17 Yaşında Evlenmek İstiyor..!

Bunu ekran resmi aldım Allah size de yardım etsin bundan sonra feraha erin inşallah

Şimdiki çocukların önünde durulmuyor, pek yapacak bir şey yok. Yalandan bir yüzük takıverin, evlilik için de önce okulun bitmesini şart koşun. O vakte kadar kim öle kim kala.

Kızcağız ana babasından yeterince sevgi ve ilgi göremediği için bunu başkalarında arıyor. Birazcık sevgi gösterisinde de işte böyle oluyor. Sözünü dinlediği, çok sevdiği bir büyüğü veya yaşıtı var mı o konuşsun?

Anne babadan görmediğin sevgiyi, sevgilinde ariyorsun. Duygusal bir boşluktasin. Arkadaslarin gezip eğlenirken, cok pişman olursun. Arkadaşların üniversiteye gider, harika zamanlar geçirir, sen evde yemek pisir, temizlik yapar, cocuk büyütürsun. Mesleği olmayan cocuk yasta bir esle degil istedigin kiyafet istedigin yemeği yemeye para bulamazsın. Yapma canim bunu kendine. Git okulunu oku. Yazdıklarımız bir kulağından girip digerinden çıkıyorsa, evlenicem deme bekle, sende bunlarin dogru oldugunu göreceksin. Sevgilinle hesap yapın ise girdi farzet alacağı asgari ücret neyi nereye verdiniz size ne kaldı. Gorceksinki elinize kalan para yok, ömrünü parasiz mi geçirmek istiyorsun, okuyup rahat rahat yaşamak varken

Şimdiki çocukların önünde durulmuyor, pek yapacak bir şey yok. Yalandan bir yüzük takıverin, evlilik için de önce okulun bitmesini şart koşun. O vakte kadar kim öle kim kala.
O şartları dinleyen kim biz gerçek yüzük taktık da noldu Allah sabır versin o kadar zor ki o kadar hem de besle büyüt elin işsiz güçsüzüne kansın

O şartları dinleyen kim biz gerçek yüzük taktık da noldu Allah sabır versin o kadar zor ki o kadar hem de besle büyüt elin işsiz güçsüzüne kansın
Nişan döneminde biraz görebilir işte neyin ne olduğunu, şimdi herşey çok güzel laylaylom hayat. Ama nişanlı olunca kayın aile ile de muhatap olunacak, yuva ve hayat kurma telaşı saracak, sevgilisinin de ne olduğunu o zaman görecek. Şimdi kaçtığı yerden gelmese daha mı iyi?

Kızlar sakın yanlış olmasın konuyu açıp kenara çekilmiyorum sadece şuan işteyim etrafımda kalabalık yazacağım hepinize

Geldiği zaman kızı psikologa götürün derim bence şuan boşlukta ne yaptığını bilmiyor...

Arkadaşım 18 yaşında evlendi, lise biter bitmez. Aile apartmanına gelin gitti, dışardan aaaa ne güzel bütün aile sıkı fıkı, hem kira derdi de yok, kaynana kayınbaba oğullarına ev yapmış falan filan. Ama içine girince o sıkı fıkı ailenin asıl yüzünü görüyorsun işte. Arkadaşım 12 yıllık evli, kocası ile başbaşa içtiği bir çayı kahvesi yok. Kaynana mevzu çıkarıyor, eve bi bisküvi alınsa. Misafir olunca bişe demiyordu, o da bol bol bizi çağırırdı, evinde bişeyler yapınca mutlu olurdu. Vajinismus yaşadı kocasının ayılığı yüzünden , ilk 4 yıl çocuğu olmadı. Kocadan kaçıyordu kadın, regli bitiyor ama söylemiyordu. Çocuk yok, cinsel sorunlar var, kaynana da ne dese beğenirsin sofra başında. '' Çocuk olmazsa kuma alırız üstüne. ''. O sepet kafalı kocası da anasına sen ne diyon dememiş. Kadın reflü oldu sinirden üzüntüden, en son gördüğümde suratı çarşaf gibiydi, sanırsın ruhu çekilmiş.

o yaşlarda insanların beyni kasığında oluyor umarım sonu iyi olur ne diyebilirim ki genelde ailesi sahip çıkmayan çoook rahat yada çook sıkı ailelerin çocukları böyle oluyor.

Çok pişman olursun çoook yapma be güzelim. Evlilik hiç bi zaman çözüm olmaz hele ki ayaklarınız yere dahi basmıyoken yapamazsınız. Kendine geleceğine bunu yapma kendini kurtar.

Derhal kayip basvurusunda bulunun. Yakalansinlar 19yasindaki cocuk resit olmayan bir COCUGU kacirmanin cezasi ceksin. 19 yasinda cocuk diyoruz ama kiz kacirmaya gelince cocuk olmuyorlar akillari işine gelene eriyor. 19yasinda biri bunun suç ve cok kotu bir durum oldugunu biliyordur cezasini cekmeli. Siz kiza hoş bir dille konusup yaninda oldugunu hissettirin gelsin eve ve babasi cocuktan sikayetci olsun. Bu kiz kaciran pe.zevnkler hapisten cikamasiiin insallah kizin gonlu olsun olmasiin kimse kimsenin cocugunu kaciramaz ya evleneceklermiş peesss. Niyeti evlenmek olsa 18i bekler direk gidip nikah kiyarlardi bunlarjn amaci got gezdirip aileleri korkutup hadi bizi evlendirin cunku biz yasimiz tutsa bile kendimiz evlenip ev duzemicek kadar cocuguz daha mesaji vermek. Kiz geldiginde anlayisli olun fakat sert tavrinizida gosterin yaptiginin ne kadar kotu oldugunu anlasin bu cocuk kucaginda bebekle gelse bir yil sonra ne olacak al basina omurluk belayi . Of cok kiziyorum boyle konularda ya kir kicini okulunu oku bok mu var kocada bu yasinda. Bu tip cocuklarin burnu dogru yol gormuyor genelde zor bi surec umarim dogruyu bulur.

Son düzenleme:
Önceki mesajlarda arkadaşlar yazacağını yazmış zaten
Ben sizin icin yazıyorum; Açıkçası ben olsam bu kadar karışmazdım.
Çünkü eninde sonunda kötü siz olurdunuz asla unutmayın!
Bırakın eşiniz, kayınvalıdenız karar versin.

Öte yandan düşünceniz cok guzel lakin dedigim sekilde bu tarz meselelerde iyilik yapmaya çalışan insanlar hep kötü olmuştur sonunda .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…