- 21 Ocak 2018
- 8.210
- 20.194
- 32
Kadın 10 yıldır evli.Yardım istiyor.Ne kadar merhametsizsiniz.Bu insana yazacağınız bu mu.Yazmasın sizin gibiler.
Hanım efendi tuhaf değilim çaresizim çare arıyorum. Olay bu babam yatalak ben.babamla.degil annem ile yasayacagimNe tuhafsınız ya. Sizi satmaya kalkan adam torunlarına neler yapmaz. Biraz daha mantıklı düşünün.
Ne çelişkisi çaresizimim kararsizim.yol.ariyorum yaptığım hatalardan neden bu kadar acimasiz şeyler cikariyosunBana merhametsiz etiketini yapıştıracağınıza konuyu iyi okuyun. Baştan aşağı Çelişki ve verip uyguladığı radikal kararlarla dolu.
Hanımefendi babam yatalak benim.suaan onunla yaşanmayacağım benim annem gelecek sadeceSizi satmaya kalkan baba nasıl ve neden gel çocuklara bakalım diyor ilginç
Babam yatalak bu olaylar 13 yıldan fazla olmuştur uyuşturucu etkisi oda malını mülkünü kaynedeop bu batağa düştü kötü biri değil ama.onunoa yasamauavagimBaba uyuşturucuyu bıraktı mı En önemlisi bu,Ana baba evi ortamı nasıl Parayı kim kazanıyor orada.Sizden beklenti var mı
Hanımefendi ben çok yıllar sonra affettim bütün malını mülkünü kaybedip bu batağa düşmüş uyuşturucu etkisinde iken bu olau oldu şuan yatalak ve ben onunla değil annekle yasayavagimSizi bilmem kaç yıl önce satmaya kalkan adama baba bile demeniz ayrı bir ironi
Elden ayaktan düşmüş kendine baktıracak birini arıyor.
Evladını satmaya çalışan kişiyle ancak düşman olabilirim bırakın baba demeyi.
Ya çok şey yazacamda neyse
Ailenizden uzak durun
Sen demedin mi annem babamla diye.Hanım efendi tuhaf değilim çaresizim çare arıyorum. Olay bu babam yatalak ben.babamla.degil annem ile yasayacagim
BoşanMerhaba arkadaşlar Firuze ben yaşım bu yıl 29 olacak 2 çocuk annesiyim oğlum 8 yaşına girecek kızım 3 buçuk öncelikle gerçekten yardıma ihtiyacım var ve kimseye anlatamıyorum sizden ricam beni aydinlatmaniz
17 yaşında kendimden 17 yaş büyük bir adamla evlendim sevdim sandım fakat babam uyuşturucu bağımlısı olduğu için beni satmaya kalkiinxa evden kaçıp gidip evlenmeye karar verdim çünkü çalıştığım her isyerinde taciz gördüm. Annemin psikolejisi o dönem bozuktu evi terketti çünkü anneme de aynı şeyleri yaşatmisti neyse kısa özeti bu diyelim
Eşim aşırı manipülasyoncu istediği olmayınca kırıp döken trip atan haklı olsam bile haksız duruma düşürülüryorum yeri geldiginde ogulma bile trip atıp konusmuyor.
Arkadaşlar bu adam ben kızıma hamile kaldığımdan beri bana dokunmuyor oldu hamilelikle beraber 4 yıl ayrı yatiyoeuz kayinvalide ile alt üst oturuyoruz fakat mutfak sadece benim katta gelen giden misafir akşam yemekleri sabah kahvaltilari ben de hep bu ebde kendime ait esyam yok bi tane bile kv kp çok cimri yaklaşık ciddi manada 60 yıllık eşyalar kullanılıyor ev kırık dökük ama tamir yok yeni bişey alınamaz çünku.kp izin vermoyor.
Ben eşime biz çok ayak altındayız başka eve tanisanlim dedikçe istemedi kira mi verelim falan bu zaman kadar kendime ait bardağın bile olmadı kendi düzenim yok istiyorum hevesleniyorum
Pandemi döneminde psikolim bozuk olduğu için tesettüre.girme Karari aldım kendi kararim oda zaten istiyordu fakat sonra gercekren tasiyamadigimi anladım çıkarmak istedim ve kesinlikle izin vermedi kendimi ait hissetmitorum kırmızı cizgisiymis elalem ne dermis.o insanların yüzüne nasıl bakarmis
Neyse 10 yıllık evlilikte ne bı hediye gördüm ne elim de bir tane altın biseyim var
Durumları iyi fakat ortada para yok hep borç gel gezelim demez beni yemeye götürmez anca ben böyle cinnet seviyesine gelicem öyle çıkarıyor oda zaten bitsede gitsek modunda
Oğlumda otizm vardı düzeldi çok sukur şimdi kızım konusamiyor ve özel eğitim alıyor
İlgisiz bir baba annwsi ile birlikte temizlik takıntıları var düzen hep ama çocuklu ev ve benim çocuklarımın koca evde odası yok ben kızımla yatıyorum oğlum bahanesiyle
Annemle bir kaç yıldır konuşuyoruz babama bakıyor babam ayağı kesildi baya hastalık geçirdi birlikteler abim yurtdışında evli annem ve babam bırak gel çalış biz çocuklara bakalım diyorlar ama tek başıma bunca şeyin altından nasıl kalkacagim ben ne yapım ya bugün çıksam bu evden cebimde 300.tl param var varlıklı da insanlar yani ne önerirsiniz lutfen
Ne çelişkisi çaresizimim kararsizim.yol.ariyorum yaptığım hatalardan neden bu kadar acimasiz şeyler cikariyosun
Annem babama bakıyor yardım ediyor evli değillerSen demedin mi annem babamla diye.
Ona bakmak için aynı evdeler ya hani..Annem babama bakıyor yardım ediyor evli değiller
Yatalak insana nasıl bakıyor? Aynı evde değiller mi? Sizi satmaya kalkan babanızın yüzüne tükürmeniz lazımdı hele anneniz bide bakıyor ve siz tüm bunları normal karşılıyosunuz. Hayatta parazit gibi yaşayamayız çalışıp kenara para koyabilirsiniz çocuklar çok küçük değil, çalışıcam diyin koyun kenara paranızı bi bakın ne nasıl olur. Böyle berbat bi aileye dönmek seçeneğiniz dahi olmamalı, kocanızla oturun daha iyi.Annem babama bakıyor yardım ediyor evli değiller
Hanımefendi ben çok yıllar sonra affettim bütün malını mülkünü kaybedip bu batağa düşmüş uyuşturucu etkisinde iken bu olau oldu şuan yatalak ve ben onunla değil annekle yasayavagim
17 yaşındaki kızını satmaya kalkıp berbat bir evlilik yapmasına sebep olan kişi kötü biridir. Ya algınız bozulmuş ya da olayları tam olarak anlatmıyorsunuz.Babam yatalak bu olaylar 13 yıldan fazla olmuştur uyuşturucu etkisi oda malını mülkünü kaynedeop bu batağa düştü kötü biri değil ama.onunoa yasamauavagim
17 yaşındaki kızını satmaya kalkıp berbat bir evlilik yapmasına sebep olan kişi kötü biridir. Ya algınız bozulmuş ya da olayları tam olarak anlatmıyorsunuz.