• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

17,18,19 yasinda evli olup anne olmak isteyenler :))

Anladım canım.. Ana baba sozunden çıkmak olmaz tabi.. Onlar da razı gelir inşaAllah.. Bide ben 15lik görünüyorum ya onlar sen daha çocuksun diyorlar :1: büyüyemedim gözlerinde..

Ama nisan - mayıs gibi aileler tanışacak galiba

Bir adım atılmış olur hiç değilse

herkes için evlat öyledir canım sen merak etme senin aklın büyük gercekten 15 yaşında degilsin ya maşşalllahh koca kıssın:9:

ama göremedimm bennn:14:
canımm zaten 2senedir birlikte kalıyor gibiyiz haftanın 5günü birlikteyiz :30::30::9::9::9:kısmet daha var evlilie ama bakak görek :16:

ahh guzum sıkılmayın bari birbinizden

ahh guzum sıkılmayın bari birbinizden
SIKILMAK MI:25:3SENE ? NEDEN Kİ? AŞK SEVGİ BUMU?_ BAK SANA BİRŞEY DİYEYİM 3 SENEOLDU O BENDEN BÜYÜK 10 YAŞ. NEYSSE , AMA HANİ İLG HAFTA CİCİM AYLARI DEERLER YA BİZ HALA O AYLARDAYIZ OKADAR İLGİ ALAKA HER DAKİKA SESİMİ DUYMA CABASI SÜREKLİ EBNİ GÜLDÜRME BEBEĞİM BİRŞEY İSTİYORMUSUN KUŞUM AŞKIM BEBEĞİM YAA BENİMLE İLGİLEN VS VS .. SÜREKLİ AMA BAK 3 SENE OLDU 20 SENE SONRADA BÖYLE OLUR DİYE DÜŞÜNÜYORUM:12::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

SIKILMAK MI:25:3SENE ? NEDEN Kİ? AŞK SEVGİ BUMU?_ BAK SANA BİRŞEY DİYEYİM 3 SENEOLDU O BENDEN BÜYÜK 10 YAŞ. NEYSSE , AMA HANİ İLG HAFTA CİCİM AYLARI DEERLER YA BİZ HALA O AYLARDAYIZ OKADAR İLGİ ALAKA HER DAKİKA SESİMİ DUYMA CABASI SÜREKLİ EBNİ GÜLDÜRME BEBEĞİM BİRŞEY İSTİYORMUSUN KUŞUM AŞKIM BEBEĞİM YAA BENİMLE İLGİLEN VS VS .. SÜREKLİ AMA BAK 3 SENE OLDU 20 SENE SONRADA BÖYLE OLUR DİYE DÜŞÜNÜYORUM:12::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

İnşallah canım :) benim sevdiğim de aşk kuşudur sürekli ilgi alaka, ama ben sıkılırım :1: bazen kafamı dinlemek isterim :1:

ahhh ahhh aynı benim eşimmiş ama şimdi bak uyuyo horul horul valla benim eşimde öyleydi kız sürekli arardı bi dk desem hemen küsür beni istemiyon mu derdi böyle senin anlattıgın gibi aynı özledim o günleri

oyy fındıgım benim gözleri falan ne güzel öyle yawww allahım daha cok heyecanlandım bebegim gel hemen annen seni çooook merak ediyoo:49:

way be ben harbiden sürünüyorum :1:

yok canım neden sürünesin ki tez gelir o zamanlar bide ben ailemden ayrıldım bi sene hiç görmedim onları alışamadım evlilige yani evlilik demek başka bi hayat demek hele benim gibi uzaga gelirsen

Back