• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

17,18,19 yasinda evli olup anne olmak isteyenler :))

Bende 20 yaşındayım bizdede sorun görülmedi banada tavsiyelerde bulunun :)

kızlar ya dün ve bugün açık kahverengi leke oldu bende bi damla sadece.ilk önemsemedim ama yerleşme olabilirmi acaba

adetin düzenli oluyormu yani.ne zamandır korunmuyorsun canım.aynen bende öyle ilaçtan çok bitkisel tedavi :1:

kızlar ya dün ve bugün açık kahverengi leke oldu bende bi damla sadece.ilk önemsemedim ama yerleşme olabilirmi acaba

Adetim duzenli canim her 30 gunde bir.. Dusukten sonra bi 2 ay filan gelmedi sonra yine normale dondu. son 4 aydir ovulasyon testi kullaniyorum ama yok anam tuttugu filan yok kafayi yicem.

Canim kahverengi leke kesinlikle yerlesme kanamasi olabilir ne kadar var daha adetine? Bu arada ben tip (eczacilik) ogrencisiyim kizlar fizyolojik sorunlariniza arada lop diye cevap verdigimi gorurseniz ondan bu bilmisligim :1:

Bu arada canim evlendigimden beri korunmuyorum yani olursa olur diyodum hep kendime ama yumurtladigim gunlerde korunmaya calisiyordum boylece 6 ay devam etti. Simdi yeni okulu bitirdim iyicene bebek askina geldi. Kariyere baslamadan bebisimi kucaklayim diyorum insallah

Bende 20 yaşındayım bizdede sorun görülmedi banada tavsiyelerde bulunun :)

Canim simdi nelerden basliyayim

ilk once sogan ve incir kuru var yumurtaya iyi geliyor
Bal, corek otu ve tarcin var
aycekirdegi ve kabak cekirdegi cok iyi geliyor o var
folik asit ve vitaminlere simdiden basla canim
Dogal besinler ye canimcim, kocacina iliskiden once bol kafeinli icicekler ver bak sperm hizini arttiriyor

BU ARADA KIZLAR ILISKIDEN SONRA MUTLAKA YARIM SAAT DURDURUNUZ YERDE DURUN KALKMAYIN HEMEN MILYONLARCA SPERMDEN SADECE 100 TANESI YUMURTALIKLARA GIDIYOR ONUN ICIN ISI SANSA BIRAKMAYIN :1:

canım benim adetim 40 günü buluyo yani el kulağında ama işte sadece nokta şeklinde gelmiş.koyu sarı afedersin.aslında bende sağlıkçıyımda bakma işte :1: terzi söküğünü dikemiyo

canımlarım ben bal çörek otu tarcını göz kararı yaptım ama int. stelerinde tarifi var siz ona göre yapın. ben şimdi sabahları bir tatlı kaşıgı yiyodum kahvaltı hazırlayana kadar bide ben adetin 5. günü başladım 10 gün yedim

kahverengi leke mutlaka yerleşme kanamasıolur canım devamı yoksa korkma hiç.

bu arada bende evlendigim günden beri istiyordum ama adet düzensizligi yüzünden olmuyodu

canıımmm üzülme kuzum benim canım o büyüklükteki kist agrı falan yapmıyomu benim amcamın gelini agrısından dolayı acille gitti ameliyat oldu kistti patlamak üzereymiş canım ya sen bi araştır bende eger agrın varsada acile gitmen gerek mazallah patlarsa falan zehirlenirsin amann düşüncesi bile korkunçç:14:

Burdakiler biraz tuhaf anlamadim vallaha :)) Agri yapmazmi yorganlari kemiriyorum bazen. Ama mecbur bidahaki randevuya kadar beklemem gerekiyormus.. bakalim hayirlisi ya :)

Burdakiler biraz tuhaf anlamadim vallaha :)) Agri yapmazmi yorganlari kemiriyorum bazen. Ama mecbur bidahaki randevuya kadar beklemem gerekiyormus.. bakalim hayirlisi ya :)

yaw canım ne diyon sen git başka doktora ya patladıysa zehirlenirsin sen ya allahım korusun seni sonra bişey oluncada erken niye gelmedin der dr lar valla bu dünyada biz bitek allahıma emanetiz:50:

Canim kistler patlasa sen agridan duramazsin, zehirleme gibi biseyin soz konusu oldugunu dusunmuyorum ama belkide acile filan gitsen desen cok agrim var, o zaman belki yardimci olurlar. Allah yardimcin olsun

Canim kistler patlasa sen agridan duramazsin, zehirleme gibi biseyin soz konusu oldugunu dusunmuyorum ama belkide acile filan gitsen desen cok agrim var, o zaman belki yardimci olurlar. Allah yardimcin olsun

Dogru soyluyosun :) korkuttugun icin tesekkur ettim canim sende allaha emanetsin :PPP

yok canım hamile değilim.kızlar ya testi yaptıktan sonra silik çizgi oluşmuş ama baya bi sonra.hamilemiyim acabaa

.buluk cnmm moralm cok bozuk cadı kızım emmıyor zorla emziriyorum hep ağlıyo çok çaresizim ne yapcağımı blmyorumm

ayy kuzum bi rahatsızlıgı mı var ki ay ya valla üzüldüm niye emmiyo ki

yok canım hamile değilim.kızlar ya testi yaptıktan sonra silik çizgi oluşmuş ama baya bi sonra.hamilemiyim acabaa

canım silik olunca var diyolar ama yinede ümitlenme kaç gün gecti senin

ayy kuzum bi rahatsızlıgı mı var ki ay ya valla üzüldüm niye emmiyo ki

canım silik olunca var diyolar ama yinede ümitlenme kaç gün gecti senin

canım benimki biraz düzensizama bu hafta içinde bekliyodum.ne yalan söylim umutlandım :1:

canım benimki biraz düzensizama bu hafta içinde bekliyodum.ne yalan söylim umutlandım :1:

ahhh canım ahh o umutlanmayı ben çoookk iyi bilirim benim adet gelmeden 10 tane test yapmışlıgım var hemde hamile kalmadan önceki ay ve o kadar üzülmüştümkü elimdeki testlerin bitmesine bu ay gidip tekrar alım hemde iki tene ama bunlarda şıp diye 2. çizgiyi gösterdi şükürler olsun:21:

Back