görünsede mutsuz,eşi ne kadar olgun adam diye gösterilirken hiç öyle biri değil aslında
git bi psikologla rehberle görüş bunlar kötü şeyler değil,ortaokuldan beri rehberlikten yardım alırım ,beni rahatlatır orası ,psikiyatris ya da psikologa da gidicem bu benim deli olduğumu mu gösterir hayır,bizim yaşımızda psikiyatrise psikolga gidene deli gözüyle bakılıyor ama hayır
lütfen çok iyi düşün
inan bana bu yaş grubundaki erkeklerin amacı çok farlı sen aşkım kalp tatlı çiçek böcek diye pembe hayaller kurarken onların kafası başka yerde