- 13 Ekim 2018
- 3.615
- 4.662
- 83
- Konu Sahibi nazlihilton
Ayrıca arkadaşlar sinem kombal 31 kenan imİrzalıoğlu 44 yaşında onlarında aralarında 13 yaş var .Kenan imirzalıoğlu dede mi şimdi ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arada 3 yıl fark var, az mı?Ayrıca arkadaşlar sinem kombal 31 kenan imİrzalıoğlu 44 yaşında onlarında aralarında 13 yaş var .Kenan imirzalıoğlu dede mi şimdi ?
Artist, kitlesi ve sorumluluğu var. Piyasada ki erkekler evlenince 2 oda bir salon oluyorAyrıca arkadaşlar sinem kombal 31 kenan imİrzalıoğlu 44 yaşında onlarında aralarında 13 yaş var .Kenan imirzalıoğlu dede mi şimdi ?
Ben onu demek istemedim 40 yaşına girmiş adama dede diyorlar resmen onu demek istedimArada 3 yıl fark var, az mı?
Ayrıca dediğiniz gibi sinem kobal 31 yaşında. Konu sahibi daha 25 yaşında.
AynenArtist, kitlesi ve sorumluluğu var. Piyasada ki erkekler evlenince 2 oda bir salon oluyor
Yazdıklarımdan kompleksli olduğum sonucunu çıkardıysanız ben ne söylemek istediğimi anlatamamışım demektir.32 yaşımdayım anne tarafım erken menopoza girer 40 yaşından sonra artık bir takım meydan okumalar doğaya yıllara son bulur bence sizde kompleks var ,dünya durmuyor zamanda hızlı geçiyor bende 44 yaşına gelip 25 lik delikanlı almak istersem benim burda yaptığım yorumu kesinlikle bana yapın.
Gorusmek istiyor yazdim konuyu açarken evlilik amaciyla diye bisey yazmadim. Siz nerden çıkardıniz?
Arkadaşlar selamlar hepinize
Aklima takilan bir konu var sizlerin fikirleri, farkli gorusler onemli benim icin.Hemen konuya geciyim.
Eski sozlum tarafindan aldatildim herseyim hazirken aileme babama mahcup etti beni.
Sonra görüştüğüm kisi askerdi ben istemedim onuda duzenli bir hayatimiz olmaz diye bikac hafta sonra bitti.
Simdide eski isyerimden ortak tanidigimiz olan ama hic yuzyuze gelmediğim bir kisi var benden 16 yas buyuk ben 25 yasindayim o 41 uzun zamandir takiplesiyoruz gorusmek istediğini söyledi.
Nasil olur sizce yada olur mu? Daha once hic evlenmemis isi gucu iyi sanirim.
Gitmeli miyim sizce?
( eklemek istedim 3 yil önce sozlumden ayrildim bir yil kadar sonra asker olan kisiyle gorustum hepsi pespese olmadi yorumlariniz icin de cok tesekkurler yasini ne kadar gostermese de biyolojik yaşı yok sayamam haklisiniz tekrar gorusmek istedigini söylerse net olarak istemediğimi soylicem )