• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

16 yas buyuk bir erkek

Arkadaşlar selamlar hepinize
Aklima takilan bir konu var sizlerin fikirleri, farkli gorusler onemli benim icin.Hemen konuya geciyim.
Eski sozlum tarafindan aldatildim herseyim hazirken aileme babama mahcup etti beni.
Sonra görüştüğüm kisi askerdi ben istemedim onuda duzenli bir hayatimiz olmaz diye bikac hafta sonra bitti.
Simdide eski isyerimden ortak tanidigimiz olan ama hic yuzyuze gelmediğim bir kisi var benden 16 yas buyuk ben 25 yasindayim o 41 uzun zamandir takiplesiyoruz gorusmek istediğini söyledi.
Nasil olur sizce yada olur mu? Daha once hic evlenmemis isi gucu iyi sanirim.
Gitmeli miyim sizce?
Hayir

Esasına bakarsan bizim sorunlarımız yaştan kaynaklı değildi temel olarak çoğunuz biliyorsunuz zaten. Adam benden büyüktü ama hala olgunlaşamamış aileye bağımlı bir tipti. Bu tipler hiç bir yaşta olgunlaşamıyor.

Ama yaş olarak da evet ortak zevkler çok az oluyor. Bilmiyorum belki de karakterdir; mesela ben turlara, küçük sakin pansiyonlara gitmek isterdim tatil için; o illa 5 yıldızlı otele gidelim yiyip içip yatalım derdi. Bu yaştan dolayı mı sanmam hayatı boyunca böyleymiş tercihi.

Ortak zevklerin anlaşmanin, gezmenin tercihlerin yaşla hiç ilgisi yok aslinda.
50-60 yaslarinda ciftler motor tepesinde cadirlariyla kamp kamp, sehir sehir dolasiyorlar eşimle kamp yaparken denk geldik kaç defa.

Tabi ki aşiri yaş farki iyi birsey degil zevkler tercihler uysa bile bir gercek var ki insan vücudu yaşlaniyor malum genclikle bir olmuyor 50 yasinda insan.

Yok babamla ilgili degil hanimlar cok sukur kardesime de bana da sevgisini hep gösterdi. Haklisiniz yas farkli cok fazla benimde icime sinmiyor
Bilmiyorum sözüm ne kadar kararınızı etkiler ama ne kadar kafa dengi olduğunuzu düşünüyorsanızda mutlaka bir yerde patlak veriyor ben şu an 25 yaşındayım eşim 41 yaşında gerçekten aşık olduğum için evlendim 5 yıllık evliyim 2 kızım var ilk 2 yıl herşey güzeldi ama sonradan içine dede kaçmış gibi davranmaya başladı.Kanepeden kaldırmak şöyle dursun tam bir bardak suyu dahi kendisi almayan birine dönüştü.Hiç bir aktivitemiz yok varsa yoksa ailesi 😞 . Bi kere yaşın küçük olduğundan dolayı seni hesaba almıyorlar dış görüntüsü de çabası .. ama evlilik bu ya rabbim iyilerle karşılaştırsın . Rabbim benim de yardımcım olsun🙏🏻

Ayrıca cinselliğinde yavaş yavaş azaldığı dönemde oluyorlar . Kendini kanıtlamak için giyim kuşamından tut da araba modeli telefonuna kadar herşeyi genç nesillere uyarlama çabasında oluyorlar ..

Sen her görüşmek isteyenin evlilik amacında olduğunu nerden çıkarıyorsun?

40 yaşla ilgili yapılan yorumlara da çok güldüm....70 değil 40 yani...erkeğin en güzel yaşı bence...cinsellik azalır falan yok dede vs bunlar çok saçma...erkeğin en zirve ve guzel yaşı

Aklima takilan bir konu var sizlerin fikirleri, farkli gorusler onemli benim icin.Hemen konuya geciyim.
Eski sozlum tarafindan aldatildim herseyim hazirken aileme babama mahcup etti beni.
Sonra görüştüğüm kisi askerdi ben istemedim onuda duzenli bir hayatimiz olmaz diye bikac hafta sonra bitti.
Simdide eski isyerimden ortak tanidigimiz olan ama hic yuzyuze gelmediğim bir kisi var benden 16 yas buyuk ben 25 yasindayim o 41 uzun zamandir takiplesiyoruz gorusmek istediğini söyledi.
Gitmeli miyim sizce?
Maalesef senin tam kadın olduğun zaman onda bir numara kalmamış olacak yaş farkı en fazla 5 olmalı

Bilmiyorum sözüm ne kadar kararınızı etkiler ama ne kadar kafa dengi olduğunuzu düşünüyorsanızda mutlaka bir yerde patlak veriyor ben şu an 25 yaşındayım eşim 41 yaşında gerçekten aşık olduğum için evlendim 5 yıllık evliyim 2 kızım var ilk 2 yıl herşey güzeldi ama sonradan içine dede kaçmış gibi davranmaya başladı.Kanepeden kaldırmak şöyle dursun tam bir bardak suyu dahi kendisi almayan birine dönüştü.Hiç bir aktivitemiz yok varsa yoksa ailesi 😞 . Bi kere yaşın küçük olduğundan dolayı seni hesaba almıyorlar dış görüntüsü de çabası .. ama evlilik bu ya rabbim iyilerle karşılaştırsın . Rabbim benim de yardımcım olsun🙏🏻

Tabiki onemli yorumlarınız. Haklisiniz yas farkli sorun olur bir sure sonra cok tesekkurler yorumunuz icin insallah cocuklarinizla esinizle daha mutlu huzurlu gunler nasip olsun size :KK200:

Sen her görüşmek isteyenin evlilik amacında olduğunu nerden çıkarıyorsun?

40 yaşla ilgili yapılan yorumlara da çok güldüm....70 değil 40 yani...erkeğin en güzel yaşı bence...cinsellik azalır falan yok dede vs bunlar çok saçma...erkeğin en zirve ve guzel yaşı

Gorusmek istiyor yazdim konuyu açarken evlilik amaciyla diye bisey yazmadim. Siz nerden çıkardıniz?

Ortak zevklerin anlaşmanin, gezmenin tercihlerin yaşla hiç ilgisi yok aslinda.
50-60 yaslarinda ciftler motor tepesinde cadirlariyla kamp kamp, sehir sehir dolasiyorlar eşimle kamp yaparken denk geldik kaç defa.

Tabi ki aşiri yaş farki iyi birsey degil zevkler tercihler uysa bile bir gercek var ki insan vücudu yaşlaniyor malum genclikle bir olmuyor 50 yasinda insan.

Aynen öyle katılıyorum, bir de bu yorgunluk olayı bence kişiden kişiye de değişiyor. Yaptığınız meslek, stres düzeyiniz, yaşam tarzınız vs bir çok şey etken. Tabi 16 yaş uçurum , bu bir gerçek yine de.

29-30 olsaydın hadi bi nebze olabilir yürüyebilir diye düşünürdüm ama 16 çok fazla

Gitmeli miyim sizce?

İmkanı yok. İstediği kadar iş durumu ve kazancı iyi olsun mutlu olamazsın. Sebeplerini ayrıntılı olarak sıralamayacağım forum bu tarz konularla dolu ara bul.

Git yaşına uygun, hayatı beraber yaşayıp zevk alabileceğin birisini bul ve başına dert alma...

erkekler kurudumu canım.suyumu çıktı.kökü mü kazındı.41 yaş amca

Bilen varsa söylesin lütfen,kazık kadar adamlarla görüşmek belkide var olmayan baba sevgisizliğimi acaba hanımlar.
Baba sevgisi görmedim diyebilirim hiç babama benzemeyen benden 5 yaş kücük bir adamla evlendim apla :27: bu kızlardaki toto kılı ağırmış beğenisi ne bilmiyorum

Back