• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

16 yas buyuk bir erkek

aranızda yaş farkı çok görüş ayrılığı olur.
Ama yorumlara baktım da 40 yaş o kadar geç bir yaş değil. Çok abartılmış. Yok dede , yok cinsellik biter falan komik geldi.. Bence bir erkeğin en parlak dönemidir. Ama siz 30 falan olsaydınız belki oluru var derdim ama 16 yaş çok fazla

Ayrıca arkadaşlar sinem kombal 31 kenan imİrzalıoğlu 44 yaşında onlarında aralarında 13 yaş var .Kenan imirzalıoğlu dede mi şimdi ?
Arada 3 yıl fark var, az mı?
Ayrıca dediğiniz gibi sinem kobal 31 yaşında. Konu sahibi daha 25 yaşında.

Ayrıca arkadaşlar sinem kombal 31 kenan imİrzalıoğlu 44 yaşında onlarında aralarında 13 yaş var .Kenan imirzalıoğlu dede mi şimdi ?
Artist, kitlesi ve sorumluluğu var. Piyasada ki erkekler evlenince 2 oda bir salon oluyor🤪

32 yaşımdayım anne tarafım erken menopoza girer 40 yaşından sonra artık bir takım meydan okumalar doğaya yıllara son bulur bence sizde kompleks var ,dünya durmuyor zamanda hızlı geçiyor bende 44 yaşına gelip 25 lik delikanlı almak istersem benim burda yaptığım yorumu kesinlikle bana yapın.
Yazdıklarımdan kompleksli olduğum sonucunu çıkardıysanız ben ne söylemek istediğimi anlatamamışım demektir.
45 yaşındayım,henüz menapoza girmedim, yaşımdan oldukça genç görünüyorum,
53 yaşındaki eşimle de her anlamda gayet aktif bir yaşantımız var.
Eşim emekli olmasına rağmen üç ayrı işi aynı anda yapıyor.
Özel okul-kurs ve özel ders.
Kısacası burda mesele sadece ben değilim.
40 yaş üzeri insanlara olan bakış açısını eleştirdim.
Buna cevap olarak beni kompleksli olmakla itham etmenize de üzüldüm.

Ayrıca daha önce bir başka konuya da yazdım.
Dini yorum konusunda dikkatli olmakla birlikte bunu yazmadan geçemeyeceğim.
Peygamberimiz 25 yaşındayken kendisinden 15 yaş büyük Hz.Hatice ile evlenmiş.
İnançlı biri olarak benim için bu bir referanstır.
Kadın veya erkek,ikisinden birinin eşinden küçük olması,benim için uygunsuz veya kabul edilemez bir durum değildir.
Bu nedenle 40'lı yaşlarınızda 25 yaşında bir erkekle evlenmek isterseniz ben size olumsuz yorum yapmam.
Sevginin yaşı olmaz der mutluluklar dilerim.
Sevgiyle kalın.

40 lı hatta 50 yaşındaki adamlar dede değildir o kadar da değil.şunu da söylemem gerek: bana göre eşler arasında 10'un üzerinde yaş farkı fazladır.ancak birbirini cok seven, beraber keyifli vakit geçirebilen, birçok yönden uyumlu olan çiftler arasında 16 yaş fark da olsa mutlu olmaları mümkündür.mutlularsa olay bitmiştir.kesinlikle olmaz diye kestirip atmak, deden gibi olur demek bana yanlış geliyor. Değerli bir hocamızın yaşı 60' ı aşkın ki yaşını göstermiyor eşi de daha 40'larda... birbirini seven uyumlu bir ikili olarak görünüyorlar hatta iki de küçük çocukları var:)

baban yaşinda gercekten adam 20 yasinda evlense cocugu olsaydi nerdeyse senle yasit cocugu olurdu
duygusal bosluktasin sanirim genceciksin daha hayatinin en guzel yillarinda ne bu acele gez toz rahatina bak hayatin tadini cikar

Arkadaşlar selamlar hepinize
Aklima takilan bir konu var sizlerin fikirleri, farkli gorusler onemli benim icin.Hemen konuya geciyim.
Eski sozlum tarafindan aldatildim herseyim hazirken aileme babama mahcup etti beni.
Sonra görüştüğüm kisi askerdi ben istemedim onuda duzenli bir hayatimiz olmaz diye bikac hafta sonra bitti.
Simdide eski isyerimden ortak tanidigimiz olan ama hic yuzyuze gelmediğim bir kisi var benden 16 yas buyuk ben 25 yasindayim o 41 uzun zamandir takiplesiyoruz gorusmek istediğini söyledi.
Nasil olur sizce yada olur mu? Daha once hic evlenmemis isi gucu iyi sanirim.
Gitmeli miyim sizce?

( eklemek istedim 3 yil önce sozlumden ayrildim bir yil kadar sonra asker olan kisiyle gorustum hepsi pespese olmadi yorumlariniz icin de cok tesekkurler yasini ne kadar gostermese de biyolojik yaşı yok sayamam haklisiniz tekrar gorusmek istedigini söylerse net olarak istemediğimi soylicem )

25 yaşındasın ve hayatının en güzel zamanı. Daha karşına neler çıkar yahu acele etme. 41 yaş çok fazla. O seni anlayamaz, sana ayak uyduramaz. Bak benim eski nişanlım benden 5 yaş büyüktü,;ama yaşından büyük duruyordu, ben de yaşımdan küçük duruyorum. Herkes "senden baya büyük gibi" diyordu, moralim bozuluyordu. He bir de yaşı 35ti ama ruhu 55 gibiydi. 😂İçi geçmiş gibi.

Bu yaş erkekleri yaşlanma psikolojisi ile genç kızlara meylediyorlar ki kendilerini genç, dinamik hissetmek için. Ama bu onların kendilerini kandırmaları. İstediği kadar genç dursun, dinamik olsun sonuçta biyolojik yaşı 41 mi 41.Adam artık yetişkinlik yaşlarını da geçiyor, sense daha gençliğinin baharındasın. Aman salla gitsin, erkek mi kalmadı sanki 😉

Konu sahibi burda sanki adam 70 yaşında gibi bahsediliyor artık işler değişti çok yakın arkadaşım 24 adam 41 yaşında beyaz sakallı çok hoş çok kibar bir adam 1 yıldır da birlikteler cinsellikte yaşıyorlar neredeyse haftada hergün ve 2 3 kezden Aşağı olmuyor diye anlatırdı bize yani 41 yaşında olunca cinsellik bitmiyor farkediyosan burda gencecik kocalar 2.ye bile ereksiyon olamıyor yada hiç yapamıyor erkekler bu yaşta daha istekli daha güçlü kuvvetli oluyor etrafımda çok var arasında 15 yaş olan gayet iyi anlaşan tanı adamın ruhuna bak bu dediğim adamın arkadaşımın sevgilisinin kafasına esiyor gece hadi dışarı çıkalım kahve içelim hadi şunu yapalım bu unuapalım modundalar hep 20 ki 30 şu yaştaki Çiftlerse evde pineklemekte yani demem o ki herkes bir olmaz senin gibi bir konu daha açılmıştı orda bir sürü kadın 15 yaş farkı eşlerle evlenmiş ve çook mutlu o konuyu bulursan oku ha ben sana git evlen demiyorum ama bi kıpırdaman varsa tanı her insan bir olmaz

Back