15 yıl... Bir sürü kadın... Kötü geçen çocukluk.. Aldatılan bir anne..

Bence babana mesaj yoluyla hissettiklerini anlat

Seni kucukken o kadinin evine goturmesinden basla yazmaya
Iyi bi baba diyosunuz da hangi iyi baba cocugunu sevgilisinin evine goturur ki psikoloji filan kalmamis hicbirinizde

Hazir yakalamisken herseyi yazi yoluyla anlat
Artik sana baba demek istemiyorum de
Sonrasinda istersen konusursun yine

Annene niye catsinki kendi yakalandi sonucta sana
Hicbirsey olmamis gibi davranirsan baban hepten yuz bulur

Maddi gücün varsa bence anneni yanına al veya arkanızda duracak herhangi biri bu bir akraba da olabilir. Eğer baban annene birşey yapmaya kalkarsa polise gidersiniz babanın annene olan tehdit mesajlarını gösterirsiniz yeter ki anneni babanın elinden kurtar. ALLAH yardımcınız olsun.

Ne diyeceğimi bilemedim sinirlendim iyice huylu huyundan vazgeçmiyor hala aldatmaya devam yani ne kadar iyi baba olursa olsun size karşı annenizi hep tehdit etmiş boşansaymış madem böylelerinden nefret ediyorum ya

Evli erkeklerle birlikte olan kadinlar or.... da o erkekler cok iyi süper baba oluyor öyle mi? Sen ciddi olamazsin gercekten. Baban seni okadarda cok sevseydi ve mükemmel baba olsaydi eger o kadinin evine serefsizlik yapmaya giderken el kadar kizini yanina alip kapinin önünde bekletmezdi isini haledene kadar. Gercekten süper baba bravo

Ben olsam bende senin gibi dusunurdum.
Yuzune yuzune vururdum hatalarini tum gecmisin acilarini kusardim.
Ve onun oyle bi canina okurdumki, sus pus birakirdim ve annemide cekip alirdim o evden.
Bunca zaman yetti derdim.
Ertesi gunde bosanma davasi.
Hic dusunmeden tak tak ardi ardina.
O adam duzelseydi bu kadar sene icinde duzelirdi.

Kkdan konstugum ve sevdgim bi ablam var. Kadin her gun her gun öluyor, neden? Cunku bosanmak icin guclu gormuyordu kendini. Ve en sonunda kararini verdi bosanma davasi acti kendi istegiyle. Hala bi zor surecte git gelleri var. Ama yinede en son vurus olucak bu ona. Ve bir gun bicak gibi kesip atilicak o adamla baglari. Ve artik ölmuycek artk her gun ve hergun.

Kaç yasındasın arayınca artık kendini toplla bugune kadar sustum hiçbişeyi bilmiyor sanıyorsun ama ahtal değilz de annenin bu halinin sebebi olduğunu anlat

Baban düzelmez, senin demenle de düzelmez ama konuşman gerek bence de. Senin de ses çıkarmadığını görürse iyice gemi azıya alır, alenileştirir. Baban kötü bir insan değildir muhtemelen, iyi de bir babaymış. Bu konuyu çözebilecek tek kişi varmış o da annen, o da çözememiş. O yüzden, sen ne desen boş. Annen de zaten babanı değiştiremezdi, yalnızca boşanarak bunları yaşamamayı tercih edebilirdi. Bu aldatma, tek kişiye bağlı kalamama, farklı ilişkiler yaşama durumu aslında bir karakter bozukluğu, okb gibi. Psikolojik bir durum yani. Çapkın , tek gecelik hevesler peşinde biri olduğunu da sanmıyorum, onlar bile durulur yaş geçtikçe, ya da birine aşık olduğunda. Baban evliliğiyle beraber, uzun süreli paralel ilişkiler yaşıyordur muhtemelen. Ruhundaki onarılamaz boşluğu biraz annenle, biraz farklı kişilerle doldurmaya çalışıyor. Onlar olmadığında boşlukta olacaktır. Muhtemelen hakkı gibi görüyordur kendince.

İlginç ama böyle karakterde bir kadını uzaktan tanımıştım, bahsetmişlerdi ortak tanıdıklar. O kadın olduğu için işi daha zor tabi. Erkekler yapınca, toplum kabul ediyor bir şekilde. Kadın bunu yapamıyor. 3 sene, 5 sene, 4 sene süren evlilikler ve sonunda hep başka biriyle kaçma. En son ailesi bile bırakmış, uzaktan haberini alıyordu aylar sonra. Çünkü aynı mahallede barınamıyorsun bu durumda, hep uzaklarda biriyle kaçıyor. Babanın durumu psikolojik yani bu şekilde.

Ama posta koyman en azından kendini bir nebze toplamasını sağlar. İnsan babasına sesini yükseltince bile çok üzülüyor ama malesef bazen yalnızca bu işe yarıyor.

Yuh yaa. İnsan 7sinde neyse 70inde odur diye boşuna dememişler. Bu yaşta hala bu işlerle uğraşması ürkütücü gerçekten. Hele ki çocukken sizi kadının evine götürmesi , kadının sizi okula ziyarete gelmesi bunlar nasıl korkunç şeyler ya. Ben de babanızın sizi sevdiğine inanmıyorum. Sevse idi yaptığı pisliğe sizi de bulaştırmazdı.

Babası seviyordur, hem de çok seviyordur ki sevgisini yıllarca çok güzel hissettirebilmiş kızına. Ama çok iyi bir baba, çok kötü bir eş olabilir. Anne babasına çok iyi bir evlat, eşine çok kötü bir koca olabildiği gibi. Ama adamın bağlanma sorunları var. Cinsellik aslında direk önüne gelenle yatmak gibi bir şey değil yalnızca. Çok karmaşık, psikolojik meselelerin tatmin edildiği, ya da arandığı bir kör kuyu. Cinsel isteksizlik, ya da vajinismus da geçmiş travmalardan kaynaklı oluyor mesela çoğu zaman.

Bir baba olarak sonsuz şefkat duygusuyla davranabilir kızına. O duygusunda bir sorun yoktur ama hayatındaki tüm eksiklikleri eşine eziyet ederek tatmin ediyor olabilir.

Şöyle bir söz var: "everything in life is about sex, but sex. Sex is about power. " hayatta her şey seksle ilgilidir, seks hariç. Seks güçle ilgilidir gibi bir şey çevirisi. Adam her iki anlamıyla da iktidarı, gücün kendinde olduğunu böyle hissediyordur.

Bunları bir çocuğun kendi anne babası hakkında düşünmemesi lazım aslında ama belki durumu anlamanda bir farklı bakış açısı olabilir diye yazdım. Umarım canını sıkmamışımdır. Çünkü bu durumda en zor durumda olan kişi annen. Yıllarca babanın hezeyanlarıyla uğraşmak durumunda kalmış ve sen ona yardım etmeye çalışıyorsun. Ama ona bu durumdan bahsedip yaralarına bir yenisini eklme.

Baban Mutlu zaten güzelim.Yillardir hem evde sıcak yemek ütülü gömlek hem onu seven evlatlar bir yandan da rahat rahat istediğin kadınla yat kalk, adam niye mutsuz olsun da Mutlu görünmeye çalışsın. Olan annene olmuş. Bence çek anneni kenara ciddi konuşma yap. Eğer istiyorsa boşansın gelsin yanına.

Senin annen bankacı değişimiydi yanlış mı hatırlıyorum niye cekti ki babanı

Bencilce yaklaşıyorsun.Yok babam çok iyi yok Annemi bırakmaz.
Bi halt yiyecek kadar cesareti varsa herkesi kaybetmeyi göze almıştır.
Annene yazık değil mi?Bi el uzatıp cesaretlendirsen,babana da anneme selam verdiğini bile görmücem deyip yanında götür kadını da bir nefes alsın artık. Siz olmasınız o kadın o adama tahammül etmezdi.
Babamı seviyorum deyip mesafe koyayım diyorsun baban daha da rahat takılıp annende canından bezer artık.
Aynı benim babam annemde yıllarca sabretti ama bensenin yaptığını yapmadım çektim aldım yanıma,dokuz yaşındayken bile mesajı gördüğüm an herkese söyledim.
Susarak anneni sevmiş olmuyorsun. Kafanı kuma gömüp bekleyeceksen hata edersin.

Allah yardımcımız olsun.
Bizim sülalede henüz kimse boşanmamıştır
Hep laf şudur "bizde boşanma olmaz"
Doğulu bir aileyiz biz.
Yoksa bende isterdim boşansın

Bizde boşanma olmaz diyen aileler radikal değişiklikler yapabiliyor inanın
Benim eşim Karadeniz'in en tutucu bölgesinden, geldiği köyde evde çıplak ayak dolaşmak ayıp sayılıyor düşünün
Benim eşim boşanmış, ailesiyle, çevresiyle mücadele ederek boşanmış, herkes tavır almış ona zamanında, şimdilerde boşanma olmaz diyenler has ettin diyorlar. Bence bu çözümü düşünün, günahtır kadına, hadi gençken daha bir güçlü insan ama yaş ilerleyince çok zor. Siz varsınız, aslan gibi evlat yetiştirmiş kadın, bari bundan sonra rahat etsin

Bu arada babamda doğulu ailede tek boşanan Annem.
Geçsinler bunları Boşanmak istemiyorsa adam olsaydı bir şeyde Olamaz.
Madem çok seviyor çocuklarını dikilin karşısına tehdit ediyorsa da verin polise insan olmayı beceremeyen anne babamda olsa farketmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…