15 yıldır anksiyete bozukluğu yaşıyorum

Çok mutlu ettiniz beni . Zaten önemli olan doğru doktoru bulabilmek . En çok da oğlumun bir kardesi olsun diye tedavi olmak istiyorum. Çünkü aynı seyleri tekrar kaldiramam gibi geliyor .

Çok mutlu ettiniz beni . Zaten önemli olan doğru doktoru bulabilmek . En çok da oğlumun bir kardesi olsun diye tedavi olmak istiyorum. Çünkü aynı seyleri tekrar kaldiramam gibi geliyor .
Doktorumun adı Emel Kütük Koyuncu. Kusura bakmayın yeni olunca yarım yamalak yazmışım

İyi Hissetmek kitabını yazan doktor çok sayıda hastasını ilaçsız tedavi etmiş. Mutlaka bu kitabı okuyun

İki çocuğum arasında 15 ay var ve ikinci hamileliğim çok çok rahat geçti. İnşallah sizinki de öyle olacak

İyi Hissetmek kitabını yazan doktor çok sayıda hastasını ilaçsız tedavi etmiş. Mutlaka bu kitabı okuyun
Çok duydum bu kitabı ama hiç okumadım. Aynı yazarın panik atak adlı kitabını aldım . Ama o kadar kötüydüm ki iki üç satır zor okuyordum . İyi hissetmek adı kitabını da alicam mutlaka okuyacağım .

meabalar bende 10 yildir bununla muzdaribim bende kayin validemlan yasiyorum sizi cok iyi anliyorum acaba yuzunjzde uyusmalar oluyormu

Dün anksiyeteyle ilgili bi prof.un sayfasında bişey okudum , anksiyete tedavisi mutlaka psikoterapi ile desteklenmeliymiş eğer sadece ilaç kullanılırsa ilacı bırakınca başa sarıyormuş. Belki de o bilgi dün akşam tesadüfen sizle paylaşayım diye çıktı karşıma, çok ilginç... anksiyete ile alakalı çalışan online veya yüzyüze psikoterapistlere bi bakın isterseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…