ssaolasınn cnmm inşş müsade ederler cnm ya bnde kapalıyımm![]()
Bizler birbirimizle iyi anlaşırız ya ortak yanımız çok
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ssaolasınn cnmm inşş müsade ederler cnm ya bnde kapalıyımm![]()
Dua edin bana evleneyim diyeolsun o zorluklar da seni mutlu ediyordur
Nufusta Muhammedül emin koyulmasına belki izin vermezler canım.. Öyle olursa Muhammed Emin koyarsın
cnm biz 2 sene sonra bebek isteidk korunduk 7 sonra hamile kaldımm
Bizler birbirimizle iyi anlaşırız ya ortak yanımız çok![]()
öylede olur canım ama güzel demi inşallah allahım gönlümdekini kaderime kaderimdekinide gönlüme güzel eyler
kıs ne güzel ben bu topigi çok önce açtım bugün negüzel cıvıl cıvıl oldu yaw iyiki girdiniz burayaaa
![]()
öylede olur canım ama güzel demi inşallah allahım gönlümdekini kaderime kaderimdekinide gönlüme güzel eyler
ayy ne güzel allahım seni çok bekletmemiş canımm nasıl gecti hamileligin ve dogumun
Canım sana hak veriyorum ben de bazen keşke görücü usulü evlenseydim diyorum.. Sonuçta görücü gelir, yakışıklı bulursam, ısınırsam evet derim, çirkin bulursam hayır derim yani.. Flörtü hiç sevmem, başıma geldi..
Daha fazla yıpranmadan evlenmek istiyorum
İyi oldu harbiden sizlerle tanıştığıma memnun oldum.. Hem yaşlarımız da yakın
evet cok şükür bekletmedii cnm hamileliğim çok zor geçtii 3 ay evime girmeedimm kustum çokk doğumda sezaaryan oldu cadı kızım ters duruyodu bide braz kiloluydu o yüzden sezaryan olduu
Bizler birbirimizle iyi anlaşırız ya ortak yanımız çok![]()
bencede canım senin sanırım 1 senen kaldı okulun bitmesine. evlilik aşktan çok saygı gerektiriyo eger o saygı evlilikten önce bittiyse o evlilik zaten bitmiştir baştan
evli değilim ama 2bucuk senelik bir ilişkim var benim annelik annelk yapma duygularım çok fazla ya![]()
İyi oldu harbiden sizlerle tanıştığıma memnun oldum.. Hem yaşlarımız da yakın
evli değilim ama 2bucuk senelik bir ilişkim var benim annelik annelk yapma duygularım çok fazla ya![]()
bak ne güzel birimiz annelik duygusunu hamile olana anlatıyo hamile olanda evliligi düşünene evliligi anlatıyo ne kadar uyumlu olduk demii
Evet evet saygı çok çok önemli.. Saygıyı koruyabilelim diye çok dua ediyorum. 1.5 seneye evlenebiliriz. Okullar bitiyor ama aileler pek yanaşmıyor bizi anlamıyorlar![]()
oyy oyyy annesi ben onun o tombik kollarını bacaklarını ıstırırım oy o şimdi o yumuk yumuktur yaww allahım benim melegimide hayırlı bi şekilde kucagıma almayı nasip eder![]()
canım benim inan anne baba her zaman dogruyu bilirler ben bunu evlendikten sonra anladım annem her zaman benim için dogruyu söylemiş. ve annem nerden gördü bilmiyom ama benim bu yaşantımı görmüş ne derse çıkıyo yaa![]()
canımm zaten 2senedir birlikte kalıyor gibiyiz haftanın 5günü birlikteyizbak ne güzel birimiz annelik duygusunu hamile olana anlatıyo hamile olanda evliligi düşünene evliligi anlatıyo ne kadar uyumlu olduk demii
ay ne güzel bişey ya kıs hemen evlende hamile kalma tüyoları verelim sana![]()
aynen cnm inşş cnm inşş alllah yardımcın olsunnn resimlerini yüklüüm bakın benm yumuğuma