Allah eşlerimizden razı olsun. O kadar anlayışsız eşler ve eş aileleri görüyorum ki insanlar tırım tırım gizliyorlar rahatsızlıklarını. Öğrenildiğinde edilen hakaretler de cabası. doktorunuzun ilaç vermemesine şaşırdım. Benim de korkularımdan biriydi ilaç kullanırken hamile kalmak. Doktoruma yanlışlıkla hamile kalırsam ne olacak diye sordum. Hiç bişey olmayacak yeni nesil antidepresanların içinde çok güvenilir olanlar var tonlarca bilimsel araştırmalar yapıldı bu konularda hamile kaldığında o çalışmaları da okutacağım sana dedi. Bir de sadece ilk 3 ay bıraksak daha iyi olur çünkü ilk 3 ay vitamin bile kullanmamalısın sebep antidepresan değil dedi. İlacını ömür boyu kullanmak zorunda olan şizofreni bipolar gibi ağır rahatsızlıklar yaşayan danışanlarım da var ben şimdiye kadar çocuğunda problem olan birine rastlamadım dedi. Bir de emzirme döneminde düşük doz kullanacağız dedi. Buna benzer şeyleri söyleyen bi kaç psikiyatr daha duymuştum. Neyse olan olmuş artık önünüze bakma vakti. Emin olun bi zaman sonra ya aynısı olursam diye korkmalarınız da geçip gidecek. Ben aralıktan beri süründüm tabiri caizse. Atak geçirmekten çok oturup korkudan titriyordum ya atak geçirirsem diye atak geçirdiğim anları düşünüyordum sık sık. Ama şimdi gayet iyiyim hiç korkum da kalmadı. Yani diyeceğim o ki bu da geçer Ya Hu
bir de doktorumun bi sözünü unutamıyorum ; sana bir iyi bir de kötü haberim var kötüsü iyi günlerin gelip geçici, iyisi ; kötü günlerin de gelip geçici