15 yıldır anksiyete bozukluğu yaşıyorum

Biliyorum ama ilaca da taktım kafayı okb var bende. Bilmiyorum doktorla konuşacam ama böyle iyi bir psikoterapi gerekiyor ancak bulamiyorum

Selectra ne kadar süre kullandiniz

Meditasyon terapi çok şey denedim ama maalesef geçmedi . Sadece ilaçla iyi olabiliyorum . İlaç kullanmaktan başka çarem yok maalesef

Bak ben çok düşük doz ilaç kullanıyorum
Meditasyon terapi çok şey denedim ama maalesef geçmedi . Sadece ilaçla iyi olabiliyorum . İlaç kullanmaktan başka çarem yok maalesef
İlaçların da bir yere kadar etkili olduğuna inanıyorum ben 25 mg lust. Kullanıyorum 4 yıldır hiç artırmadım çok yoğun kaygı da yaşasaö sadece kendimi telkin ediyorum o durumda

3 ay kullandım bende çok uyku ve iştah yaptı . Birde fazla etkisini göremedim . Başka bir ilaca geçtim
Bana o kadar iyi geldi ki doktorum uzun kullanmayacagiz bunu demisti 2 ay kullandim ben de birakmistim sonra doktoru da biraktim simdi yillar sonra yine cok kotu oldum icmeye basladim ama kisa sureli dedi diye icmeye korktum o yuzden sordum cok tesekkurler

4-5 yıl ilaç kullandım. lustra, prozac, cymbalta, risperdal, xanx hepsini kullandım. Ama ilaçlar bir yere kadar. ilaç kullandığından evet rahatlatıyor ama cinsel yönden isteksizlikler oluşturuyor, kilo aldırıyor. İlacı bıraktığında ise en başa geri dönüyorsun. İlaçlarla birlikte terapi önemli. terapiyi aldıkça ilacın yardımcı ama geçici bir süreliğine olduğunu anlıyorsun. Sürekli ilaç sürdürülebilir değil. Bir sürü sivilcem çıktı. 3 yıldır ilaç kullanmıyorum ama 2-3 ayda bir terapiye gidiyorum. Terapiye gittiğim psikooloğu önerebilirim. Saadet Erdoğan Online terapi desteği de var. Terapiyle kendimi idare edebiliyorum ama anksiyetem hep var zaman zaman ciddi derecede hissediyorum ama birlikte yaşamaya alıştım. En azından artık panik atak geçirmiyorum.

Merhaba terapi aldınız mı acaba

Özelden bana doktoru yazabilirmisiniz acaba

Özelden önetirimisniz bana doktorunuzu

Aradığım yorum bende 17 yıldır bu illetle uğraşıyorum,ataklar gelince depresyonla birlikte geliyor umutsuz huzursuz mutlu olmayan sürekli endişe korku sürekli düşünce,delirme korkusu falan insanı mahvediyor. Normalde yapım mı kokak yoksa anksiyete mi korkaklaştırıyor bilmiyorum ama bende korku da var. Gerçekten gluten çikolata beslenmeme dikkat etmediğim zaman ortaya çıkıyor anksiyete bende Aidin Salih’in gerçek tıp kitabındaki organ temizliği yapıp üstüne hacamat ve üstüne mizacına göre beslenme yapacağım alabilirsem terapi,araştırmalarla kanıtlanmış zaten glutenin içindeki bir madde depresyon ve anksiyeteye sebep oluyor

Triflo ilk duydum bakicam netten
Benm de cok oldu yillar..cikolata tetikliyor tabi. Tıbben kanıtlı. O yuzden dikkat ediyorum mumkun mertebe. Nescafe de tetikler, Allahtan aram yok. Anksiyete zor. Allah yardimcimiz olsun

Bende benzer durumdayım. Artık çocuk istiyorum hatta denedikte bu nedenle olmadığını düşünüyorum. İstiyorum da nasıl yaparım bilemiyorum da.
Evet bende aynısını düşünüyorum bizde çocuk istiyoruz 1 senedir ol adı yaşadığım kötü olaylar sonrası anksiyete nüksetti ilaca başladım şimdi nabıvam diye kara kara düşünüyorum. Çok üzülüyorum

Folik asit almak ansiyete yi arttırıyor mu

gebelikte ilaç kullandıgınız için mi bebekte gerilik başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…