- 28 Şubat 2019
- 246
- 197
- 23
- 34
- Konu Sahibi nazlihilton
-
seviyorsan ve iyi anlaşıyorsan neden olmasın hayat senin geri kafalı değilse evlenebilirsin benceArkadaşlar selamlar hepinize
Aklima takilan bir konu var sizlerin fikirleri, farkli gorusler onemli benim icin.Hemen konuya geciyim.
Eski sozlum tarafindan aldatildim herseyim hazirken aileme babama mahcup etti beni.
Sonra görüştüğüm kisi askerdi ben istemedim onuda duzenli bir hayatimiz olmaz diye bikac hafta sonra bitti.
Simdide eski isyerimden ortak tanidigimiz olan ama hic yuzyuze gelmediğim bir kisi var benden 16 yas buyuk ben 25 yasindayim o 41 uzun zamandir takiplesiyoruz gorusmek istediğini söyledi.
Nasil olur sizce yada olur mu? Daha once hic evlenmemis isi gucu iyi sanirim.
Gitmeli miyim sizce?
Ahhahhhaa,hobi kursundaki arkadaşım demişti ki annesine talip çıkmış,bu yaştan sonra elin herifinin öhhö öhösüyle pırt pırtına mı katlanıcam demiş kabul etmemiş,hele ki konu sahibi daha çok genç.Antropoz gene iyi anacım ilerisi var bunun bide
Az kassa senin yasında cocugu olurmusArkadaşlar selamlar hepinize
Aklima takilan bir konu var sizlerin fikirleri, farkli gorusler onemli benim icin.Hemen konuya geciyim.
Eski sozlum tarafindan aldatildim herseyim hazirken aileme babama mahcup etti beni.
Sonra görüştüğüm kisi askerdi ben istemedim onuda duzenli bir hayatimiz olmaz diye bikac hafta sonra bitti.
Simdide eski isyerimden ortak tanidigimiz olan ama hic yuzyuze gelmediğim bir kisi var benden 16 yas buyuk ben 25 yasindayim o 41 uzun zamandir takiplesiyoruz gorusmek istediğini söyledi.
Nasil olur sizce yada olur mu? Daha once hic evlenmemis isi gucu iyi sanirim.
Gitmeli miyim sizce?
Babamla hiç yakın olmadık. Babam olmasının ötesinde hoşlanmıyorum hatta kendisinden. Bir kere 8 yaş büyük biri ile görüşmüştüm iki ay kadar. Onun dışında hep kendimden küçüklernişanlım benden iki yaş küçük mesela. Baba ile alakalı değil bence. Kart erkeklerin duygusal boşluktaki kızlari kandırma çabası daha çok.
Ahhahhhaa,hobi kursundaki arkadaşım demişti ki annesine talip çıkmış,bu yaştan sonra elin herifinin öhhö öhösüyle pırt pırtına mı katlanıcam demiş kabul etmemiş,hele ki konu sahibi daha çok genç.
ben 32 herifim 37 o bile kuşak farkı be ablaAntropoz gene iyi anacım ilerisi var bunun bide
ben 32 herifim 37 o bile kuşak farkı be abla
Aynen ablacım.Bilen varsa söylesin lütfen,kazık kadar adamlarla görüşmek belkide var olmayan baba sevgisizliğimi acaba hanımlar.
Aynen ablacım.
Evinde babadan gerekli merhamet ve şefkati göremeyen kardeşlerimiz yaşça kendinden olgunlara bakıyor.
Benim çocukluk arkadasım 32 yasında karabiber gibi kızdı, babası küçükken öldüğü için sanırım 44 yaşında biriyle evlenmıstı tabı adam sımdı 50 lerdedır. Noldu boşandılar, adam hep evde yatıyordu e kadın genc.Arkadaşımla eşi arasında 13 yaş fark var. Kendisi 27 eşi 40 yaşında. Yanyanayken bile bariz belli. Kafa olarakta uyuşamıyolar artık.
Ahahahaaha...Ben 31 yaşındayım ben bile bakmam çok büyükŞeyi buruşmuştur artık...
Ahahahaaha...Ben 31 yaşındayım ben bile bakmam çok büyük
Aynen benim gördüğüm istisnasız tüm çiftler sorunlu bu şekilde. Yahu toplum baskısı o kadar fazla ki insanlar babasıyla aynı yaşta adamlarla evlenmeyi düşünüyor. Allah sonumuzu hayır etsin10 yaş da çok bana göre haklısınız bakmamakta
En güzel 3-4 yaş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?