• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

16 yas buyuk bir erkek

Arkadaşlar selamlar hepinize
Aklima takilan bir konu var sizlerin fikirleri, farkli gorusler onemli benim icin.Hemen konuya geciyim.
Eski sozlum tarafindan aldatildim herseyim hazirken aileme babama mahcup etti beni.
Sonra görüştüğüm kisi askerdi ben istemedim onuda duzenli bir hayatimiz olmaz diye bikac hafta sonra bitti.
Simdide eski isyerimden ortak tanidigimiz olan ama hic yuzyuze gelmediğim bir kisi var benden 16 yas buyuk ben 25 yasindayim o 41 uzun zamandir takiplesiyoruz gorusmek istediğini söyledi.
Nasil olur sizce yada olur mu? Daha once hic evlenmemis isi gucu iyi sanirim.
Gitmeli miyim sizce?
seviyorsan ve iyi anlaşıyorsan neden olmasın hayat senin geri kafalı değilse evlenebilirsin bence

Antropoz gene iyi anacım ilerisi var bunun bide :olamaz: :olamaz:
Ahhahhhaa,hobi kursundaki arkadaşım demişti ki annesine talip çıkmış,bu yaştan sonra elin herifinin öhhö öhösüyle pırt pırtına mı katlanıcam demiş kabul etmemiş,hele ki konu sahibi daha çok genç.

Arkadaşlar selamlar hepinize
Aklima takilan bir konu var sizlerin fikirleri, farkli gorusler onemli benim icin.Hemen konuya geciyim.
Eski sozlum tarafindan aldatildim herseyim hazirken aileme babama mahcup etti beni.
Sonra görüştüğüm kisi askerdi ben istemedim onuda duzenli bir hayatimiz olmaz diye bikac hafta sonra bitti.
Simdide eski isyerimden ortak tanidigimiz olan ama hic yuzyuze gelmediğim bir kisi var benden 16 yas buyuk ben 25 yasindayim o 41 uzun zamandir takiplesiyoruz gorusmek istediğini söyledi.
Nasil olur sizce yada olur mu? Daha once hic evlenmemis isi gucu iyi sanirim.
Gitmeli miyim sizce?
Az kassa senin yasında cocugu olurmus
Hem evlenmek istedigini nerden biliyorsun ve niye o yasına kadar hic evlenmemiş bunlarıda bi sorgula derim

Babamla hiç yakın olmadık. Babam olmasının ötesinde hoşlanmıyorum hatta kendisinden. Bir kere 8 yaş büyük biri ile görüşmüştüm iki ay kadar. Onun dışında hep kendimden küçükler :KK70: nişanlım benden iki yaş küçük mesela. Baba ile alakalı değil bence. Kart erkeklerin duygusal boşluktaki kızlari kandırma çabası daha çok.

Babayla alakalı bence birazda,sevgi görmediyse kendinden büyük kart horozlardan ilgi görüyor hoşlanıldığını zannediyor.
Duygusal boşluğuda kabul,bir anda neye uğradığını şaşıryor kapılıp gidiyor kızlarımız.

Ahhahhhaa,hobi kursundaki arkadaşım demişti ki annesine talip çıkmış,bu yaştan sonra elin herifinin öhhö öhösüyle pırt pırtına mı katlanıcam demiş kabul etmemiş,hele ki konu sahibi daha çok genç.

Aynen adamların gazıda bitmez ki hiç sjksjksjk :KK45:

esimi soyle bi dusunuverdim. 40 yasina girdi cancaazim. genc, dinamik, yasini gostermeyen, sporcu ve enerjik bi adam. 26 yasinda bi hatunla olabilir miydi, olurdu neden olmasin.
ben 26 yasinda olsaydim 41 yasinda bir adamla beraber olur muydum, olmazdim. 10 sene sonrasini dusunerekten:)) 6 tas catlasa 7 yas bence max.

Yaşı kırk demiş, k.çı cırk demiş.

Tatlım sen bakıcılık mı yapmak istiyorsun. Sen 35 olsan anlarım.
Yaş farkı en fazla 5 olmalı.
Kesinlikle sen hayatının baharında ve kendini tanırken o artık yaşlı sayılıyor olacak.
Her şeyi sana batacak.
Sakın bu hatayı yapma.
Bunlar yanında fıstık gezdırmek ıster ama hıc yakıısyor muyum kı bu kıza demezler.

Arkadaşımla eşi arasında 13 yaş fark var. Kendisi 27 eşi 40 yaşında. Yanyanayken bile bariz belli. Kafa olarakta uyuşamıyolar artık.
Benim çocukluk arkadasım 32 yasında karabiber gibi kızdı, babası küçükken öldüğü için sanırım 44 yaşında biriyle evlenmıstı tabı adam sımdı 50 lerdedır. Noldu boşandılar, adam hep evde yatıyordu e kadın genc.
Ve herıf sonra eskı karısıyla gorusmeye baslamıs ee bakıcı lazım artık :D

Yaş farkina pek takilmayan biriyim hatta fark olmasini seviyorum bile, eşim benden 8 yaş büyük 26 yasimdayim ama 16 yaş çok be 😒😒😒😒

Back