- 13 Aralık 2013
- 524
- 286
- 123
- 34
- Konu Sahibi Pembe Unal
-
Yuh yaa. İnsan 7sinde neyse 70inde odur diye boşuna dememişler. Bu yaşta hala bu işlerle uğraşması ürkütücü gerçekten. Hele ki çocukken sizi kadının evine götürmesi , kadının sizi okula ziyarete gelmesi bunlar nasıl korkunç şeyler ya. Ben de babanızın sizi sevdiğine inanmıyorum. Sevse idi yaptığı pisliğe sizi de bulaştırmazdı.
Babası seviyordur, hem de çok seviyordur ki sevgisini yıllarca çok güzel hissettirebilmiş kızına. Ama çok iyi bir baba, çok kötü bir eş olabilir. Anne babasına çok iyi bir evlat, eşine çok kötü bir koca olabildiği gibi. Ama adamın bağlanma sorunları var. Cinsellik aslında direk önüne gelenle yatmak gibi bir şey değil yalnızca. Çok karmaşık, psikolojik meselelerin tatmin edildiği, ya da arandığı bir kör kuyu. Cinsel isteksizlik, ya da vajinismus da geçmiş travmalardan kaynaklı oluyor mesela çoğu zaman.Yuh yaa. İnsan 7sinde neyse 70inde odur diye boşuna dememişler. Bu yaşta hala bu işlerle uğraşması ürkütücü gerçekten. Hele ki çocukken sizi kadının evine götürmesi , kadının sizi okula ziyarete gelmesi bunlar nasıl korkunç şeyler ya. Ben de babanızın sizi sevdiğine inanmıyorum. Sevse idi yaptığı pisliğe sizi de bulaştırmazdı.
Baban Mutlu zaten güzelim.Yillardir hem evde sıcak yemek ütülü gömlek hem onu seven evlatlar bir yandan da rahat rahat istediğin kadınla yat kalk, adam niye mutsuz olsun da Mutlu görünmeye çalışsın. Olan annene olmuş. Bence çek anneni kenara ciddi konuşma yap. Eğer istiyorsa boşansın gelsin yanına.Ben isterim ama annem gelmez hemde babam bırakmaz. Bir yandan bende babama kolayca sırtımı dönemiyorum. Çok seviyorum onu cidden tam baba figürü. Ama eş olarak çok kötü. Annemle kavgalarını hiç bize yansıtmaz kötü günler huzursuz saatler geçirmeyelim diye. Mutlu gibi davranır. Ama bem tüm yaşananları biliyorum işte
Senin annen bankacı değişimiydi yanlış mı hatırlıyorum niye cekti ki babanıEvet herkese merhaba
Belki biraz uzun olabilir. Ne kadar yazarım bilemiyorum
Benim eski nickin -Agapi- bilen bilir aldatma mevzularında ikinci kadına hakaretler yağdıran kişiyim.
Şimdi bende anlatmak istiyorum neden nefret doluyum
Annem kardeşime hamileyken babam ilk kez aldattı annemi. Ben sekiz yaşındaydım o zaman. Nasılsa çocuğum anlamam diye beni kadının evine götürürdü. Ben onları beklerdim odada. Annemin parasını ödediği arabayla gezer tozarlardı. Bir gün annemi de arabaya almışlar zorla. Kadın anneme "Hem sen olacaksın hem ben. Boşanmak yok" diye bağırmış. Babamında talebi buymuş zaten. Babamda zaten annemi bizi yani beni ve yeni doğmuş kardeşimi göstermemekle tehtit ettiği için annem boşanamamış.
Sonra başka ile taşındık. Ama kadınlar bitmedi. O ilk kadında ara ara evimizi arayıp annemle beni taciz ediyordu zaten. Okuluma gelip bana oyuncak getiriyordu vs. Sonra ara ara başka kadınlar yakaladı annem.
Tabi artık ben büyümüştüm ama şöyle bir durum var, hiç bir zaman babama tepki gösteremedim. Hatta bildiğimi bile bilmiyordu çünkü annemi yine tehtit ve dayakla bastırdı. Eğer gözdeye söylersen seni öldürürüm demiş. Bende annem zarar görmesin diye sustum. Bilmiyormuş gibi yaptım. Ama hepte dua ettim allahım bir kere ben yakalayayım nolur diye.
Duam kabul oldu kızlar. Dün babam facesinde dolanırken bende başımı omzuna koymuş bakıyordum. Bir anda whatsup bildirimi geldi. "Deli yaa :) " yazmış biri. Panikledi kapatmaya çalıştı ama kapatamadı. Resim kadın resmiydi. Ama işin garibi kadının ismini VODAFONE diye kaydetmişti. Güya biri görürse vodafone dan mesaj geldi diyecek. Ama o kadar garip ki vodaofne yazmış. Yanlış yazmış yani, bari bir bok yiyorsun düzgün yaz. O an otobüsteydik annem arkamızda oturuyordu, annem duymasın diye bir şey diyemedim. Sadece kaldır şu telefonu hemen dedim. Anladı anladığımı
Annem 4 yıldır sikolojik problemlerle uğraşıyor. Kaç psikoloğa psikiyatriste gitti düzelmedi. Hem boşanamıyor hemde hasta oldu bu yüzden. Problemi uyuyamamak. Burada da konu açmıştım uyku problemine ne iyi gelir diye. Son 6 aydır uykusu biraz düzene girdi. En azından 2 gün uyumasa da 1 gün uyuyabiliyor. O yüzden anneme söylemek istemiyorum. Söylesem ne yazar, yine hasta olur, boşanamazda, bunu da yiyip susup oturmak zorunda kalır.
Son olarak birazda babamdan bahsedeyim. Babam kardeşimle bana dehşet düşkündür. Evet iyi bir koca değil. Ama dehşet iyi babalık yapar. Her gün arar sorar öper sarılır sohbet eder hediye alır. Hep derim ki bari döven söven bir baba olsaydı da rahatça nefret edebilseydim. Bazen kızar sinirlenir ama ben küsücem diye ödü kopar, gönlümü almak için akla karayı seçer mesela. Dün yakalayınca o da kötü oldu ama ben artık öfke doluyum.. Eskileri annem zarar görmesin diye affetmek zorunda kaldım. Ama bunu bizzat ben yakaladığım için affetmek istemiyorum.
Hem içimi dökmek istedim. Hem de sizce napmalıyım? Anneme çaktırmadan arama mesafe koymak aramamak sormamak görüşmemek isytiyorum. Zaten ayrı evim var, çıktım evime geldim (aynı şehirde farklı yakalardayız) Arayıp duruyor açmıyorum. Açarsam çok fena konuşacağım, annem duyacak. Sinirini annemden çıkarsın da istemiyorum. Ama bende susup oturursam eğer, amaan karım sesini çıkaramıyor, e kızımda sustu artık rahatça aldatabilirim der diye korkuyorum.
Kızlar napayım sizce
Ya da en azından düşüncelerinizi yazın
Yalnız hissediyorum kendimi
Allah yardımcımız olsun.
Bizim sülalede henüz kimse boşanmamıştır
Hep laf şudur "bizde boşanma olmaz"
Doğulu bir aileyiz biz.
Yoksa bende isterdim boşansın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?