• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

17,18,19 yasinda evli olup anne olmak isteyenler :))

aaa zorr cnm ya dr alan ggtğinde geliyormu senlee

geliyo ama hep beni sıkıyo beni dükkan boş kaldıgı için sürekli beni dürtüklüyo ne zaman gireceksin diyo ama pazartsei gelir yanımda galiba ilk hayecanı onunla yaşamak istiyorum

geliyo ama hep beni sıkıyo beni dükkan boş kaldıgı için sürekli beni dürtüklüyo ne zaman gireceksin diyo ama pazartsei gelir yanımda galiba ilk hayecanı onunla yaşamak istiyorum

inşş gelri o heycanı birlikte yaşamak çokk guzell

ayy ne güzel ya Allah sağlıkla bebeğini kucağına alabilmeyi de nasip etsin inşallah:16:
erken evlenmenin güzellikleri bunlar da genç bi anne olucaksın ne güzel..

evet bbenim annelik duygum evlenmeden öncede vardı ve allahım bana nasip etti çok güzel bi duygu

cnm bz ilk gittiğimzde düşün daha kese falan yoktu kan tahlili yaptı 15 gün sonra tekrar gittik heralde yalan olmasınn ozaman keseyi gördük

bende 10 gün önce gittim kese görünmedi 10 gün sonra gel dedi pazartesi gidecem inşallah bebegimide görürürüm

inşş gelri o heycanı birlikte yaşamak çokk guzell

inşallah bi aksilik olmazda gelir

evet bbenim annelik duygum evlenmeden öncede vardı ve allahım bana nasip etti çok güzel bi duygu

bende 10 gün önce gittim kese görünmedi 10 gün sonra gel dedi pazartesi gidecem inşallah bebegimide görürürüm

inşallah bi aksilik olmazda gelir

görürsün cnm inşş

Slm kizlar .. Bnde 19 yasindayim 31 aylik evliyim hic daha cocugum olmadi ck istyrmm. Kafaya cok takiyorum. Takmicm dyrm ama olmuyoo.. :(

Selam kizlar temmuzda 19 oluyorum bebegim olsun bana derttas yoldas olsun istiyorum. Babami kaybettikten sonra hala daha toparlayamadim kendimi.. Okulda var. once dedim aman ya simdi olmasin. Cok cabuk karar degistirdim. Duzensizligim icin doktora gittigimde doktor portakal buyuklugunde kistim oldugunu soyledi. 1.5 aydir fitil ve hap kullaniyorum. Aliskin olmadigimdan ateslenmede yapiyor. tabi kayin validemin falan Konusmalarida.. anlarsiniz ya.. Herneyse doktor dedi bidahaki ayin 15 inde tekrar randevum var Ameliyat olabilirmisim. Cok korkuyorum. Türkiyede Farkli bir ameliyat gecirmistim ama simdi almanyadayim ve kararsizim bilmiyorum. bu durum bayagi uzuyor beni acikcasi :(( .. Dua edin kavusayim gül kokuluma..

Slm kizlar .. Bnde 19 yasindayim 31 aylik evliyim hic daha cocugum olmadi ck istyrmm. Kafaya cok takiyorum. Takmicm dyrm ama olmuyoo.. :(

canım ya daha erken takma kafana tabi demesi kadar yapması kolay olmuyo biliyorum canım hiç dra gittinmi muayene falan oldunmu bi araştırdıysan ona göre sana tavsiyelerde bulunayım

Selam kizlar temmuzda 19 oluyorum bebegim olsun bana derttas yoldas olsun istiyorum. Babami kaybettikten sonra hala daha toparlayamadim kendimi.. Okulda var. once dedim aman ya simdi olmasin. Cok cabuk karar degistirdim. Duzensizligim icin doktora gittigimde doktor portakal buyuklugunde kistim oldugunu soyledi. 1.5 aydir fitil ve hap kullaniyorum. Aliskin olmadigimdan ateslenmede yapiyor. tabi kayin validemin falan Konusmalarida.. anlarsiniz ya.. Herneyse doktor dedi bidahaki ayin 15 inde tekrar randevum var Ameliyat olabilirmisim. Cok korkuyorum. Türkiyede Farkli bir ameliyat gecirmistim ama simdi almanyadayim ve kararsizim bilmiyorum. bu durum bayagi uzuyor beni acikcasi :(( .. Dua edin kavusayim gül kokuluma..

canıımmm üzülme kuzum benim canım o büyüklükteki kist agrı falan yapmıyomu benim amcamın gelini agrısından dolayı acille gitti ameliyat oldu kistti patlamak üzereymiş canım ya sen bi araştır bende eger agrın varsada acile gitmen gerek mazallah patlarsa falan zehirlenirsin amann düşüncesi bile korkunçç:14:

H.geldin cnm napak ya bn cadı kızımı salllıyorum senn neydiyon
bende ben bilmem eşim biliri izliorum bayadır gırmıodum bi giriyim bakıyım dedim ay 3 5 gun kayboldum ortalıktan hemen bebek yapmış bu hihiihi :9: hayırlı ugurlu olsun canım benım :16:

bende ben bilmem eşim biliri izliorum bayadır gırmıodum bi giriyim bakıyım dedim ay 3 5 gun kayboldum ortalıktan hemen bebek yapmış bu hihiihi :9: hayırlı ugurlu olsun canım benım :16:

Öyle allaha şükür bi pırt diye seAryan alırlar hemen :52: saol cnm allah razı olsun darısa tum istiyenlerin başına:54::16:

Back