- 19 Mayıs 2019
- 80
- 111
- 13
- 25
- Konu Sahibi nazlihilton
-
Aynen öyle adam için sorun yok yanında genç kız, sen napcan yanında kocaman adam.Yaşı kırk demiş, k.çı cırk demiş.
Tatlım sen bakıcılık mı yapmak istiyorsun. Sen 35 olsan anlarım.
Yaş farkı en fazla 5 olmalı.
Kesinlikle sen hayatının baharında ve kendini tanırken o artık yaşlı sayılıyor olacak.
Her şeyi sana batacak.
Sakın bu hatayı yapma.
Bunlar yanında fıstık gezdırmek ıster ama hıc yakıısyor muyum kı bu kıza demezler.
Aynen benim gördüğüm istisnasız tüm çiftler sorunlu bu şekilde. Yahu toplum baskısı o kadar fazla ki insanlar babasıyla aynı yaşta adamlarla evlenmeyi düşünüyor. Allah sonumuzu hayır etsin
İnsanın içi çekilir yav, 25 yaşındayım 41 yaşında adamı öpemem bile evlenmeyi geç:)
Haklisiniz zaten bir ihtimal sordum ama yazarken bile aslinda icime sinmemisti. Zaten bütün cevaplar ortak
Akıl mantık işi değil 16 yaş nedir yaa sakın görüşmeyin. Çocuğu olsa sizden bikaç yaş küçük olurdu belki. Resmen nesil farkı var aranızda.Arkadaşlar selamlar hepinize
Aklima takilan bir konu var sizlerin fikirleri, farkli gorusler onemli benim icin.Hemen konuya geciyim.
Eski sozlum tarafindan aldatildim herseyim hazirken aileme babama mahcup etti beni.
Sonra görüştüğüm kisi askerdi ben istemedim onuda duzenli bir hayatimiz olmaz diye bikac hafta sonra bitti.
Simdide eski isyerimden ortak tanidigimiz olan ama hic yuzyuze gelmediğim bir kisi var benden 16 yas buyuk ben 25 yasindayim o 41 uzun zamandir takiplesiyoruz gorusmek istediğini söyledi.
Nasil olur sizce yada olur mu? Daha once hic evlenmemis isi gucu iyi sanirim.
Gitmeli miyim sizce?
Arada saygı sevgi olduktan sonra yaş kilo boy sadece birer rakam canım. Ailene aç konuyu öncelikle annene. Adam olgunsa mantıklı ev geçindirebilir biriyse düşün ona göre karar ver. Bu zamana kadar neden evlenmemiş ? Merak ettimArkadaşlar selamlar hepinize
Aklima takilan bir konu var sizlerin fikirleri, farkli gorusler onemli benim icin.Hemen konuya geciyim.
Eski sozlum tarafindan aldatildim herseyim hazirken aileme babama mahcup etti beni.
Sonra görüştüğüm kisi askerdi ben istemedim onuda duzenli bir hayatimiz olmaz diye bikac hafta sonra bitti.
Simdide eski isyerimden ortak tanidigimiz olan ama hic yuzyuze gelmediğim bir kisi var benden 16 yas buyuk ben 25 yasindayim o 41 uzun zamandir takiplesiyoruz gorusmek istediğini söyledi.
Gitmeli miyim sizce?
Yaş farkını geçin kuşak farkı var arada. Siz 35 olduğunuzda tam kendimi buldum gezip, yiyip, içip eğleneceğim dediğinizde o 51 olacak, gezdim eğlendim kabuğuma çekileyim modunda. Yanlış yoldasınız bence.Arkadaşlar selamlar hepinize
Gitmeli miyim sizce?
Arada saygı sevgi olduktan sonra yaş kilo boy sadece birer rakam canım. Ailene aç konuyu öncelikle annene. Adam olgunsa mantıklı ev geçindirebilir biriyse düşün ona göre karar ver. Bu zamana kadar neden evlenmemiş ? Merak ettim
çıtır seviyo demekkiArada saygı sevgi olduktan sonra yaş kilo boy sadece birer rakam canım. Ailene aç konuyu öncelikle annene. Adam olgunsa mantıklı ev geçindirebilir biriyse düşün ona göre karar ver. Bu zamana kadar neden evlenmemiş ? Merak ettim
Arada saygı sevgi olduktan sonra yaş kilo boy sadece birer rakam canım. Ailene aç konuyu öncelikle annene. Adam olgunsa mantıklı ev geçindirebilir biriyse düşün ona göre karar ver. Bu zamana kadar neden evlenmemiş ? Merak ettim
41 yaş günümüz koşullarında, eskisi gibi yaşlı sayılabilecek bir yaş değil. Çevremdeki insanların çoğu 40'larından sonra evleniyor. Çünkü öncelikleri kariyer yapmak, hayatın tadını çıkarmak vs. oluyor. Tabii bunlar evlenildigi taktirde de yapılamayacak şeyler değil ama tercihleri o yönde oluyor.O da baska bir soru neden evlenmemis bu yasa kadar Kesin vardir anormallik yada nasip olmamıştır bilmiyorum ki
Salla gitsin ya sen 30unda çıtır ol o 50ye merdiven dayasın boşveeer neler neler çıkar karşına. Bi süre sonra onun sosyalliği kalmaz kafası götürmez yorulur. Evde çürürsünüz vallahaO da baska bir soru neden evlenmemis bu yasa kadar Kesin vardir anormallik yada nasip olmamıştır bilmiyorum ki
Bizimkinin baba sorunu yoktu. Hatta babayla anneden daha iyiydiler. Azarlama hakaret herşey var. Kaç kere gitti geldi baba evine bakalım sonları ne olacak.Benim çocukluk arkadasım 32 yasında karabiber gibi kızdı, babası küçükken öldüğü için sanırım 44 yaşında biriyle evlenmıstı tabı adam sımdı 50 lerdedır. Noldu boşandılar, adam hep evde yatıyordu e kadın genc.
Ve herıf sonra eskı karısıyla gorusmeye baslamıs ee bakıcı lazım artık
Bilen varsa söylesin lütfen,kazık kadar adamlarla görüşmek belkide var olmayan baba sevgisizliğimi acaba hanımlar.
Ablacım bende kendimden 13 yaş büyük bir adamla evlendim boşandım, hep düşünüyorum beni çeken neydi diye evet babamdan göremediğim ilgi sanırım, ve bu tarz adamlar bunun gayet farkında olup sizi elde edene kadar çok iyi davranıyorlar. Deneyimsiz ve safsanız ağlarına düşüyorsunuz maalesef. Bir de benim eski eşim yaşını küçük söylemişti bana...
Şimdi düşününce bir yerde yanlış yaptım diyebiliyorsun demi.
Esasına bakarsan bizim sorunlarımız yaştan kaynaklı değildi temel olarak çoğunuz biliyorsunuz zaten. Adam benden büyüktü ama hala olgunlaşamamış aileye bağımlı bir tipti. Bu tipler hiç bir yaşta olgunlaşamıyor.
Ama yaş olarak da evet ortak zevkler çok az oluyor. Bilmiyorum belki de karakterdir; mesela ben turlara, küçük sakin pansiyonlara gitmek isterdim tatil için; o illa 5 yıldızlı otele gidelim yiyip içip yatalım derdi. Bu yaştan dolayı mı sanmam hayatı boyunca böyleymiş tercihi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?