- 24 Şubat 2020
- 2.812
- 7.679
Kendinden yaşça büyük bir erkekle birlikte olsaydı şikayet etmezdiniz ama değil mi?bence bu dogru bir yaklasim degil. sizin yasadiklariniza uzuldum ama insanin kardesi, evladi olunca, birak kendisi yasasin diyemiyor..
Gerçekten öyle. Ben doğurmadım, benim çocuğum değil. Ama kendi çocuğummuş gibi endişeleniyorum. Ben böyleysem bir anne-babanın endişesini düşünemiyorum bile.bence bu dogru bir yaklasim degil. sizin yasadiklariniza uzuldum ama insanin kardesi, evladi olunca, birak kendisi yasasin diyemiyor..
Görüşmeden önce görüntülü konuşma yapmasını söyleyebilirsiniz. Görüşeceği zaman uzaktan izleyebilirsiniz. En fazla bu kadar.Ama ya karşı taraf sandığı gibi değilse? Bu ihtimal zaten işleri karıştırmıyor mu? Karşı taraf buluşmak istiyor. Diyelim ki akranı değil. Kardeşim onunla sandığı kişi olarak buluşmaya gitti. Sohbet etmeye gittiğini zannederken kaçırıldı. Bu ihtimal bile bu ilişkiyi sağlıksız yapıyor.
Kendinden yaşça büyük bir erkekle birlikte olsaydı şikayet etmeyeceğimi nerden biliyorsunuz? Yemin ediyorum gider çivili sopayla döverdim o pedofiliyi.Kendinden yaşça büyük bir erkekle birlikte olsaydı şikayet etmezdiniz ama değil mi?
Bakın, ortada kötü bir şey yok, kız kardeşiniz tecavüze uğramamış, uyuşturucu kullanmamış, sadece bir şeyleri deneyerek tecrübe ediyor. Kendini erkek gibi de hissedebilir. Bir iki sene sonra hisleri değişir. Ya da değişmez. Olur böyle şeyler. Siz tepki verdikçe ya da karıştıkça sizden nefret edecek, benden söylemesi.
Abov o zaman polise giderdim sapigi sikayet icinKendinden yaşça büyük bir erkekle birlikte olsaydı şikayet etmezdiniz ama değil mi?
Bakın, ortada kötü bir şey yok, kız kardeşiniz tecavüze uğramamış, uyuşturucu kullanmamış, sadece bir şeyleri deneyerek tecrübe ediyor. Kendini erkek gibi de hissedebilir. Bir iki sene sonra hisleri değişir. Ya da değişmez. Olur böyle şeyler. Siz tepki verdikçe ya da karıştıkça sizden nefret edecek, benden söylemesi.
bu arada sizi de anliyorum. siddet baski cozum degil tabi ki. ama bence anne babalarin sinavi bu, ne kadar mudahele edeyim, ne kadar destekleyeyim, ne kadar serbest birakayim, kendisi tecrube etsin.. omur bu sorularla geciyor.Kendinden yaşça büyük bir erkekle birlikte olsaydı şikayet etmezdiniz ama değil mi?
ben zaten en başından beri yaşı büyük bir erkek olduğunu düşünüyorum yanına çağırmasından öyle anladım aynı yaşta ergenler birlikte biryerlere gitmeyi hayal eder ancak bir yetişkin bu şekilde bilinçli yönlendirir manipüle etmeside aynı şekilde akranlar arası iletişim olmadığı çok belli...Bir söz var: İnsan çevresindeki 5 kişinin ortalamasıdır. Benim tedirginliğim karşı tarafın manipüle etmesi ki ettiğini de düşünüyorum. Hususi ağına düşürmek için aylarca rol yapan sapıklar var. Karşı tarafın hayat hikayesi tamamen bizimkinin ilgi alanlarıyla ilgili. Bir de işin tuhaf tarafı bizimkini yanına çağırıyor, buluşalım diyor. Ama bizimkisi ona gel dediğinde "Şuraya kadar gelebilirim, oraya gel" diyor. Güya amcasını ailesi dışlamış, amcasıyla konuşmuyorlarmış. Ama amcası bizim oturduğumuz ildeymiş, yazın onu ziyarete geleceklermiş. Bu tutarsızlıklar benim midemi bulandırdı. Kardeşimin eğer böyle eğilimi varsa bunu engellemeye çalışmak bizim haddimize değil. Benim amacım bunu kullanarak kardeşimi kötü emellerine alet etme ihtimalini ortadan kaldırmak. Çok olaylar var: Gençler kimseye anlatamadıkları sırlarını sanal ortamda tanımadıkları insanlara rahatlıkla anlatabiliyor. Sonra karşı taraf bu sırrı şantaj olarak kullanıp müstehcen isteklerde bulunabiliyor. "Bana şuranı çekip göndermezsen sırrını herkese anlatırım" "Bana para göndermezsen fotoğraflarını yayarım" Böyle böyle gençler intihara sürükleniyor.
Çoğu aile bu kafada. O yüzden öyle tahmin yürüttüm. Öyle düşünmüyorsanız iyi.Kendinden yaşça büyük bir erkekle birlikte olsaydı şikayet etmeyeceğimi nerden biliyorsunuz? Yemin ediyorum gider çivili sopayla döverdim o pedofiliyi.
Videolu görüşme yapsın. Teknoloji var ellerinde. Sesli de mi konuşmuyorlar?bu arada sizi de anliyorum. siddet baski cozum degil tabi ki. ama bence anne babalarin sinavi bu, ne kadar mudahele edeyim, ne kadar destekleyeyim, ne kadar serbest birakayim, kendisi tecrube etsin.. omur bu sorularla geciyor.
Ses atan bizimkisi. Karşı taraf sadece fotoğraf atmış. Ama onların gerçek olup olmadığı şaibeli. Fotoğraflar amatör çekim ama birinin hesabından çalmış olabilir.Videolu görüşme yapsın. Teknoloji var ellerinde. Sesli de mi konuşmuyorlar?
ben zaten en başından beri yaşı büyük bir erkek olduğunu düşünüyorum yanına çağırmasından öyle anladım aynı yaşta ergenler birlikte biryerlere gitmeyi hayal eder ancak bir yetişkin bu şekilde bilinçli yönlendirir manipüle etmeside aynı şekilde akranlar arası iletişim olmadığı çok belli...kardeşiniz resmen kandırılıyor ama bunu siz direkt söylerseniz zıtlaşır öyle tehlikeli yaşlar ki zaten akran arası saçma geyik olsaydı muhabbetleri siz müdahale etmezdiniz bir terslik gördüğünüz çok belli
O zaman bu konuda ciddi ciddi konuşun kız kardeşinizle. Sesini bile duymadığı biriyle buluşmasın. Telefonla ara deyin, açmıyorsa inatla bir bit yeniği vardır büyük ihtimalle. Çok çok utangaç biri olma ihtimali yüzde kaçtır bilemiyorum.Ses atan bizimkisi. Karşı taraf sadece fotoğraf atmış. Ama onların gerçek olup olmadığı şaibeli. Fotoğraflar amatör çekim ama birinin hesabından çalmış olabilir.
Az önce konuştum onunla. "Bunları neden yaptığımı anladın mı?" diye sordum. O da "Evet, anlamasaydım üzülürdüm." dedi. Ben de "Karşı tarafın seni kandırmaya çalışan bir erkek olduğu ihtimalini göze alamayız" dedim. Şuan gayet mutlu ve huzurlu. Neşesi de yerinde. Çenesine vurdu :)O zaman bu konuda ciddi ciddi konuşun kız kardeşinizle. Sesini bile duymadığı biriyle buluşmasın. Telefonla ara deyin, açmıyorsa inatla bir bit yeniği vardır büyük ihtimalle. Çok çok utangaç biri olma ihtimali yüzde kaçtır bilemiyorum.
Sevindim. Karşısında gerçekten bir kız olduğunu teyit etmek için aksiyon alsın en kısa zamanda. Ben böyle bir durum olduğunu düşünememiştim ilk başta.Az önce konuştum onunla. "Bunları neden yaptığımı anladın mı?" diye sordum. O da "Evet, anlamasaydım üzülürdüm." dedi. Ben de "Karşı tarafın seni kandırmaya çalışan bir erkek olduğu ihtimalini göze alamayız" dedim. Şuan gayet mutlu ve huzurlu. Neşesi de yerinde. Çenesine vurdu :)
Bir uzmandan yardım almaya ikna ederseniz o daha sağlıklı bir şekilde yardımcı olur kardeşinize.İkisi de anlayışlıdır. Benim korkum da kardeşimin yanlış bir karar vermesi. Şu an sağlıklı bakamıyor. Çok duygusal. Ben elimden geldiğince mantığına seslendim. Ama maalesef gerçek arkadaşlıkla sanal arkadaşlığı ayırt edemiyor.
Karşı tarafın yaşını bilmiyorum. Söylediğine göre kardeşimle yaşıtmış. Ama kardeşimin bana onunla ilgili anlattığı ve benim mesajlarda okuduklarımdan yola çıkarsam çok tutarsız bir hikayesi var karşı tarafın. Örneğin kardeşimi kendi bulunduğu şehre çağırıyor ama kardeşim ona sen gel dediğinde "Şu şehre kadar gelebilirim sonra sen de oraya gel" diyor. Amcamla görüşmüyoruz ailecek dışladık onu diyor. Ama amcası bizim oturduğumuz şehirde ve yazın onu ziyarete gelecekmişler. Çok mide bulandırıcı.
Bunlar karşı tarafın pedofili olma ihtimalini çok yükseltiyor. Sorunlu ergen izlenimi almadım ben.Ses atan bizimkisi. Karşı taraf sadece fotoğraf atmış. Ama onların gerçek olup olmadığı şaibeli. Fotoğraflar amatör çekim ama birinin hesabından çalmış olabilir.
Şu cümlenize kadar özgüvensizlik, kendini beğenmeme olarak değerlendirebilirdim kardeşinizin durumunu. Fakat bunu okuduktan sonra biseksüel veya lezbiyen olma ihtimali var diye düşünüyorum. Gördüğüm biseksüel kadınlar hep maskülen giyimli, kadınsı hatlarını saklayan, maskülen duruş/tavırlara sahip, saçları kısacık kadınlardır.Ama işte kadın vücuduna sahip olmaktan rahatsız oluyor. Özellikle göğüslerinden, onları saklamak için iki büklüm geziyor.
Ben tam tersi ,özellikle de son donemde gençlerin cidden bazılarının özenme ,farklı ve popüler olmak için ya da sosyal medyada izlenme sayısı artsın diye öyle bir kimliğe burunduklerini düşünüyorum. Zamanla da benimseyip ,bütünleşiyorlar bu rolleSanal da olsa gerçek bir kişiyle konuşuyor sonuçta. İçinde kadınlara ilgi duymak yoksa zaten zorla olmaz. Eşcinsellik zorlama veya özentilikle açıklancak bir şey değil. Şimdilik biraz gözleyin bakalım ama eşcinsel olduğu için değil, henüz çocuk ve korunmasız olduğu için. Uzman yardımı almak da gereksiz bence.
Sesini bile duymayip sadece resim attıysa cidden herşey olabilir. Belki erkek ,belki yaşlı biri gibi gibi. Sakın gitmesine izin vermeyin .Ses atan bizimkisi. Karşı taraf sadece fotoğraf atmış. Ama onların gerçek olup olmadığı şaibeli. Fotoğraflar amatör çekim ama birinin hesabından çalmış olabilir.
Bende sizin gibi dusunuyorum ve acikcasi korkuyorum.evet onlarin kimliklerine saygi duymaliyiz ama sosyal medya bu durumu guzellestirip cekici hale getiriyor.Ben tam tersi ,özellikle de son donemde gençlerin cidden bazılarının özenme ,farklı ve popüler olmak için ya da sosyal medyada izlenme sayısı artsın diye öyle bir kimliğe burunduklerini düşünüyorum. Zamanla da benimseyip ,bütünleşiyorlar bu rolle