canımm zaten 2senedir birlikte kalıyor gibiyiz haftanın 5günü birlikteyizkısmet daha var evlilie ama bakak görek
Anladım canım.. Ana baba sozunden çıkmak olmaz tabi.. Onlar da razı gelir inşaAllah.. Bide ben 15lik görünüyorum ya onlar sen daha çocuksun diyorlarbüyüyemedim gözlerinde..
Ama nisan - mayıs gibi aileler tanışacak galiba
Bir adım atılmış olur hiç değilse
Maşallah maşallah çok tatlı maşallah yaa
Kuzum biz gördük hemen geri sil istersen fotoları anneler genelde öyle yapıyor
Fotoyu koyuyor çok kısa bir süre sonra siliyor
gördüm canımda sni alıntı yapmamışım[ı][sıze=3]huhuhu kedi benle konuşmuyor musun[/sıze][/ı]
herkes için evlat öyledir canım sen merak etme senin aklın büyük gercekten 15 yaşında degilsin ya maşşalllahh koca kıssın
sildmm cnm saolasın allahım sanada nasip etsin inşşş
aynen cnm inşş cnm inşş alllah yardımcın olsunnn resimlerini yüklüüm bakın benm yumuğumaEki Görüntüle 666321 Eki Görüntüle 666322 Eki Görüntüle 666323 Eki Görüntüle 666324 Eki Görüntüle 666326 Eki Görüntüle 666327 Eki Görüntüle 666328 Eki Görüntüle 666329
canımm zaten 2senedir birlikte kalıyor gibiyiz haftanın 5günü birlikteyizkısmet daha var evlilie ama bakak görek
gördüm canımda sni alıntı yapmamışım
Teşekkür ederim tatlım
Kuzum cidden çok şekerdi gözleri boncuk boncuk yanakları tombiş tombişş
sildmm cnm saolasın allahım sanada nasip etsin inşşş
saolasın cnm allahım sana da nasip etsinn
Evlilik isteğim tavan yaptı
acele etme guzum daha nişanlılık söz vs var
SIKILMAK MIahh guzum sıkılmayın bari birbinizden
eheheh.. sen ne kadar nişanlı kaldın canım
ama göremedimm bennn
ahh guzum sıkılmayın bari birbinizden
SIKILMAK MI3SENE ? NEDEN Kİ? AŞK SEVGİ BUMU?_ BAK SANA BİRŞEY DİYEYİM 3 SENEOLDU O BENDEN BÜYÜK 10 YAŞ. NEYSSE , AMA HANİ İLG HAFTA CİCİM AYLARI DEERLER YA BİZ HALA O AYLARDAYIZ OKADAR İLGİ ALAKA HER DAKİKA SESİMİ DUYMA CABASI SÜREKLİ EBNİ GÜLDÜRME BEBEĞİM BİRŞEY İSTİYORMUSUN KUŞUM AŞKIM BEBEĞİM YAA BENİMLE İLGİLEN VS VS .. SÜREKLİ AMA BAK 3 SENE OLDU 20 SENE SONRADA BÖYLE OLUR DİYE DÜŞÜNÜYORUM
SIKILMAK MI3SENE ? NEDEN Kİ? AŞK SEVGİ BUMU?_ BAK SANA BİRŞEY DİYEYİM 3 SENEOLDU O BENDEN BÜYÜK 10 YAŞ. NEYSSE , AMA HANİ İLG HAFTA CİCİM AYLARI DEERLER YA BİZ HALA O AYLARDAYIZ OKADAR İLGİ ALAKA HER DAKİKA SESİMİ DUYMA CABASI SÜREKLİ EBNİ GÜLDÜRME BEBEĞİM BİRŞEY İSTİYORMUSUN KUŞUM AŞKIM BEBEĞİM YAA BENİMLE İLGİLEN VS VS .. SÜREKLİ AMA BAK 3 SENE OLDU 20 SENE SONRADA BÖYLE OLUR DİYE DÜŞÜNÜYORUM
nişan dügün bir arada canım benim eşim antalyada calıştıgı için pek zaman olmadı bide abimin asker iznine denk getirmek istedigimiz için direk birlikte oldu
aa yüklerimm hemennnEki Görüntüle 666339 Eki Görüntüle 666340 Eki Görüntüle 666341 Eki Görüntüle 666342 Eki Görüntüle 666343 Eki Görüntüle 666344 Eki Görüntüle 666345 Eki Görüntüle 666346 Eki Görüntüle 666347 Eki Görüntüle 666348 Eki Görüntüle 666349 kızlar ilk rsm kızım değilll ynlışla ykledmmm
way be ben harbiden sürünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?