- 27 Mayıs 2019
- 142
- 118
- 18
- 29
- Konu Sahibi nazlihilton
Bence olmaaaz bu iş...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Açıkçası ben böyle bi ilişkiye başlamazdım. Yaş farkı biraz fazla şimdi sorun olmasa bile evlilikte sorunlar olabilirArkadaşlar selamlar hepinize
Aklima takilan bir konu var sizlerin fikirleri, farkli gorusler onemli benim icin.Hemen konuya geciyim.
Eski sozlum tarafindan aldatildim herseyim hazirken aileme babama mahcup etti beni.
Sonra görüştüğüm kisi askerdi ben istemedim onuda duzenli bir hayatimiz olmaz diye bikac hafta sonra bitti.
Simdide eski isyerimden ortak tanidigimiz olan ama hic yuzyuze gelmediğim bir kisi var benden 16 yas buyuk ben 25 yasindayim o 41 uzun zamandir takiplesiyoruz gorusmek istediğini söyledi.
Nasil olur sizce yada olur mu? Daha once hic evlenmemis isi gucu iyi sanirim.
Gitmeli miyim sizce?
Adam da senin gibi düşünüyor işte,genç alacak,su gibi
Dedem yaşında adamla napıcaksın senin yaşındayken kocamla tanıştım su gibi uşak 20 yaşındaydı ulan ya şu yaşlilerde ne buluyorsunuz genç al genç içiniz genç kalsın
hiç ilgimi çekmiyor yaşlılar ya bir iki aktör hariçBence erkeğin genç olması daha mantıklı
Kadınların 30lar erkeklerin 20ler cinsellikte zirve ee ne güzel işte genç al dinamik olsun
Yüzü...............
onun telafisi kolay canım ondan kolay ne var bir botoksa bakar
Dedem yaşında adamla napıcaksın senin yaşındayken kocamla tanıştım su gibi uşak 20 yaşındaydı ulan ya şu yaşlilerde ne buluyorsunuz genç al genç içiniz genç kalsın
Adam da senin gibi düşünüyor işte,genç alacak,su gibi
En açık örneği benim. Benimle eşim arasında 14 yaş var. Ben 27 o 41 yaşında. Ilk zamanlar iyi hoş güzeldi ama aradan 4 5 ay geçtikten sonra saldı iyice. Ve daha 6 aylık evliyiz şimdiden sorunlarımız var. Daha önce 1 evlilik yapmış 1 de oğlu var. Ben ise hiç evlilik yapmadım. Önün adamligina insanlığına merhametine sevgisine inandım. Yine seviyormuyum evet seviyorum ama anlasamdigimiz tartistigimiz gün sayısı fazla. Kafalar bir yerde uyusmuyo. Yaklaşık 10 yıllık evlilik hayatı olmuş birşeylere sabır göstermiş bazı şeylere katlanmış aynı şeyleri benden de bekliyo. Ama yapamam. Neyse arkadsm büyük bir adamla olmuyor ne yaparsan yap olmuyoArkadaşlar selamlar hepinize
Aklima takilan bir konu var sizlerin fikirleri, farkli gorusler onemli benim icin.Hemen konuya geciyim.
Eski sozlum tarafindan aldatildim herseyim hazirken aileme babama mahcup etti beni.
Sonra görüştüğüm kisi askerdi ben istemedim onuda duzenli bir hayatimiz olmaz diye bikac hafta sonra bitti.
Simdide eski isyerimden ortak tanidigimiz olan ama hic yuzyuze gelmediğim bir kisi var benden 16 yas buyuk ben 25 yasindayim o 41 uzun zamandir takiplesiyoruz gorusmek istediğini söyledi.
Nasil olur sizce yada olur mu? Daha once hic evlenmemis isi gucu iyi sanirim.
Gitmeli miyim sizce?
En açık örneği benim. Benimle eşim arasında 14 yaş var. Ben 27 o 41 yaşında. Ilk zamanlar iyi hoş güzeldi ama aradan 4 5 ay geçtikten sonra saldı iyice. Ve daha 6 aylık evliyiz şimdiden sorunlarımız var. Daha önce 1 evlilik yapmış 1 de oğlu var. Ben ise hiç evlilik yapmadım. Önün adamligina insanlığına merhametine sevgisine inandım. Yine seviyormuyum evet seviyorum ama anlasamdigimiz tartistigimiz gün sayısı fazla. Kafalar bir yerde uyusmuyo. Yaklaşık 10 yıllık evlilik hayatı olmuş birşeylere sabır göstermiş bazı şeylere katlanmış aynı şeyleri benden de bekliyo. Ama yapamam. Neyse arkadsm büyük
Vazgeç arkadasm boşver hiç bulaşma. Hep arka planda oluyorsun herşeyi ben bilirim havasnda oluyorlar. Boşver hayatını yaşa.Allah yardimciniz olsun ne diyim bilemedim ki. İnsallah yoluna girer hersey. Ben evlilik yapmadığı icin yine bir ihtimal düşündüm ama herkesin fikri ortak tamamen vazgectim artik
Sevgiliniz sizden 30 yaş büyük mu ben mi yanlış anladımNiye olmasın yahu?
Sen millete bakma, insan ilişkileri belli kalıpların içine sıkıştırılamayacak bir şey.
Hayatımda en iyi anlaştığım erkekle aramda 30 yaş var. Düşüncelerimiz, dünyaya bakış açımız aynı. Asıl önemli olan kriter bunlar. Benden yaşça büyük olması neyi değiştirir bu durumda?
Sevgilim değil.Sevgiliniz sizden 30 yaş büyük mu ben mi yanlış anladım
Şakakları kırlaşmış görünce çekici geliyo,bilseler her yerin kırlaştığınıBaba sevgisi görmedim diyebilirim hiç babama benzemeyen benden 5 yaş kücük bir adamla evlendim apla bu kızlardaki toto kılı ağırmış beğenisi ne bilmiyorum
Bence de çok,adam oturak fasulyesi gibi oturur köşede,karşı odaya gitse tatile çıktım sanır:)5 10 yaş olsa hadi dicem (benim için oluru yok) 16 yaş ne ya
Nereye kadar sallar ama,yakında kendi sallanır paçasuyu gibi:))Sevgilim değil.
Dostum, arkadaşım diyebilirim.
Vallahi adamda bir karizma var, 20lik gençleri sallar :)