- Konu Sahibi nazlihilton
-
HayirArkadaşlar selamlar hepinize
Aklima takilan bir konu var sizlerin fikirleri, farkli gorusler onemli benim icin.Hemen konuya geciyim.
Eski sozlum tarafindan aldatildim herseyim hazirken aileme babama mahcup etti beni.
Sonra görüştüğüm kisi askerdi ben istemedim onuda duzenli bir hayatimiz olmaz diye bikac hafta sonra bitti.
Simdide eski isyerimden ortak tanidigimiz olan ama hic yuzyuze gelmediğim bir kisi var benden 16 yas buyuk ben 25 yasindayim o 41 uzun zamandir takiplesiyoruz gorusmek istediğini söyledi.
Nasil olur sizce yada olur mu? Daha once hic evlenmemis isi gucu iyi sanirim.
Gitmeli miyim sizce?
Esasına bakarsan bizim sorunlarımız yaştan kaynaklı değildi temel olarak çoğunuz biliyorsunuz zaten. Adam benden büyüktü ama hala olgunlaşamamış aileye bağımlı bir tipti. Bu tipler hiç bir yaşta olgunlaşamıyor.
Ama yaş olarak da evet ortak zevkler çok az oluyor. Bilmiyorum belki de karakterdir; mesela ben turlara, küçük sakin pansiyonlara gitmek isterdim tatil için; o illa 5 yıldızlı otele gidelim yiyip içip yatalım derdi. Bu yaştan dolayı mı sanmam hayatı boyunca böyleymiş tercihi.
Bilmiyorum sözüm ne kadar kararınızı etkiler ama ne kadar kafa dengi olduğunuzu düşünüyorsanızda mutlaka bir yerde patlak veriyor ben şu an 25 yaşındayım eşim 41 yaşında gerçekten aşık olduğum için evlendim 5 yıllık evliyim 2 kızım var ilk 2 yıl herşey güzeldi ama sonradan içine dede kaçmış gibi davranmaya başladı.Kanepeden kaldırmak şöyle dursun tam bir bardak suyu dahi kendisi almayan birine dönüştü.Hiç bir aktivitemiz yok varsa yoksa ailesiYok babamla ilgili degil hanimlar cok sukur kardesime de bana da sevgisini hep gösterdi. Haklisiniz yas farkli cok fazla benimde icime sinmiyor
Maalesef senin tam kadın olduğun zaman onda bir numara kalmamış olacak yaş farkı en fazla 5 olmalıArkadaşlar selamlar hepinize
Aklima takilan bir konu var sizlerin fikirleri, farkli gorusler onemli benim icin.Hemen konuya geciyim.
Eski sozlum tarafindan aldatildim herseyim hazirken aileme babama mahcup etti beni.
Sonra görüştüğüm kisi askerdi ben istemedim onuda duzenli bir hayatimiz olmaz diye bikac hafta sonra bitti.
Simdide eski isyerimden ortak tanidigimiz olan ama hic yuzyuze gelmediğim bir kisi var benden 16 yas buyuk ben 25 yasindayim o 41 uzun zamandir takiplesiyoruz gorusmek istediğini söyledi.
Gitmeli miyim sizce?
Bilmiyorum sözüm ne kadar kararınızı etkiler ama ne kadar kafa dengi olduğunuzu düşünüyorsanızda mutlaka bir yerde patlak veriyor ben şu an 25 yaşındayım eşim 41 yaşında gerçekten aşık olduğum için evlendim 5 yıllık evliyim 2 kızım var ilk 2 yıl herşey güzeldi ama sonradan içine dede kaçmış gibi davranmaya başladı.Kanepeden kaldırmak şöyle dursun tam bir bardak suyu dahi kendisi almayan birine dönüştü.Hiç bir aktivitemiz yok varsa yoksa ailesi. Bi kere yaşın küçük olduğundan dolayı seni hesaba almıyorlar dış görüntüsü de çabası .. ama evlilik bu ya rabbim iyilerle karşılaştırsın . Rabbim benim de yardımcım olsun
Sen her görüşmek isteyenin evlilik amacında olduğunu nerden çıkarıyorsun?
40 yaşla ilgili yapılan yorumlara da çok güldüm....70 değil 40 yani...erkeğin en güzel yaşı bence...cinsellik azalır falan yok dede vs bunlar çok saçma...erkeğin en zirve ve guzel yaşı
Ortak zevklerin anlaşmanin, gezmenin tercihlerin yaşla hiç ilgisi yok aslinda.
50-60 yaslarinda ciftler motor tepesinde cadirlariyla kamp kamp, sehir sehir dolasiyorlar eşimle kamp yaparken denk geldik kaç defa.
Tabi ki aşiri yaş farki iyi birsey degil zevkler tercihler uysa bile bir gercek var ki insan vücudu yaşlaniyor malum genclikle bir olmuyor 50 yasinda insan.
Arkadaşlar selamlar hepinize
Gitmeli miyim sizce?
neyiŞeyi buruşmuştur artık...
Şeyi buruşmuştur artık...
Yüzü...............
onun telafisi kolay canım ondan kolay ne var bir botoksa bakarYüzü...............
Adam da senin gibi düşünüyor işte,genç alacak,su gibiDedem yaşında adamla napıcaksın senin yaşındayken kocamla tanıştım su gibi uşak 20 yaşındaydı ulan yaşu yaşlilerde ne buluyorsunuz genç al genç içiniz genç kalsın
Baba sevgisi görmedim diyebilirim hiç babama benzemeyen benden 5 yaş kücük bir adamla evlendim aplaBilen varsa söylesin lütfen,kazık kadar adamlarla görüşmek belkide var olmayan baba sevgisizliğimi acaba hanımlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?